A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Amíg nem jön meg, addig bármi lehet, tudod! :) Szurkolok neked is! :)
Szia Te Nő! :)
Istenem... annyira szurkolok! Ezek nagyon jó jelek! :) Most be vagyok sózva! :D Simizd meg a hasad, üzenem, hogy márpedig ott baba lesz! :D
Ezek jó jelek, az álom is :))
Amúgy én még mindig görcsölgetek, nagyon valószínű ez a menszi előjele lesz.
Sziasztok lányok!
Kinél miujság?
Azt hiszem jó sokan vagyunk akik dec elejére NEM várjuk a mikulást :)
Nekem tegnap este egy iszonyú éles késszúrás szerű érzés volt a méhembe, még a mellkasomba is éreztem, ma reggel pedig pokoli hányingerem van.
Ja és a férjem azt álmodta éjjel, h kislánya született:)
Ma vagyok a 24.ik napon.
Mindenkinek nagy nagy pozi tesztet kívánok!
Szia Vikus! :)
Már a férjem előtt sem jött össze a baba. :) Ennek ellenére elképzelhető, hogy most ezért. Nincs más férfi az életemben. :)
üdv újra mindenkinek ! :D
:D
Én is gratula a babásokhoz! :)
Kérdésem lenne azokhoz akik hőmérőznek. Úgy döntöttem pár ciklust én is kipróbálok, megfigyelem a hőmet. Ti hogy méritek? olvastam hogy szájon át vagy hüvelyen keresztül érdemes. A szájra szavaztam, na de azt írja a sajtó hogy nyelv alá kell tenni...hát én nem tudok 10 percig nyelvgörccsel feküdni :D ti hogy csináljátok?
Gratula a pozitiv tesztelöknek.a többieknek kitartast...türelmet a varakozasi idöben
es persze megy a sok drukk reszemröl is.
Nem olyan nagyon extrak, picit nyom a mellem, ez nem szokott lenni korabban. Kis almatlansag, farkasetvagy, alhas szuras, folyas, de ezek nem olyanok, ami nagyon kirivo lenne. Persze aztan lehet hogy igy egyutt mar sok, de nem merem bebeszelni magamnak :) Ugy dontottem kibirom a tesztelessel csutortokig vagy pentekig! Remelem nem gyengulok el addig :)
Neked van olyan, ami gyanus?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?