A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
sajnálom, de új ciklus, új remények!
Néha csúszik az ovu vagy hosszabb a luteális, van ilyen.
Én ma a 35. napomon vagyok.
az én vagyok :D
aznap mikor duplacsíkos reped.
Előtte való nap max. halvány csíkos, aliglátható. Utána napi már hómező.
igen, elég gyakran :D :D :D
nekem csak az a problémám, hogy vajon van/lesz-e tényleg ovu, merthogy a teszt 8 napja negatív, bár egyre erősödött a csík
az elmúlt 8 napban este csináltam, és ugye a tegnapi már egész erős volt a többihez képest.
csak a ma reggeli erős fájdalom miatt írtam, hogy lehet akkor lett volna pozitív :)
akkor lehet nekem meg most reggel kellett volna csinálni egy tesztet, ha annyira szúrkált, és azóta elmúlt?
azt olvastam, hogy az LH szint napközben is hullámzó, lehet hogy ma reggel lett volna pozitív.
vagy tudja már a fene :D
Nekem tegnap este nagyon szurkált, még a teszt is pozi volt. Most reggelre minden elmúlt. Akkor valószínű éjjel repedt meg?
Most így állok: [link]
Én ma így állok... Annyira nem tetszik...
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni :(
Nagyon-nagyon szorítok, hogy megrepedjen!
nekem ezek a leesések annyira azt jelzik, hogy meg akarna repedni az a tüsző, de egyszerűen nem tud valamiért...
ma reggel 5-kor olyan szinten fájt a bal oldal, hogy szó szerint ütögettem a hasam, történjen már valami... aztán úgy fél óra után elmúlt.
azóta sem érzem.
köszi :)
ezek szerint lehetséges, sőt, "kell" is, hogy az LH teszten a csík erősödjön.
csak kár, hogy erre nekem már 8 teszt elment :D
Így állok ma. Most akkor megvolt az ovu vagy sem?:S Még ez az első görbém, kíváncsian várom a fejleményeket.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?