Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Igen ,az is jó kérdés,de én magamból indultam ki,és valószínű én tekertem volna ki a nyakát,ha valaki rajtam kívánná kiélni lázadó mivoltát:))
hmmmmmmmm.........:)))))))))
na neeeeeeeee......
bár mondjuk......
Én inkább azt kérdeztem volna, hogy "és a család él még?" :o))))
Kilázadtam magam, úgyhogy egyém volt az utolsó szó...:)))))))))
Igen, családomat ma már kiidegeltem!!!! :)))))))
Ma igen absztaktul lüke vagy,tudtad?:))
BUHÁHÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg:)))
De számomra ,amiről most épp beszélsz,az nem más,mit valami félealap tudás ,a nagybetűs Igazság,ameddig vagy eljutunk életünk folyamán ,vagy nem.
A valóság eléggé nehezen körülhatárolható valami,persze meg egy vérbeli materialistának tán könnyebb lenne:)))
Én úgy érzem,számomra a "megvilágosodás",nem egyenlő az absztrakt valóság fogalmával.
A művészetekben mégis mitől válik egy kép,vagy szobor absztrakttá?
Attól,hogy a festő ,a szobrász általi valóságot jeleníti meg a festményen,vagy aszerint alakítja a szobrát.
A valóság mitől lesz absztrakt?
Pontosan ugyanettől.
Nem tudom ,hogy lehetne ezt a fogalmat nem személyessé tenni?
Nincs mindenki számára egységes,abszolút valóság.
Erről mi a véleményetek???
[link]
Hát...az absztrakt elvontat jelent, a valóság valóságot. :) Tehát szerintem értelmezhetetetlen valóságot jelent. ^^ Talán Nagual a nagualra gondolt, mikor kitalálta, de persze ez csak egy ötlet. :)))
Sok minden kavarog bennem, csak úgy jött.. :)
Inkább a puszta valóság megfoghatatlanságát, érzékeléstől, számvetéstől független létét fejezné ki..
Erre a válaszra voltam kíváncsi. Már értem. Köszönöm. Az ötlet honnan jött? Vagy erre csak egy absztrakt valóságba illő válasz van?
Ez oké, de a jelentése túlmutat ennél hiszen akkor személyes valóság lenne a címe, nem pedig emberi képzeletet meghaladó, hétköznapi tudatossággal felfoghatatlan, emberközpontúságot nélkölöző szavakkal szinte leírhatatlan abszolút valóság felé mutató absztrakt valóság lenne.. Na ezt jól megkevertem.. :)
Viszont Én mindig azt hittem hogy ez a fórumcím a világ kaotikus létét akarja kifejezni.
Na épp ezért nem tudtam megfogalmazni:))
A valóság ,nem mindig csak annyi ,amennyit látunk,hozzá jönnek még az érzések,az érzékek ,ettől válik mindenki számára személyes valósággá,mások számára pedig absztrakttá .
Számomra az abszolútumra, a végső valóság szavakkal való leírhatatlanságára utal.. :)
Akkor átfogalmazom. Mit jelent számotokra ez a cím? Érdekelne.
További ajánlott fórumok: