A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ami nálam tünet, az kimerül has és mell viszketésben, a mellembe sokszor nagyon szúr, bizsereg, étvágytalan vagyok. :/ és nagyon light-os kajákat bírok, se zsírosabbra se töményebb kajára gondolni se bírok... és most 11 hetesen van kb 5 hónapos pocim. Persze a vékony alkatom miatt és a 3. terhességem miatt látszik ennyire. Mivel már lazák a szalagok és könnyebben nyúlnak.
Biztos hogy minden rendben lesz :) Szerintem bőven sok tüneted van. Nekem se hányinger se hányás, se rosszullét. csak egy nagy pocak 10 -11 hetesen. Elképesztően nagy a korhoz képest. Még csak fáradtság sincs rajtam. Drukkolok neked a dokizáshoz és várom a híreket :) ne pipilj uh előtt, azért.
Sziasztok!
Nekem indul a 3. clostis hónap.
Lina? te hogy állsz?
Hajrá Edit :) :) :) Most lesz igazán izgi :)
Sajnálom nimol :( Ez hanyadik próbálkozás volt? Lehet, írtad már, de nem tudom visszakeresni.
E-ditnek és neked is sok szerencsét a következőre :)
Szerintem ahova most húzta a ciklus.hu, jó helyen van, 4.dpon vagy
:-) de jó, vigyázz magatokra és írj még.
Szerintem az erzeseidre hagyatkozz, ha szoktad erezni az ovut. :)
:-) De jó, hajrá nektek, legyetek mielőbb sikeresek!
Sajnálom:-( Kitartás! Új hónap új remény. Sikerülni fog hamarosan!
Így állok ma: [link]
A másik progi szombatra húzta be az ovut. Most ezt nem értem.
Küldök szívesen, írd meg, hogy miből mennyi kell.
Nekem ebből is, abból is kuldhetsz, ha lehet osztozkodni :)
Nekem is enyhe tüneteim voltak az első 12 hétben. Émelyegni alig émelyegtem, inkább más tüneteim voltak. Fáradékonyság, de olyan szinten, hogy hétkor már aludtam, oldalam szúrkált, mellem pedig még mindig feszül. Én is nagyon aggódtam miatta, mivel előtte volt egy vetélésem, aminél szintén nem voltak tünetek. Bár ott tényleg semmi tünet nem volt, se oldal szurka, se fáradékonyság. Csak mellfeszülés, de az is elmúlt 8 hetesen. És én most a 18. hét végén is totál para vagyok, tehát nem fog elmúlni az izgulás, de szerintem ez normális, hogy aki vágyik a babára az mindenen aggódik. De minden rendben lesz :)
Sziasztok! Van 25 darab one step ovulációs tesztem, ami 2017.04. hóig jó, valamint van ugyan ilyen márkájú 25-ös érzékenységűből 5db terhességi tesztem, és 10-es érzékenységűből 10 db. Ezek is 2017.04. hóig felhasználhatók. Postaköltség áráért szívesen postázom akinek kell.
hogy minden rendben van e. Én erősebb tünetekre számítottam.
Én ma vagyok 9 hetes, délután megyek dokihoz. Nem tudom milyen uh-t csinál, de renélem mindent rendben talál. Tünetem nem sok van, jól vagyok. Minimális cicifájdalon sokszor van, émelygek is, de nem egyfolytában. Meg a szokásos görcsölgetésem maradt meg és hamarabb fáradok. Amúgy semmi más nincs. Ezért is aggódom,
köszi, csajok, indulunk is!
Jo reggelt. Igyekszem kicsit olvasgatni. Nekem 9 heten mar hasit akart csinalni a doki de mivel elotte voltam pont pipilni igy huvelyit csinalt. Szerintem beengedne a ferjem is. Bar nem kertem meg. Ez maganba volt. Az sztk ba alapbol hasit csinaltak mar 7 hetesen is. En ma vagyok 11 hetes :-)
[link] en igy allok jelenleg. Mellfeszules van, ha lepek is faj. Ket napja nagyon megjovos erzesem volt, de ez igy volt mult honapban is kb ilyenkor ugyhogy nem alapozok ra:) meg kb 10 nap.
Ez is szuper hir!:) orulok, hogy meggondolta magat, remelem mostmar ezen az allasponton marad:)
Ez nagyon jo hir! Hajra!:)
Lina: febr.29 clostit szed
Szuszáá: március 7. (esküvő :D )
h.zsuzsi : màrcius 9.
Kriking: március.10.
missT: március 11.
nyuszmó84: március 17.
kisbreki: március 24.
Veronika27: március. 25
Edit: marcius 26.
Nimol: marcius 31.
Zsuzsimanó: clostyt szed
Kata8712:
Kuszkusz3:
Vidàmcica:
martha.b:
Babesz88: Visszérműtét januárban
Kismamáink---> Baba/babák várható érkezése! :-)
Vanessza7 - 2016.04.09. Kislány
Lara66 - 2016.07.06.
devonshire - 2016.07.25.
K.Adri22 - 2016.08.15.
kissalma - 2016.07.30.
Judo86
Marcsix
Ageeca
Nekem leesett a hom 36,8-ra. Nem is tesztelek. 5 tizedes zuhanas utan meg fog jonni.
Ez nagyon szuper hír 😊 Szorítok 😊😊😊
További ajánlott fórumok: