A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
hű ezek bíztató jelek
szerintem is baba van a dologban.
szurkolok és megy a ++++++++++++++++++++
Ugyesek vagytok!
Neked szerintem összejött,baba van a dologba. Hány napja késik a mensid?
Sziasztok!Lehet h teljesül az álom...Pár napja észre vettem,h nagyon fáj a mellem,feszül és nőnek..mellette egyre fáradékonyabb vagyok és még hányingerem is van,a hőm már 3. napja 37.2 és 37.4 között mozog...Szerintetek???
Köszike
hát ha hétfőn kellett volna megjönnie, vagyis 11-én akkor már nyugodtan vehetsz tesztet, mert akkor már késik 5 napja. Az már jó hír, + a mellfeszülés is jó jel.
Ha teszteltél (remélem még ma) mindenképpen írj, hogy mi volt az eredmény.
Szorítok:-))
Sziasztok!
Én még új vagyok!:-)
Azt szeretném kérdezni,hogy mik a terhesség tünetei!?Hétfőn kellett volna megjönnie,és még semmi!
A melleim nagyon feszülnek,és kemények!
Régen nem volt ilyen,hgy ennyire fájtak volna!
Gondoltam holnap veszek tesztet,de még nem korai?
Sziasztok!
Nem tudom, tudtok-e segíteni, de azért kérdeznék.
Néhány napja terhességi tüneteim vannak, de nem lehetek terhes, alig 1,5 hete, hogy elmúlt egy szokatlanul hosszú mensesem. Fogamzásgátlót szedek, most tartok egy tablettaszünetet, mert másik gyógyszer mellett nem szedhettem. Ez okozhatja a tüneteket?
Sziasztok!
3. inszem után utrogestant kaptam.
inszem óta 11 nap telt el.
a hüvelyem olyan szük lett, hogy el sem hiszem. De nem szorít, hanem tökre puha. Ilyent még sosem tapasztaltam, pedig már sokszor használtam a kúpot.
Szerintetek reménykedhetek???
Mikor tesztelnétek?
Előre is köszi a válaszokat és bocsi, hogy így ismeretlenül.
SZIASZTOK! NAGYON FÉLEK.
A MENZESZEM BARNA ÉS KEVÉS, SZEX KÖZBEN NORMÁLIS VOLT ÉS A SZÍNE IS PIROSASABB... TEHRES VAGYOK ?
Köszi Dunci!
örülök hogy jól vagytok:-D
Köszönöm!!! De nem két picim van hanem 3 Péter,Bálint,Márk:)
Mos apun a sor h pelust cseréljen...:) de megyek is mert nem boldogul
Tudom milyen ez a várakozás... de nagyon szorítok Nektek:)
Mi nagyon jól vagyunk:)
Szia Szinedit!
Köszi a válaszodat, sokat segített!! :)
Lehet azt gondolod, hogy még túl fiatal vagyok, de ha jön a kisbabám, akkor én már nem megyek abortuszra. Március 16-a az hétfő, nem kedd, de holnap csinálok egy tesztet a biztonság kedvéért. Nagyon megbántam az első abortusomat is, és most küzdeni fogok a babámért!!!!
Neked meg sok sikert, hidd el az akarat nagyon sokat segít! ;)
Sziasztok!
Képzeljétek h március 2.án megszülettek iker fiaim:):)
Péter,Bálint,Márk:)
A párommal nagyon örültünk nekik csak most nagyon nehéz és van most szabad 5 percem alszanak a drágáim:)
Hajrá nektek h minden ok legyen ha már sikerült a baba...és szorítok azokna is akiknek még nem jött össze
Hát igen. Most jön a türelem, türelem türelem.
Na és ti jól vagytok?
Szia! Attól függ, milyen érzékeny a teszt. A patikus segíthet eligazodni.
Bár nagyon kicsi az esélye, ha ószer+ tabi is volt.
Ha rosszul vagy, azt okozhatja idegesség is!!
Én egyébként csak olyan férfival voltam életemben, akinek a gyerekét is megszülném, ha terhes maradnék. Nem éri meg a többhetes idegeskedést az az egy óra.
Sziasztok !
Ha valakinek volt már ilyen tapasztalata írjon :-)
Fogamzásgátló abbahagyása után hónapok óta nem jött meg a menszeszem , közben óvszerrel védekeztünk ( meg akartuk várni mire minden helyre áll, aztán mehet élesben )kaptam gyógyszert amitől meg kellett volna jönnie de nem jött. A doki az ultrahang vizsgálat alapján azt mondta hogy olyan kép mint aki korai terhesség szakaszában van . . . . csináltam tesztet az negatív lett . A vérvizsgálat eredményére még várok . . . , van egy kis hányingerem, egy kis hátfájásom és az oldalam is fájogat. . . Szerintetek lesz ebből valami :-)))??
Szia Nyuszyfül!
Minden lehetséges!
Ha márc. 2-án volt peteérésed, akkor 16-án kellene megjönnie. Ez kedden lesz, addig várj! Ha nem jelentkezik, akkor feltétlenül keresd fel az orvosod, ugyanis minden tüneted a terhességre utal!
Amennyiben még nem szeretnél kisbabát, akkor szorítok, hogy csak téves tüneteid legyenek, remélem, nem kell újra abortuszra menned.
Képzeld, én hogy örülnék most egy kisbabának, mi már 2 éve próbálkozunk a 3 éves kisfiamnak testvért produkálni, de nem sikerül.
Szorítok, és üzenj majd, mi lett az eredmény! (kedden meg fog jönni!!!!!!)
Sziasztok!
Én egy 18 éves lány vagyok, aki 2 hónapja szedi a Lindynette 20 nevű fogamzásgátlót. Első hónapban a tableta mellett óvszerrel védekeztünk, de most a második hónapban már semmivel. Sajnos lisztérzékeny vagyok, ebből kifolyólag rendszeresen van hasmenésem. Csak nemrég olvastam az interneten, hogy ilyenkor pótolni kellene a tablettákat, de én sose vettem be. A másik, hogy novemberben volt egy abortuszom, és azt mondta az orvos, hogy a műtét után hajlamosabb leszek egy terhességre. A kérdésem az lenne, hogy a műtét után immár 3 és fél hónapja lehetséges ez??
Az tény, hogy a fogamzásgátló megakadályozza a peteérést, de mi van ha nem?? Elvileg március 2-án volt peteérésem, és pont akkor voltam együtt a barátommal, ráadásul el is ment bennt! :( Azóta megnőttek a melleim, rengeteget pisilek, és kezdek a szagokra is érzékeny lenni, ez a fogamzásgátlótól van, vagy egy újra terhes vagyok??
Könyörgöm segítsetek!!!