A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó reggelt!
Marcsi! Én annyira nem értelek. Annyira szép a görbéd, te pedig keseregsz. Tipikus trifázisos sztem :) Uh fel a fejjel! :) szorítok
Sajnalom maditta. Epp most keltem en is.meg csak irni se tudtam hogy drukkolok. Kitartast a kovetkezo ovuig
Csajszik a.teszteloknek drukkolok jakee remelem mara azert jobban leszel. Ha esetleg napkozbe lesz irom irok. Neha megprobalok benezne
Jo reggelt mindenki. Idoeltolodas van jakee hogy hajnal 1 kor is felvagy. :-)?
Tudom hogy vicc volt amugy de en se hagyhattam ki. :-) csajszik ma nem.igazan sokat.leszek de gondoltam a gorbem behozom még reggel ja meg kicsit korabban mertem egy fel oraval kb. De volt mar ilyen es nem ugrott odebb a ho persze ilyenkor mindig beirom az idot. Mert alapba 6.40 merek.
Sziasztok Csajok! Teszteltem, 13. Dpo, full negatív. Sajnos nálunk most nincs baba. :( Tudom van aki azt mondja, hogy amíg nincs vér van remény, de én, mint teszt guru, tudom, hogy nálam erre a napra legkésöbb mindig látszik a teszten,ha van baba.
Én még mindig jobban szeretek tesztelni, mint kivárni a mensit, mert így legalább nem ér meglepetésként. Így ilyenkor szoktam letörni egy kicsit és mikorra megjön akkorra már úgy tekintek rá, mint utolsó menzesz első napja. ;) :)
Na most visszfekszem még egy kicsit, aztán ma kilépek a zombi módból.
Na visszafek
Ha nem pms, akkor lehet gyomorrontas, az angol levego/utazas/budos taxisok, az agyam szorakozasa, mert annyira szeretnem mar a babat, vagy baba.
Tobb opcio nem jut eszembe.
Teljesen realisan :)
Hatha most mast jelent, hatha most beagyazodas... Ne add fel kerlek, izguljunk egyutt, en is most kezdek belelkesedni, olyan jo lenne egyutt babasodni!
Amugy is tudod a jelmondatunk, amig nincs verzes, addig remenykedunk, szoval fel ne add nekem meg!!!
:-*
Huhh hat itt porgott az elet :) szokasos.
Ha mar nem verzel, az szerintem jo! Lehet tobb ido kell neki, h meggyogyuljon :( de az a legjobb, h visszamesz a dokihoz. Amugy oszinte leszek, en nem ertem, h ha korai veteles beindul, miert mutenek azonnal. Az oke, h utana nezzenek meg kitisztult-e az ember, de en nem maceralnek senkit mutettel. Kulonben nekem a veteles is fajt sokaig, egy ponton a mehem :( aztan lassacskan elmult, kb. masfel het alatt. Remelem semmi gond nincsen, es meggyogyulsz szepen!! Aztan megy tovabb az elet hidd el :/
Az biztos, hogy kajara mulik, ezert ragcsalok egesz nap...
Kezdek raporogni, hatha megis betalaltunk ebben a honapban, mar en is simogatom a hasam, mint Marcsi ;)
Lehet mar irtak a tobbiek azota, en most olvaslak. Ez sajnos tokre negativ 😕
De nekem volt olyan ovu teszt, ami nem mutatta soha, mig egy mas fajta igen.
Jo ejt!
Mi meg egy steakhouseban nyomulunk... Lazacot ettem es most elmult a hanyingerem, remelem mar igy maradok :)
Tegnap.
Vasarnap repultem, akkor meg semmi bajom nem volt... Hetfo este mar fura volt, a budos taxis miatt. Tegnap ota viszont egyre rosszabb...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?