A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hajrá, akkor mindent bele, szó szerint ;)
megjöttem a dokitól, nincs már cisztám :)
holnap Forgács és remélhetőleg indul az inszem!
Edit: február 19.
Kata8712: február 27.
nimol: február 28.
Zsuzsimanó: Clostit szed
Lina: febr.29 clostit szed
Szuszáá: március 7. (esküvő :D )
h.zsuzsi : màrcius 9.
Kriking: március.10.
missT: március 11.
nyuszmó84: március 17.
kisbreki: március 24.
Veronika27: március. 25
Kuszkusz3:
Vidàmcica:
martha.b:
Babesz88: Visszérműtét januárban
Kismamáink---> Baba/babák várható érkezése! :-)
Vanessza7 - 2016.04.09. Kislány
Lara66 - 2016.07.06.
devonshire - 2016.07.25.
K.Adri22 - 2016.08.15.
kissalma - 2016.07.30.
Judo86
Marcsix
Ageeca
Szia:-)
Én a helyedben reggel ismét tesztelnék. Ha jól tudom 2 naponta érdemes és ha nem jött meg még, akkor érdemes lenne.
péntekre nem vártad, és előtte 2 nappal, vagyis szerdán csináltál tesztet?
azóta eltelt 4-5 nap, szerintem próbáld meg reggel.
Sziasztok.
Kriszti vagyok vagyis "Tinagalamb". Tavaly május óta nem szedek fogamzásgátlót. Férjemmel szeptember óta sehogy sem védekezünk,eddig sajnos mindig megjött.28 napos ciklusaim vannak pontosan és maga a menstruáció max 2 napig tart.Múlt hét péntekre vártam vagyis nem vártam eddig nem is jött. Mensi előtt két nappal csináltam tesztet ami negatív lett,így csak a remény marad hogy nem fog megjönni és végre babás vagyok. Viszont tegnap óta olyan mintha meg akarna jönni. A melleim feszülnek kicsit feszültebb is vagyok. Szerintetek meddig várjak az újabb teszttel,és ha megjönne mivel tudnám segíteni a petéimet :) hogy igyekezzenek megtermékenyülni :) Annyi hogy védőnő tanácsára szedek E-vitamint és folsavat.
de jóóó :)
magánba tuti bemehet, sztk- nál nem tudom
én ma szinte egész nap csak pisilni járok... nemtom mi van velem, nem hiszem, hogy felfáztam volna..
tegnap olyan szinten fájtak a bimbók, hogy az csuda... és érdekes, mert csak azok. sötétek voltak, ágaskodóak és fájtak.
ma nemtom, melltartóban most nem érzem.
viszont a hasam alja fáj nekem is inkább, olyan mensiszerű kis görcsök vannak.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?