A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én nem vagyok makacs!Ennyi!:)
Először is üdv köztünk Veronika!
Bocs csajok, hogy eltűntem, de a férjemnek sikerült megfertőznie. Nyomom az ágyat, egy merő takony vagyok és hőemelkedésem is van, vagyis azt hiszem mert ugyebár nekem ovu után 37 felett van a hőm és most nem tudom eldönteni, hogy a vírus vagy a progi okozza.Szóval erre rá...tam.
én novemberi vagyok, párom január, legény február, anyum március és tesó és apukám május
első körben megcéloztuk a decembert, aztán hogy minden hónapra jusson szülinap, a következő cél az április lesz :D
Anyum is vízöntő, szóval hosszú távon is jól ki fogsz jönni a picivel :)
Igaz, a vízöntő nem realista szerintem, anyuból kiindulva, nemde?
Szűz az jó :)
Apum is az, meg barátnőm is. Nyugisak, hűségesek, realisták.
Mára nem vártam :)
Akkor a következő dátum márc. 25.
Pedig skorpió babát szerettem volna :)
Köszi Nyuszmó!:)
A felsorolásnál az első részben a nevek mellett milyen dátumok vannak??
a teszt azóta még erősebb, igaz, már eltelt egy óra, csak közben elmentünk a suliba a nagylegényért.
pedig már azon gondolkodtam tegnap óta, hogy mikor tudnék eljutni orvoshoz hormonteszt ügyben.
de így, hogy lett végre egy pozitív teszt, gondolom ez most kimarad, aztán bizakodunk :)
viszont, ez már a 20. nap, érdekesen hosszú lesz akkor ez a hónap is.
párom már azonnal kezdett volna babát "gyártani", de ki kell várnia az estét, aztán a holnap reggelt, és ha holnap du negatív lesz, azért még este teszünk majd az ügyben :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?