A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
nagyon sajnálom, ezt annyira szörnyű hallani. 13 év. Én az elmúlt 1 hónapban csak olyanokat hallok,hogy 4 meg 5 hónaposan vette észre hogy terhes, mikor elment dokihoz. Mi meg ennyit küzdünk, figyelünk és semmi :-( Na én ezért is adtam most fel, és lett elegem az egészből.
Kitartást mindenkinek, eljön a mi időnk...
Lányok, feltettem a tegnapi és mai ovutesztet.
Szerintetek?
ha rendesen vérzel, akkor ez sajna mensi :(
sztem elkezdheted a Clostit, hátha az segít.
Nomi, mostmár nincs görcs,tegnap este volt keményen...most csak picit szurkál.
E-dit, én is sajnálom,13 éve várunk a picire. Azt mondta a doki,ha megjön kezdjem el a clostilt,amit kiírt...de most nem kezdem,mert nem tudom mi ez a vérzés. Holnap felhívom,hogy most mi legyen.
drukk mindenkinek, aki a napokban nem várja, jöhetnének a pozi tesztek és beindulhatna a pozi hullám :)
én majd 11. cn-en fogok menni tüszőnézésre, remélem nem lesz cisztám, csak 1-2 egészséges, domináns petesejtem :)
hello, csajok, az új ciklusom "görbéje" :D
Szuszáá, ahogy érzed, úgy legyetek együtt betegen, de amennyit ti együtt vagytok nem baj, ha kimarad 1-2 nap :)))
Babócika, sajnálom ezt a csúnya vérzést, lehet, hogy az alacsony progi miatt nem tudott rendesen beágyazódni :(
Levjaz,remélem sikerül:)
Nő mi,remélem neked meg helyreáll minden aminek kell:)
Úgy néz ki,elmúlt a vérzés,mintha elvágták volna...érdekes
Hát igen, nehéz lesz kibírni. Én is már annyiszor elterveztem h. hogyan közölném vele, aztán mindig bukta lett a vége.
Próbálj meg kicsit türelmes lenni. Menj el vásárolgatni, hívd fel a barátnőket, jön a jó idő, menjetek el a pároddal minden nap sétálni. Töltsd olyannal az időt, ami érdekel, hobbyd esetleg és elfog hamar menni az idő. Meg pihenj és ne stresszelj. Nagyon drukkolok. A tavasz hátha beindítja a sok pozi tesztet, hiszen ez a változások évszaka :-D
Nekem napokig szokott fájni a hasam alja.
Nos, tegnap fájt, most már nem.
Este a laz ellenére együtt voltunk, aztán izzadtam egész éjszaka, kevés alvassal, hajnalban már majd 39 fokos voltam.
Reggel nem is írtam be a 37,1et, úgyse valós érték.
Viszont ez, hogy nem fajok....
Lehet a láz és a sok köhögés rasegitett a pete kiszabadulasara?
Szerintem mivel van itthon 4 darab, ha hétfő reggelre nem jön meg, akkor reggel ellövök egyet és meglátom :) Már nincs sok addig, mai napon kívül 6napot kell kibírjak :) Akkor reggel meg úgyis kelnem kell, nappalos leszek. Csak azon gondolkoztam, hogy oké mondjuk pozitív aznap, hogy bírom majd ki este 6 ig, meg míg hazaérek, hogy ne írjam meg páromnak :) Dzóban szeretném mindenképp :)
Ajjj, ne tervezzek előre semmit se már :)))
Sok locsolót mindenkinek :-D
Ahogy itt nézegetem a hőket, meg olvasgatok, úgy látom másnak is elég rendszertelen a menzesze. Nem értem miért nem képes normálisan beállni nekünk. Van elég baja egy nőnek, és még emiatt is szenvedjen :-/
Nekem tegnap elkezdett fájni a mellem este, éjszaka elmúlt. Na gondoltam reggel megjön. Eddig még semmi. De ne is jöjjön már, hiszen még csak a 24. ciklusnapon járok, és sztem nem jó az ilyen rövid ciklus. :-( Hiába elvileg 21-35 nap között mondják normálisnak, sztem ez hülyeség. Múlt hónapban 28 napos volt, előtte 25, azelőtt 23. Nem értem én ezt sehogysem.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?