Absztrakt valóság... (beszélgetés)
Na, azt viszont utálom ..... lézer egerem van ... :o))
Én szeretem a lapit! :o))
Jaj neeeeeeeee!!!!!!! ://////////
A tapipad? Én azt nem tudom használni... :DDDD
Megszokás az egész, bár nekem a tapipad is szimpibb mint az egér.. :)))
Nekem semmi bajom a "monitor előtt gubbasztástól". Csak figyelni kell a testtartásra...és nálam a hagyományos billentyű is szuper, bár az "s" néha beragad...:D
Neked. :P Én pl a hagyományos billentyűzettől halok be + a monitor előtt gubbasztástól.. :)))
Utálom a laptop billentyűzetét. Rá kell kötni egy 2000Ft-os gagyi usb-s klaviatúrát. Az is megteszi.
----------------------------------------------
Amúgy ja!! Print screen - beillesztés - mentés
Igen, közben megtaláltam, és működik ..... köszi! Örülés van ..... :o))))))))))
Akkor keress egy "fn" billentyűt a lapin, az indítja be a kék funkciót. fn+prt sc. Ha nem működik az fn akkor azt is telepíteni kell.. :)
..... ööööö ..... nekem a lapin a prt sc és a sys rq két külön billentyű, és vmi más is kell hozzá, mert kékkel szerepel az alsó sorban ..... :o))))))))
Lerövidítve a "PrtSc SysRq" feliratú gomb megnyomássávval, majd beilleszted valamilyen kép szerkesztőbe mondjuk a Paint-be.. :)
Jáááááájjjj, asszem ez lesz az! :o))))))))
Köszi! :o)))
Ja,hogy ez egy független új kérdés volt?:)
Nem értettem hogy jön a dupla -play -hez.
De rég is volt.....a print screen kell hozzá,meg a paint,asszem:))
Akkor lehet ez lesz az.. :)
A billentyűzet fölső sorában lévő PRT SC SYS RG /vagy hasonló/ nevű billentyű lenyomása egyszer.
A kép elkészült.
A kép megtekintéséhez nyissuk meg a PAINT-ot. Itt van: Start gomb>Minden program>Kellékek>Paint
Paint megnyitása után ,fölső sorban Fájl,Szerkesztés,Nézet,stb .Nekünk most a Szerkesztés kell ,katt rá>
vidd le a mutatót a Beillesztés-re és katt rá.Láthatóvá válik a "fénykép".
Vissza a fölső sor Fájl -ra és ott a Mentés-re katt.
Följön egy új ablak,abban bal oldalt (javaslom) katt az Asztal-ra és jobb oldalt lent katt a Mentés-re.
Ezek után az asztalodon ott a képed ikonja,azon dupla katt és örülés.
Biztos egyre gondolunk hiszen az előbb írtad le.. :)
Szerintem nem egyre gondolunk, csak néhány megfelelő billentyű lenyomása ..... csak elfelejtettem, mert már régen mutatták .... :o))
Hát tudod, azt a képet lementeni, amit épp látsz a monitorodon .... olyan, mintha egy fénykép lenne az egészről .... :o))
Asszem tavaly előtt nyáron Te is csináltál ilyet, amikor a balcsis webbkamerával szórakoztunk ... :o))))))
Ez magyar és elég népszerű.. :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha Win 7 fut akkor a képmetsző alkalmazással, ha más rendszered van akkor képlopó progival.. :)
[link]
Leírás:
[link]
:o)))))))))))))))
Hogyan kell "lefényképezni" a képernyő képét?
Ó,hát miféle új módi ez.
Én ha belinkelek valamit ,az indúljon má' magától,mit színezik ennyire túl,na?!:)))
ÓÓÓÓÓÓ! Ezt imádom! o.O :)
Hát, először piros volt, aztán zöld, és utána indult .... :o))
Igen,ez a kétszer megnyomás valahogy nem jutott először eszembe:))
Pedig flash formátumban van.. A playt 2x kell megnyoni valamiért,de el kell indulnia. Milyen gyors a neted?
További ajánlott fórumok: