Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Hmm...akkor nem megyem el penteken ereztem,hogy van valami csak nem ertem miert nem tudta azt mondani hogy nincs! Egyszerubb lenne foleh ha az illeto tenyleg tudja h mit is akar... meg probalom Gillt
Hatha valami lesz mar :D ma mennek mar szivem szerint :D
Nekem meg az alsó a vékonyabb 😀😀
De én már a tartósat csináltatom
Sziasztok!
Meg szeretnem csinaltatni a szamat, legalabbis, hogy a felso vastagabb legyen. Olvasgattam a hozzaszolaitokat. Oszinten nem tudom eldonteni, hogy vegleges vagy hyaluron savas feltoltest valasszak. Hyaluron savas toltes eseteben valoban csak par honap. Kepet toltottem fel a szamrol. Valaszokat elore is koszonom:)
kuldok kepet mindenkinek ha elaruljatok,hogy kell?!:) fogalmam sincs! nekem wagner toltotte anno 10 eve.. nekem semmi bajom nem volt szerencsere.
Ugye sokan érvelnek azzal is,hogy amerikaban mar evek ota tiltott anyag a szilikon. (kamu, ugyanugy hasznaljak plasztikai sebeszek ott is)
Nem, nem partolni akarom a szilikont, mindenki sajat maga dönti el mit rakat bele, nekem bejött, DE azert abban nagyon egyetértek Ffalvi oldalan vagy Gill oldalan olvastam mar nem emlekszem,hogy azert a felszivodos anyagok gyartojanak hatalmas penzkieses a szilikon mivel negyed annyiba kerül... Ha mondjuk a szilikont beszerzik most mondok vmit pl 3000 forintert es eladjak 20ezerert tok jo, de tobbet nem jonnek mivel vegleges.
A felszivodos anyagot meg beszerzik pl. 10 ezer forintert es eladjak 70 ezerert es tok jo mert 3 honap mulva ujra jonnek es csinaltatjak...(csak peldakat mondtam,tippeltem...)
Es neked ki toltotte? Meg mennyi van benne ?
Es esetleg nem toltenek fel keez ?🙈🙈
nem értek veled egyaltalan egyet! Én nem azért megyek szilikonra és nem azért töltettem, mert olcsóbb!!
Kezdjuk ott,hogy egyébként brutál fáj szamomra a töltés,és közel sem akarnám 3 és fél évente töltetni felszivodossal a szamat.
És azt sem szeretném ha feltöltik aztán pedig ahogy szivodik fel az anyag ugy lesz majd hétről hétre kisebb/másabb a szám!
A szilikon anyagtol semilyen problemam nem volt még (lekopogom) de nekem így kényelmes pedig meg tudnám engedni magamnak havonta a hyaluront, de szamomra kidobott pénz... Szilikon, benne marad, tartós, és elég egyszer átélni a fájdalmat... ennyi
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?