A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Neked is kb. 14. napnál van az ovud?
Nekem tegnap múlt el a mensi. Lassan lehet kezdeni a projektet. A férjem a héten éjszakás :/
Pénteken fogok tesztelni, ha addig nem jön meg.
Apának OAT szindrómája volt.
Minden vizsgálatunk megvolt, a lombikról az utolsó pillanatban fordultunk vissza, a beavatkozás előtti tájékoztatón elhangzottak miatt.
A rossz eredmények miatt nekünk az inszem sem játszott.
Mindenkinek nagyon szorítok ♥
értem, nagyon drukkolok neked és mindenkinek!
csigatempóban telik az idő.
alig bírom mensitől ovuig, aztán ovutól mensiig... így élem az életemet... jó lenne már, ha összejönne mindenkinek, aki szeretné!
elvileg nem érhet petesejted, ha babás vagy, de ez igen érdekes lenne, hogy mégis baba, de vérezgetsz.
Úgy gondolja a dokid, hogy még januárban lettél terhes? Mert akkor azért az uh-n nem csak a petesejtet látta volna, hanem a babát is (bocsi, nem tudom hogy hívják 8-10 hetesen, magzat már?)
Mindenesetre drukkolok nagyon, hogy a legjobban alakuljon minden!!! Majd írd meg mi lett az eredmény! :)
most nem értem a dokidat, mekkora petesejtet láttatok?
miért nézet hcg szintet, ha megjött legutóbb? és mi abból nála a rossz eredmény?
5 fölött valószínűleg baba, ha az alatt van, az nem rossz, csak nincs baba és várhatod az ovut.
De hányadik cn-eden vagy, hogy petesejtet is találtatok és hcg-t is nézet?
pont most nézegettem statisztikát, 12%-ban még a nemvárt napján sem mutatja a teszt.
Az a tuti, ha nem jön meg! Aztán már nem érdekel hogy mikor lesz pozi a teszt :D legfeljebb hamarabb megyek orvoshoz, minthogy pozi legyen :)
nálatok mi a probléma, hogy 5 éve nem jön a baba?
minden vizsgálaton túl vagytok?
Én voltam ma reggel nőgyogyinál.
Valószínűleg januárba volt egy korai vetélésem és attól más kicsit a mensim. Mindent rendben talált UH-n. Van egy tüszőm ami érik, vagy hogy is kell ezt mondani:) Viszont biztos ami biztos alapon átküldött a laborba és csináltatott egy HCG vérvételt. Este, vagy holnap reggelre lesz eredmény. Ha normális a szint akkor nincs más teendőm, viszont ha rossz az eredmény akkor azonnal hívnom kell a dokit. Azt nem mondta hogy akkor hogyan tovább:( De úgysem lesz semmi baj! Pozitív hozzáállás:) A napokban kezdem az ovu tesztet, na kíváncsi vagyok mikorra mutat majd peteérést:)
nem lehet, hogy a betegség miatt nem érzel ovus tüneteket? lehet tompít minden mást.
Bár nálam most ugyanez, semmi ovus fájás, csak a nyák, meg a hő szerint túl vagyok rajta. Pedig én múltkor voltam felfázva, most meg semmi bajom. Vagyis tegnapra herpesz jött ki a számon, ami nagy ellenségem, pedig "csak" 1-2 évente egyszer fordul elő mostanában.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?