Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Zolcsika. Ne vegyél mindenki egy kalap alá .... :o)))
Joshit meg Mónikát csak a reklámban látok, annyi épp elég is ..... de gondolom azért Te más körökben mozogsz, ismerkedsz ..... :o))
Gyúúújjj!!! Nem baj ha most jól szórakozok??!!
Olyan vicces elképzelni....:)))))
Igazad van. ;P
Láttad ma a Joshi Barátot???
Semmibaj...
A maradandó az lett,hogy a bal seggcsontom,kettévágta a bal farizmom,de a farokcsontom pár hónap alatt ülhetővé szelidült!:))
Ne becsüld le az embereket. :o))
Nem gondoltam,hogy a lányom ágya extrém sport kategória:))
Ne értsd félre. De az emberek annyira buták, hogyha 100%-os Oscarral poénkodsz is, nem vágják LE!!!!! NEM VÁGJÁK LE!!!!
Nálam nem volt hiba lehetőség:)))
Viszont véletlenül leestem a galériás ágyról,szóval,az maradandó lett!:DDDD
Nagyon sok.
Hogy maradandó???....nem tudom...:)))
És milyen igazad van. Szenvedek is miatta...:(((
:))))))))
Sérülések egyebek?:))
A játékos vad őrültség, az tök jó ..... csak érződjön, h játékos, különben annyi az illetőnek ..... valahogy nekem a komolynak álcázott "viccek" mostanában nem jönnek be .... :o)))))
Igen, ez érdekes. Nem tudok sokáig ott maradni.
Nem tudok a penge élén táncolni!!! Vágod??? :)))
De ha levetted magad vhonnan, akkor mégiscsak felmásztál .... :o))
Igen. Játékos, vad őrültséggel, ahogy szoktam!!! :))))
Ajjaj!!! :)))
Nos Én a tériszonyom miatt nem ilyen dolgokat választottam, de néha megpróbálkoztam vele.
Sajnos hamar megszédülök.
Az Én tevékenységeim inkább a száguldással, örjöngéssel teltek. Szerettem esni, borulni, levetni magam valaminek a tetejéről!!!
Mint Dugovics Titusz!! :)))))
Igen, bizonyára ..... :o))))
Szerintem legalább egyszer mindenki volt olyan helyzetben,hogy olyat tett,amit mai ésszel nem merne megtenni,vagy őrültségnek tart már.
Szóval játékosan ba..nád oda? Az úgy mindjárt más! :oDDDDDDDDDD
Ezzel én is így vagyok, nem kell a képmutatás. De attól még, hogy vki normálisan, kedvesen adja oda, attól még lehet őszinte, nem? :o))
Ki mondta hogy agresszívnek kell lenni.
Lehet játékosan is annyi energiát felszabadítani hogy azt hiszik bolond vagy!!! :))))
Nekem az volt a mániám,hogy felmásztam mindenre,és veszélyesen a széléig merészkedtem,vagy végig gyalogoltam,ha háztető volt,vagy várfal,vagy épp egy vízesés teteje...
Bolond voltam.:))
További ajánlott fórumok: