Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
nem volbellat? :)
ez jo hir :)
Sziasztok. Túl vagyok rajta csak ajánlani tudom a doktornőt. Egy Tündér és tényleg a legjobbat szeretne kihozni. 0,6 ment bele alul felül összesen de már most látom hogy kevés így 2
Hét múlva tölt meg bele. Első alkalom volt és ő sem meg én sem szerettük volna hogy sok legyen így inkább lehet utána tölteni. Este csinálok képet és teszek fel. Volfitet töltött bele esteleg van valakinek tapasztalata ezzel az anyaggal?
Kedves Valaki28!
Töltesz fel majd képet? Illetve leírod, hogy milyen volt?
Köszi :)
Szia! Ma beszéltem Vele, már délelőtt is rendel, de még nem írták át a honlapon, mert nem fix, hogy a jövőben is rá fog érni délelőttönként.
Javaslom nézd meg a honlapon a helyet pontosan, vannak fényképek is a kapucsengőkről, az utcáról, mindenről. A kapcsolat menüpontnál van egy olyan opció, hogy ugrás a térképre, rákattintasz és kiadja a képeket, szerintem hasznos, mert egy lakóparkban van, és így könnyebben megtalálod. Nem lehet eltéveszteni. :)
szia! nálam is van kint nyilvánosban fotó...
Lehet nem 110%-os, de nagyon lassan adja be, folyamatosan nézitek a tükörben és akkor lehet korrigálni...ami még fontos hogy nála soha nem lettem lila, mert volt olyan hogy 3 hétig! takargatnom kellett magam, pedig belvárosi menő doki töltötte
Sziasztok!Dr. Faludi Pèterről vélemények?3honapja lett töltve a szám és sajnos nem olyan amilyet szerettem volna 🙁
Ismerőseimnek mindegyiknek szép lett,de sajnos az én szám nem lett az igazi.Tele van apró csomókkal a jobb oldalon felül egy nagy csomó és sajnos asszimetrikus lett.Restylane lett töltve.Mostmár mindenképpen olyan dokit keresek aki felülről tölt mint ahogy Oroszországba töltenek.Faludi Péter azzal a technikával is tölt,de sajnos nem nagyon látok képet a munkáiról.Örülnék ha segitenétek.
Dr. Szőcs Hajnalról velemenyek csajok? Van hozza idopontom de megmondom őszintén annyira elbizonytalanít amikor Carmenista is mond hogy nem épp dekoratív és ez mégis csak egy szépészeti dolog, ami miatt szoba jött azaz anyag, kevés helyen van Teosyal,de felek hogy csúnyán lesz betöltve... Ahh HELP
En a széles szajakat szeretem, ami inkább felfelé nagyobbodik nem ki türemkedik mint egy kacsa, mint pl Tiszike szája, olyat elfogadnek :) jól gondolom hogy nem mindegy milyen technikával töltik be az anyagot?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?