a szombati hőm ugye sokkal később mértem, mint a szokott (elfelejtettem beállítani az ébresztőt...), szóval abból kiindulva, hogy óránként 0,1 fokot nő a hő, elvileg aznap is 36,7 lett volna kb. Ha így van akkor szépen lassan emelkedik, ha nem, akkor érdekes a cikkcakk...
Mivel a témánk az első 2 hét, így remélem nem röhögtök körbe. Hétvégén volt egy nagy békülős szex, megszakítással védekezünk csak, de most ez is elmaradt. Utána eszmélek fel, hogy pont a ciklusom közepén járok. Na remek, műtét előtt állok, abszolult nem jó az időzítés. Szóval nem beszélek be semmit eskü. Ma reggel olyan fura érzés van a hasamba. Tudom korai, meg ilyet nem lehet érezni, de volt valakinek hasonló?
Ha már alig láthatóan is ott van a második csík akkor már baba van csak még nagyon fiatal terhesség!!!! Hidd el pontosan így voltam én is másfél hete!! Igaz mi lombikozunk és nem lett volna szabad tesztelni de teszteltem és nagyon halványan megjelent a második csík azt hittem halucinálok aztán vettem több teszttet a legérzékenyebbet és napról napra egy nagyon picivel erősebb lett!! Higyj benne és tutti siker lesz!!! Nagyon drukkolok!!! 😃
sziasztok!Helyzetjelentés:Holnap a ciklusom 28napja,de most később volt peteérés ugyhogy szerintem 3.-4.-re nem várom.A cicim csak kicsit fáj nem annyira mint mult hónapban.Viszont pattanásos lettem,pedig nem szoktam.Mostmeg olyan dudor van az államon,amilyen még sose.És ma reggelre herpeszem is lett.Szóval jól leamortizálódtam.Reménykedem,hogy ezuttal nem jön meg de semmi más tünetem nincs.Mindenkinek megy drukk.