A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia :)
Segitseget szeretnek kerni abban,hogy ciklus.hu oldalon hogy tudom a napi hőimet jegyezni??
Regisztralva vagyok ,de valahogy nem ertem.
Ramegyek a naptarra ,de ott csak a jegyzetelni valokat mutatja,nem latom a hőt hova tudom irni.
Koszonom ha segitesz :)
Joreggelt! En ma igy: [link]
Vegre elkezdtem emelkedni. Remelem igy folytatodik szepen tovabb. Szep napot nektek!:)
4,50kor
36,4 volt, most,8.
Másfél óra telt el.
Létezne, hogy éppen akkor volt az ovu?
Tegnap már negatív nap volt.
Holnap majd kiderül.
Jó reggelt csajszik :)
Mára visszajött a reggeli vacogás és egyre jobban fájnak a cicijeim :) Fuuuu, nagyon kíváncsi vagyok, de nem élem bele magam nagyon. Nem szabad.
Nem valószínű, ahhoz még túl kicsi volt. A doki azt mondta 20-23 mm-es a tüsző mikor megreped. Előző hónapban is a 13. napon voltam uh-n és akkor 19 mm-es volt a tüszőm és rá 4 napra volt ovum.
Pénteken progeszteron szintet néznek.
Lányok, hülye kérdés.
Az 1. dpo az első negatív ovu tesztes nap?
Veronika nekem is 22.-én jött meg. Én azt a napot beszámolom 1-nek, így vagyok a 9.-en. Én onnan számolom a 28 napot. Ti nem szoktátok az első mensis napot beleszámolni? Mert ha nem kell akkor én is csak a 8.-on vagyok.
Ma csináltam az első ovu tesztet, egyelőre nagyon halvány a 2. csík, tehát negatív. Hétvégén kellene megérnem.
Ma mar hoemelkedes sem volt, nemcsak laz.
Ovuteszt negativ, mondtam is paromnak, hogy ma este meg igenyelnem a szolgalatait... :$
holnap du megyek a vervetel eredményekért.
Kíváncsi leszek.
Ma néztem meg a papírt amit a doki adott, mert tegnap a kocsiban maradt, gondoltam is ra este, hogy szolni kellett volna neki ket plusz ertek miatt, de a kis ugyes a TSH mellett t3 és t4-et is megkérte :)
a kevesebb, mint 1 az nulla. Szerintem rendben vagy.
De mondjuk nem értek hozzá, ez bizonyítja, hogy minden kiürült?
lehet már megrepedt kedden, nem?
nem nézeted meg magad, hogy megtörtént-e az ovu? Az látszik uh-n utólag is.
:'(((
Teszteltem még tegnap reggel, az is minimálisan halvány lett, az egész nap nagy zsongással telt, hogyan fogom megmutatni a páromnak, amikor délután elkezdett a derekam fájdogálni, gondoltam is hogy egy jeeeel???!! jel is volt.. arra hogy 10-20 perc mulva megjött. De nem óvatosan.. :(
Nem tudom, ez mi volt, de azzal nyugtatom magam, hogy ha összejött egy kicsit, akkor legalább össze tud jönni....
Április 14-re kaptam időpontot az orvosomtól.
Nagyon elkeseredett vagyok, de rögötön fel is vettem a telefont időpontért.
Úgy látszik, még nem akar jönni baba.
Köszönöm aranyos vagy, de nem vagyok csalódott baba szempontból, most szeretném ha helyreállna először is a ciklusom, az az alapja mindennek :-D
Múlthéten néztük a 21. napi progit, tökéletes volt az érték. Nem értjük doktornővel, hogy akkor miért pecsételgetek annyit. Ő még méhpolipra tippel :-/
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?