A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Hát én a mensi ideje előtt 2 nappal mert türelmetlen, meg kiváncsi voltam:-)
Akkor halványan de kimutatta, két nap múlva meg már rendesen kimutatta.
És tényleg sok mindentől függ hogy kinek hogy mutatja ki.
Hát csajok, jól összekevertetek :-)
Mondjuk persze, mindenkinél más... az én tesztemre az volt írva, hogy kb. 10másodpercig hagyjam csak benne... és után 5perc, 10 perc elteltével nem is fog mutatni semmit.Én azt mondom korai volt, és majd meglátom örülni fogok-e a szülinapi "ajándéknak" :-D
Na ok, de ez attól is függ, hogy mikor csináltad, mikor már késett, vagy azon a napon mikor meg kellett volna jönnie, vagy előtte...
Ez egyébként mindenkinél más, a barátnőmnek nem mutatta ki még akkor sem mikor késett neki és mégis terhes volt...
Igen karácsonyi ajándék volt, ennek már 8 éve. (7 éves múlt a VAnda lányom.)
A második terhességemnél volt, hogy egy pici pecsételő vérzés volt, azt hittem meg akar jönni, ez kb. 1 héttel az esedékes időpont előtt volt, úgyhogy nem is tulajdonítottam neki nagy jelentősséget, aztán nem jött meg...
Hát én hamarabb eldobtam sajna...
Viszont most voltam pisilni, és van egy kis barnám, nem tudom mitől lehet, nem szokott ilyenkor?!
Hát akkor nektek is karácsonyi ajándék volt a hír :-) de jó!
Tyűűű ha Bonti74!
Az egy héttel előtte van... :-) Hát már t.tesztet beszereztem (ráadásul 5db-t, ha most nem jönne össze), olyat, aminek 10mIu/ml (vagy mi :-)) az érzékenysége, de úgy tudom, hogy leghamarabb általában a beágyazódás után 3 nappal mutatja ki a teszt, az meg a mensi napja kb.... hát nem tudom. Nekem még 5 napom van addig. Ma reggel azért bevetettem az egyiket, de csak 1csíkom volt :-( viszont mivel azt tanácsolták, próbáljam meg pár nap múlva, úgy döntöttem, csak 22-én csinálom meg legközelebb... aztán meglátjuk.
Köszi a biztatást :-)
Hát majd borozok egy kicsit.....
U.i.: Gratula a barátnődnek, biztosan nagyon édes a kislánya :-)
Csak nyugika! Barátnőm a lagzinkon tök berúgott, azt utólag derült ki hoyg már 3 hete terhes volt:-)
A kis csaj tök ari lett:-)
Szia!
...és összejött két éve?
:-D:-):-D:-) virtuális mosollyal küldök neked egy kis energiát :-)))))))))
Szia!
A hasszurka is jó meg az érzékenység, és mell fájás is.
Drukkolok hogy egy pozi tesztetek legyen a fa alá :-)))
Sziasztok! Új vagyok ebben a topicban!
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi hír! nekem isfájdogál a hasam meg duzzadt a cicim, nagy az étvágyam, hirtelen kívánok meg ételeket stb. Hét közepe felé terveztem tesztelni! :D
Nos, megcsináltam a tesztet és pozitív lett. Ennek örülnöm kellene, de mivel védekeztünk, nem értem hogy lehetnék terhes. Aztán elolvastam a teszt papírját. Azt írják a petefészek ciszta is eredményezhet pozitívat. Hát én most ettől félek.
Sajnos az utóbbi két évben, amikor nem szedtem a fogigátlót igen sokszor cisztám lett. Már túl vagyok két műtéten, egyszer magától felszívódott és kétszer tablettával segített rá a dokibácsim.
Most, hogy babát szeretnék, ennek nagyon nem örülnék. Ma bejelentkezem, nézze meg mi van odabent. Addig marad az aggodalom. :-(
Ha megtudom az eredményt jelentkezem, addig drukkoljatok.
sziasztok!
Én is kérnék segítséget. Két hónapja hagytam abba a fogigátlót, mert babát szeretnénk. AZ orvosommal úgy beszéltük meg, hogy 3 hónapig egyéb módon védekezünk, aztán mindent bele. Mi a megszakításos módszert választottuk. Amikor megvan, akkor nem védekezünk. Első hónapban 25 napra meg is jött. A második hónapban a 23. napon egy napig barna folyásom volt. Vártam, hogy eztán majd beindul a vérzés, de nem. Azóta sem történt semmi. Most a 31. napon vagyok. Feszül a mellem és időnként görcsöl a hasam. Mi lehet az oka? Tud valaki segíteni?
Lehet, hogy mégis terhes vagyok? Vagy mi lehet a gond? Vegyek tesztet, vagy menjek dokihoz?
Előre is köszönöm a válaszokat.
De jó neki:-DD
Minidg vidító az ilyen jó hír:-DD
Nem?
Azt hiszem ennek még utána fogok nézni a neten.
Most olvastam, hogy az egyik fórumtársunk akivel a diétát már régóta csináljuk babát vár.
Nagyon örülök neki.