Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Majd töltessz fel képet? :)
Betegen szwrintetek lehet toltetni? Csak a heten vagyok meg itthon
No, akkor nov. vége Félszerfalvi 🙈🙈🙈
Szilikon 😊😊
En is ugy vagyok vele ahogy Te.
Mivel olvastam egy masik forumot ahol az eltavolitasarol volt szo es nagyon szidtak . Hogy az egyik lanynak atvagtak a szajat es kilyukadt meg hasonlok. Plussz en akit eddig eletben lattam ( nem keves embert) mindenkinek a cupido ive alatt ketto gocsort volt.. na nekem az nem tetszik 😶 Neten lattam angliaba egy csajt Dr.Sarika aki olyan gyonyoruen tolt hyaluronnal .. szoval en eloszor azt kiprobalom.
Egyszer wágner vágta. Egy csomot kívülről. Semmi nem látszik a hegből. És 2 szer külföldön. De nekem nagyon sok volt benne. Hát nem volt kellemes. Nagyon feldagadt utána.
Tolt wagner, gill, feszer, es krasznai is
Ahh de jó hogy valaki kivágatta és mégis pozitív a véleménye!! A többieknek is köszönöm a válaszokat, de tőled meg azt szeretném megkérdezni, hogy nagyon macerás volt kivagatni? Nagyon fajt? És melyik doki csinálta ha itthon csinálta?
Sziasztok!
Szilikon olajjal szeretnék ajakfeltöltést és lenne pár kérdésem, gondoltam itt hátha tud valaki segíteni. Kit ajánlotok, ki vállal töltést ilyen anyaggal, nagyjából mennyibe kerül, mennyivel hamarabb kell bejelentkezni a dokihoz?
Én először Wagnert néztem ki de most olvastam olyat, hogy már nem tölt szilikonnal!??
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Nekem 9 eve van es eddig semmi bajom vele
Nekem több mint 15 éve van benne. Semmi bajom nem volt. Csak már nem szerettem hogy nagy és kivágattam egy részét. De még van benne.
A lényeg hogy fokozatosan kell töltetni.
Sziasztok, mar rég nem írtam, csak egy gondolat a szilikon és a hyaluron kérdésről... nem tudom, mennyire figyelitek, de mostanában aki híres és gazdag mindenki hyaluront választ inkább. Most nem csak anyagi kérdés, mert ha mind a kettő mondjuk ingyen lenne (akiknek tényleg annyi pénzük van mint a pelyva, a hyaluron ára se kottyan meg), akkor se a szilikont választana senki. Pedig nem egy kellemes dolog a szajfeltoltes, tehát ha jó lenne a szilikon, mindenki inkább azt választana, mert azt csak egyszer kell “túlélni” és úgy is marad. De van egy olyan topic is itt hoxan, ahol a 8-10 éve pórul járt lányok panaszkodnak a szilikonra... mondjuk lehet most mar jobb anyagok vannak, de en nem mertem bevállalni... és most kivételesen tényleg varom a szilikon pártiak véleményét, mert en is jobban örülnek neki ha nem kellene mindig toltogetni...😉
babukaaa nak o csinalta van is fent nala kep
Dr. Szőcs Hajnalról vélemények?
En szerdan megyek hozza. Ezert is kernek tapasztalatokat :D
Még nem teljesen döntöttem el, szerintem az utolsó napokig vacilalni fogok, de egyenlőre úgy néz ki igen! :D
Inkabb akkor hozza mesz gill helyett? :)
Koszonom:)
Nem jon valaki mostanaban?
Elég pár nappal előbb bejelentkezni hozza, én is decemberben megyek.
Amugy en felszerfalvi fele huzok inkabb, nem tudjatok mennyire hosszu a varolista nala?
Sziasztok!
Én is vacilálok felszerfalvi vagy gill kozott, 1 ml szilikont szeretnek, es en szivesen elmennek valakivel, mert egyedul nem merek :D mar fel eve gyozkodom magam
Feszernel aki volt irjon legyszi
Sziasztok! Még nagyon új vagyok az oldalon és minden másban.
Krasznai munkáira lennék kíváncsi tudnátok nekem kepet mutatni?
hyaluronsavasal szeretném töltetni a számat kinek mennyi ideig bírta az első töltés?
Mennyire volt látványos az első alkalom?
Negatív élmények vannak Krasznaival?
Köszönöm a segítségeteket előre is 😊
Igen, szilikont szeretnék, 1és fél milit felülre, felet alulra. És még nem volt töltve a szám.
Szilikont akarsz? Van már neked benne? Kihez akarsz menni? Nekem gill szimpi volt a teloba. Feszer annyira nem... 1 ml akarok először. Többet nem merek elsőre
Én sajnos csak december elején megyek haza, most Németországban vagyok. Ha addig tudsz várni, akkor szívesen. :)
De neki mar toltott wagner elotte. Vagy nem uborka12?
Szia ha akarod menjünk együtt gillhez novemberbe. Én akkor megyek. Én is parázok.
Tenyleg szep a tied es 1 ml is elegge latszik
Ne mar hogy nem ad? Kertel egyaltalan??
Nem vagyok fakir..
Gill jol dolgozik,legalabbis nekem szepem megcsinalta☺a hatrany h nem ad erzestelenitot
További ajánlott fórumok: