A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
én ezt használtam/használom:
a leírása:
én ovu után napi 2-szer, reggel és este kentem.
2 flakonnal fogyott el kb. fél év alatt. Most hagyom abba, mert ennyi volt, ha enélkül nem áll be, akkor megette a fene az egészet, nem fogom egész életemben kenni. Én abban hiszek, hogy a szervezetemnek most ezzel a fél évvel megtanítottam, hogy progit kell termelni és mostmár termelje ő saját maga :D lehet hülyeség.
Szerintem a 3 nap még bőven jó, nekem is ennyi. Ha méhnyálkaháryára gyanakszol szedj napi 400mg E vitamint és meglátod pár hónap múlva erősödik, hosszabban tart-e, de ne kívánd ezt :) vagy szimplán nézess egy uh-t. Abból rögtön kiderül.
Lehet csak telik az idő, évek alatt csökken, nekem tiniként volt nagyon erős és sokáig tartott, mostmár tudom, hogy az nem volt normális, de akkor ki foglalkozott ezzel? Mert én nem. szenvedtem és kész. Azt hittem ez a normális.
Sajnálom, de tényleg ne add fel, 13. dpo még semmi.
Attól, mert itt sorra jönnek a 10-12. dpo-n a pozi tesztekkel egyáltalán nem ez az általános, ezt azért leírom! Van, akinek a nemvárt után 1 héttel mutatja csak!
Látom te is az a kategória vagy, aki inkább negatív, hogy aztán pozitívan csalódjon :) nem baj :) kívánom, hogy ne jöjjön meg és pozi legyen az a teszt pár nap múlva!
simán lehetnek ikrek :) de izgi!
még nincs is nemvárt napja és már ilyen magas a hcg-d és a teszt is kimutatta 11. dpo-n!
tünetek??
Igen, Norcsyka, ez még negatív, talán holnapra bevastagszik, ill. próbáld meg te is a reggeli tesztelést is, mert én így jártam, nézzétek:
dobtam fel két képet, légyszi nézzetek rá, szerintem én ebben sem a nagy átlag vagyok:
lőttem egyet tegnap délután és kíváncsiságképp ma reggel első pisiből is, mert ma délutánra már tuti fullnega lesz megint, így szokott lenni.
Szurikáta még nincs!!! Lehet a jobboldalamat nem érzem??? Mert mindig baloldalon érzem és amikor múltkor mondta a doki, hogy jobbldalon van a tüsző semmit nem éreztem abban a ciklusban. Előző ciklusban bal oldalon szurkált, lehet most a jobb van soron és megint nem érzem? Hőt ne kérdezzetek, megint 3 részletben aludtam :( nem is fogok mérni, majd esetleg ha ki tudom aludni magam rendesen. Tojcsi ma is volt :)
Egyébként roppant vicces...
Ageeca, nagyon sajnálom :(
azért egy sztk-s kivizsálásra mindenképp menj el, mert ez a 65 napos ciklus nagyon nem jó :(
kitartást!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?