A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem túl magas a progi?
A ref ertek I trimben 15-161. Nekem 261.
Gondolom idövel lejebb megy,lehet most kell a jó tapadáshoz? Szerintetek?
Egy hete 47 volt a progeszteronom. Szóval valami nagyon történik :-D
A tsh-m megint nott, a t3 picit alacsony,ugyhogy holnap remelem endokrinologus emel adagot.
Azta :)))
Na neked nem kell progi potlas, ez brutal magas!! :)
Boldog babavarast kivanok ;)
Szóval az èven ha úgy adodik maradok...
Nem megyek dokihoz. Ha nem sikerül az èven akkor abbahagyjuk. Vagy akkor nem vèdekezünk már mert gond van ès ugy se leszek terhes. Ezt ìgy könnyen ìrom akkor ha kiderül nehezen fogom felfogni ès elfogadni.
Megjott eredmeny:
Hcg 118 U/l :)
progeszteron: 261 nmol/L
Remeljuk nem.is kell eljutnod addig.
Ertelek es ez tenyleg nem olcso :( akkor csak a havi progit nezessed, az jo lesz kiindulasnak. Nem probalod ki Jakee dokijat? Mar ha elarulja, hova jar :) latatlanban nekem nagyon szimpi a hozzaallasa, h havonta megnezi, es tenyleg foglalkozik vele, h legyen sikeres, es nem csak elkuldi, h varakozzon majd egyszer osszejon.
A DM- be is 5 db van? Pont most jutott eszembe hogy ha ...olyan digitális tesztet vennèk sose használtam olyat. Na de ìgy... :/
Sziasztok!
Eltűntem kicsit... Mizu veletek? Hogy vagytok?
Nekem időközben megjött, 65-66.napon barnáztam, és 67.napon lett a ciklusom első napja...
Muszáj vagyok várni jövőhétig, mert lányok anyagilag így tudom megoldani...
Hőt nem mérek,. nincs értelme. Párom figyel mindenre, ha eddig nem sikerült be, akkor ezután sem fog, élesben pedig még most sem akar próbálkozni, és tudjátok már én sem szeretném, elég sok mindenen vagyunk túl, a mindennapos veszekedéseket már nem is mondom inkább... A cég ahol vagyok, most vett át, nem fogom itt hagyni...
Majd idővel egyszer, ha úgy érzem, érezzük, de én jelen pillanatban, és lelki állapotomban nem igazán érzem...
Most is úgy ìrnám :D A vizsgálatos rèszekhez nem èrtek mivel nem jutottam el addig ezèrt vagyok banbula nèha.
Itt szerintem mindenkinek.egymasra. Csaladiasok vagyunk mar. Es jo sok bensoseges.dolgot tudunk egymasrol
DM-ben vegyétek ezt az Expect ovutesztet 1400 Ft / 4 db és teljesen jól mutatja.
Attól tartok, hogy azt, hogy volt-e ovu és megfelelő-e a sárgatest azt az uh alapján a dokitól nem tudom meg, mert összevissza beszélnek, már kétszer azt mondták, hogx volt ovum, mikro pont ovu másnapján mentem, azt szerintem csak a vérvételekből tudom meg, ovukori LH nézésen én is gondolkodtam, de már nincs esti időpont mára, se holnapra, ezt így nem lehet. Melóból pedig nem tudok kimenni.
Áhh 3000? az nagyon sok annyit nem adnék ki érte. ez asszem 1700 volt a DM-ben vettem. eddig vaterás volt azzal sem volt bajom de gondoltam most nem várom meg a szállítási időt muszáj volt vennem mert érzem,hogy valami készülődik. Tavaly megvette barátnőm a digitális tesztet, hogy majd elrakja emlékbe és nem tudta ő sem de képzeljétek kikapcsol,azaz hiába teszed el nem mutat semmit.....akkor miért ilyen drága? az a legpontosabb?
Epp most a.napokba irtam hogy panaszkodok itt neha mikozben ahogy te is irtad a gorbem szerint hormon ugyileg nem igen lehet problema. Mar.ugylatom ezekbe jol belelatsz. Szoval igazad lehet edittel kapcsolatba is
Huuha valamiert nagyon rosszul alakul epp, de bizzunk a veletlenekben. Hátha :-)
Hat tenyleg csak egyszer probaltam de akkor ez volt a helyzet. Orultem is mint majom a farkanak, h jeee ez milyen komoly. De jajj nem akartalak ezzel letorni most teged :((
Meg eszembe jutott meg egy dolog. Habitualis veteleses adatlapon talaltam ezt, sehol mashol, de meg is csinaltattam azt a vizsgalatot. Ovu elott kell nezetni fsh es lh szintet meg talan osztrogent is. Es abbol lehet latni, h van-e rendes ovu. Bar lehet a cikluskovetes jobb ennel, nem tudom :(
De azert sokat tanulsz te is...nem felejtem el azt a beagyazodasos holeeseses.fogalmad se amit akkoriban irtal :-D
Lehet hogy most nem.is.fogod erezni. De az is lehet holnap reggelre mar erezni fogod. Remelem mostmar jonni fog az az ovu. Ne tolodjon mar tovabb
Neem neem neem!! Ne csináld!! Nekem van szüksègem Rátok! Nekem senki sem tudja nem szurkol senki nem izgul èrtem nem kèrdezi senki hogy hogy vagyok..
5 db? Az jo esetben egy hónap. Annyit nem erne nekem. Sokk szamomra
csak az megint újabb 50-60zer kb. mert akkor már kéne hozzá vérvétel is, hogy egyben legyen egy egész ciklusnyi adat mindenről. Mindig ide lukadok ki, hogy drága és nem megyek sehova :(
ja, vagy még mindig itt leszek...
Nem kesergunk!! Alakul az ovu szerencsere, aztan meg prog ellenorzes lesz. Tenyleg, nem fizetsz be vegul arra az 5 alkalmas cikluskovetesre? Nagyon jo arban volt!! Es amig nem jon a siker, addig is figyeled, h minden okes-e avagy hol lehet a gond. En nalad meg mindig vmi enyhe hormonelteresre gyanakszom, es ez a legnehezebb. Mert doki konnyen ramondja, h jo ez, de vmiert megis varnotok kell meg mindig :( hozzateszem sztem kozel mar a cel es nem lesz sokaig varakozas! :)
így, hogy eltolódott az egész pont mikor hazaér a párom akkor fogok menstruálni!
basszus, mostmár tényleg elegem van :(
Na Edit most elmosolyodtam!! Büszke lehetsz kitartásodra ès igen is itt leszel!! Nagyon jó hogy ilyen vagy... ^_^
Jó itt! Kicsit nehezen illeszkedtem be :D látjátok nem találom a szavakat se nèha :D
ovunál hamarabb jött ki a tesztcsík?
akkor velem tényleg valami baj van, én perceket várok rá mindig és még sosem volt erősebb a teszt, mint a kontroll, úgy kell nézni, hogy vajon egyforma erős-e már :( francba :(
További ajánlott fórumok: