A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hát lányok, laz van, ovus fajas nincs.
Viszont én a tegnapi és azelőtti tesztet pozinak ertekeltem, kíváncsi leszek a ma delutanira.
Ami érdekes, hogy a minden hónapra jellemző honalji nyirokcsomo fájdalom múlt hónapban nem volt meg, jo jelnek is vettem.
Most azonban megvolt.
Meglátjuk.
Olyan messze van még a vége...
ovukor hogy érzékeny az együttlét? ezt hogy érted?
nem azért, mert alacsonyan van a méhszáj és esetleg hozzáér a párod?
Vese körüli csipkelődés kezdődött kb 2 órája. jobb oldalt, majd mostmár mind a két oldalt. No ez mi? :O
mozdulni alig bírok.
Előfordul, hogy jóval később mutatja ki :)
De sztem babaaa :))
ha veszel, más félét vegyél majd :)
drukkolok :)
Ám lehetséges válasz lehet az enyémre, hogy pl most valamiért kevesebb progi termelődött? Az ovut sem éreztem annyira és Esti együttlét után kapásból reggelre lett ovum, pedig estére szokott. De csak reggel éreztem. Meg lehet az miatt nem fáj most annyira a cicim?
és ha ez így van, akkor ha alacsony a progi akkor nem is lehet ez most baba?
Sziasztok! Régen írtam már ide, jó ideje nem élem magam bele hogy baba van a pociban, mindig meg is jön rendre..
De most már a 31. nap van, és csak egy kis halvány barna nagyon nyúlós valami jött ma. Egy nagyon halvány 2. csíkos tesztet produkáltam pénteken reggel, de mivel nagyon sokára jött elő, száradási csík is lehet. Illetve annyira halvány, hogy csak akkor látni, ha szugerálom a tesztet. Holnap veszek új tesztet, ha nem jön meg reggelre. Szerintetek??
Lányok lassan jönnek majd a pozitesztek,erre kell gondolni,persze nem görcsösen:)
Bár én ennyi év után nem tudom legtöbbször elterelni a figyelmem és minden apró jelet észreveszem,páromat persze kiakasztom:)))
Nekem ugyanez volt csak fordítva. Most ovu körül. Este fájt, nappal nem :D Most is csak egy picit fáj :)
Én azt hittem, hogy alváskor fáj, de mikor éjjel dolgoztam, akkor is fájt. No de nem annyira mint szokott.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?