A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ránézek a nevedre, és mindig a bad boys jut eszembe. :)
Ne is mond, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.
Ezért írtam, hogy az ötöt írtam fel :)
De az tény, hogy nagyon melegem van.
Viszont neked ezzel a hovel nem igen jön meg ma.
Hő reggelt!
4.50kor hő 36,5, aztán alvás tovább egészen mostanáig, mikor is 36,9.
De persze az ötöt írtam fel.
Fájni tegnap du kettő óta nem fajok.
En is neked!
Ma van a nemvart napja. 13. dpo, hő 37,3, teszt negativ...
Sziasztok! Visszaolvasgattam. Sajnos gond van a laptopommal, de a net még megy :) Mindegy, rosszabb esetben telefonról is tudok írni.
Ma olyan cuki kis vicces feliratos bodykat láttam... :)
Ti vettetek már előre valamit a babónak?
Az sosem árt :)
Szívás nekem ez a hétvége, sosem bírok felébredni akkor, amikor hét közben, így a hétvégi hőmérések mindig kimaradnak :D
Ma este biztosan teszünk érte, ha a hő nem megy fel 4.50kor amikor merem, akkor jo eséllyel reggel is ;)
Ha pedig felmegy, akkor talán annak örömére :P
viszont ami érdekes, hogy du 2 óta egyáltalán nem fáj semmim...
lehet, hogy 4-kor még magas volt az lh szint, de most mondjuk már nega lenne, már mindegy :)
Nekem tetszik.
Igaz, mást eddig nem próbáltam (most a dm-ben sikerült venni este olyan expectet, rossmann már nem volt nyitva).
20mp-ig tartottam benne, amíg a rózsaszín csík elkezdett megjelenni, akkor egyből kivettem.
Bár jobb lett volna mostani ésszel 6 nappal később elkezdeni, akkor nem használok el rá 10-et, és a holnapi reményeim szerint már negatív teszt miatt nem kell venni egy másik fajtát :D
de így alakult, gondolta a fene a korábbi 28 napos ciklusai mellett, hogy a mostaniban így a 20. és 21. napon lesz pozitív az ovu teszt... akkor nem kezdem el a 12. napon :D
na de így alakult, bizakodunk, hogy holnap nega lesz és meg is reped a tüsző :)
En már most is negatívban reménykedtem.
Na de nem en döntök :)
Nos lányok, a 10. És egyben utolsó otthon lévő teszt pozitívabb, mint tegnap.
Hogy mikor lesz ebből ovu....
Ez a 21. napom.
Szia! Egy sorstars! :)
En holnapra nem varom. Nekem is annyi tunetem van, hogy nincs pms. Se mellfajdalom, se pattanas, se fejfajas, se igerlekenyseg. A hasam par napja kezdett el fajni, most is elegge gorcsol, de 37,3 volt az ebredesi hom, igy ezzel nem fog megjonni... A holnap reggelibol minden kiderul. Ha leesik a hő. akkor nem is tesztelek.
Norcolut-ot én is szedtem sárgatest elégtelenségre, utána meg is jött rendesen.
Nyugalom, minden rendben lesz, csak egy kis idő... De az jó, hogy a doki ennyire figyel rád!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?