A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
én ezeken már mind túl vagyok.
De HCG tesztet sem lehet véletlen 2 halvány csikosat produkálni :D Szerintem...
Magyarországon :D és sajna időpont nélkül ide nem is lehet menni, csak sűrgős esetben: vérzés, görcsölés :(
ne tudjátok meg, feburárra volt időpontom, erre a doki beteg lett!!! Persze hiába van megadva a telefonszámom, egy sms-t nem dobtak volna ránk, hogy ne menjünk feleslegesen vagy kérünk-e másik időpontot!!! Odamentem az időpontomra és konkrétan rendelés sem volt, nem volt se helyettese, se más doki nem rendelt pont akkor. Azt mondta a kartonozó nő, menjek vissza hétfőn, persze, és 3 órát ülhetnék sorba majd közölnék, hogy nincs időpontom és elhajtanának?? Nem mertem bevállalni. Inkább kértem 3 hét múlvára másik időpontot. Ez Bp, Zugló.
azért véletlenül nem lehet 3-4 halványcsíkos LH tesztet produkálni ;)
A telefont elsőre felveszik, de sajna esti időpont csak 3-4 hétre előre van, pedig péntekenként du. 2 után is már ráérnék, de májusra már akkor sem tudott időpontot adni, azzal kezdte :( te merre laksz?
Edit nekem nagyon alacsony volt a D vitaminom 3 hónapja és 4000 NE egységet szedtem folyamatosan 3 hónapig :) Mára rendeződött ugye nekem volt IR-is de a diéta rendbe hozta abba hagytam a MEforalt is, pedig emelt adagban szedtem 3000 Mg/nap, a cukrom tökéletes lett es ugye tudod h nem volt progeszteronom 0,01 volt még 1 évvel ezelőtt.. Mindenképp kérj minden vizsgálatot Endokrinológushoz menj ő tudja mit irjon ki neked!!!!!
én ilyen oldalakról gyűjtöttem össze a vizsgálatokat, amiket elvégeztettem, mindenkinek ajánlom, hogy olvasgassa, akinek nem mindegy, hogy éveket vár feleslegesen, mert esetleg valami baja van, de az majd évek múlva derül ki, nem gondolnátok, de számít a szervezet D vitamin szintje is pl.
[link]
[link]
[link]
[link]
LLLL nagyon cukkiii vagy nagyon köszönöm alig aludtam valamit egesz ejjel pisilni jartam ugy izgulok reggelre nega lett a HCG :D Szóval bármi lehet:))) Te pedig erős legyél nekem, és várd nagy örömmel és kitartással a következő ciklust:) Barátcserje csodákra képes!!!!! :)))
Vasárnapra nem várIlletve azt neztem h az Ovumtol 10 9 nap telt el ma már a 10. nap :) Sztk-ba 1 hónap mulva van időpont???? Jezusom, hol élünk....
Reni, néztem a tesztet, olyan, mintha, halványan, valami... Nagyon-nagyon szorítok <3
Én is sztk-ba megyek, csodával határos módon 2 hét múlvára volt is időpont :) Ja, és még a telefont is felvették második próbálkozásra :)
Este lőttem a tesztet, 36,7 a reggeli hőm mint tegnap:) Nem változott:) Csak Ovum május 3-4 volt de ezt már mondtam, nem értettem ezt a mostani Ovut lehet nem is Ovu volt ki tudja semmi nem törvényszerű a szervezet bármit produkálhat:)
Hú, csajok, én meg nem is írtam, ebbe a hülye sztk-ba 1 hónapra előre lehet időpontot kérni, hát sajna (vagy nem?) ugyanahhoz a dokihoz kaptam csak ilyen "koránra" (június 3.), mint aki félrediagnosztizált. Szépen el fogom neki mondani mi történt és keressünk rá megoldást, meg persze adjon beutalót vérvételre, nekem csak ez a célom. Az megint kb. a 10. cn lesz, nem akarok megint egy hónapot elpazarolni, amióta babát tervezünk úgy telnek a hónapok, hogy csak lesek!
Véletlenül lemaradok egy vérvételről és ugrott egy hónap :(
Mától duplázom a napi progikrém mennyiségemet és a palástból is már napok óta duplát iszok, így állok ma, szerintetek nagyon lapos vagy cikkcakkos? Vagy milyen?
[link]
Inzulinrezisztenciat meg lehetne nezetni mindenkinek, aki szeretne gyereket.
Csomo ember teherbe esett a dieta 2-3 honapjban!
Csak egy otlet!
Első alkalommal fogamzásgátló után 40 napra jött meg, már mentem dokihoz, hogy mi van. Aztán beállt 28 napra.
Én is furcsállom, eddig ilyen nem volt, hogy ennyivel korábban jött, késni meg még életemben nem késett, az előző hónapot leszámítva. Igazából május 1-től próbálkoztunk élőben, szóval érthető, ha nem jött össze, már nem kesergek :) 28-ra kértem időpontot nőgyógyihoz, így is esedékes az éves bekukkantás :)
Reni, a HCG tesztet nem befolyásolja az alvás mennyisége, csak koncentrált vizelet kell hozzá, azért jó a reggeli, mert általában akkor telik el úgy több óra, akár 8 is jó esetben, hogy nem ittál, nem pisiltél.
Az LH és a HCG hormonok nagyon hasonlóak, azért lehet LH-val jóstesztelni reggel.
Este feleslegesen lőtted a tesztet, ilyen korán tuti nem mutatja ki még.
ráadásul ahogy látom hétfőre nem várod, az még baromi korai bármilyen teszteléshez!!! Főleg, ha most volt ovud tényleg. Hőd hogy áll?
Mindenképp érdemes ovutesztelni, főleg gyógyszer után, mennyi ideig szedted? Nekem totál felborította a hormonrendszeremet, alacsony LH, alacsony progeszteron :( tök más a ciklusom, az egész, kevesebb a vérzésem, mint bogyó előtt és rövidebbek lettek a ciklusaim. Teljesen megváltozott minden.
6 nappal korábban? Hú, akkor jó korán volt ovud az eddigi hónapokhoz képest.
Szia, londoni lány :)
jó reggelt, csajok!
LLLLLL ne legyél szomorú jön a következőlehetőség nezd én már nagyon sok évwe várom a csodát!!!! Hinned kell benne és sikerülni fog:) Nagyon drukkolok neked a következő hónapra is :) <3
Régen volt, légyszi, javítsátok, ha valaki nem jó!
Monita11:màjus 10.
t.nikolett:május 13.
h.zsuzsi83: május 16.
bai90: május 18.
reni2015_ május 18.
Jakee84: május 20.
E-dit: május 22.
Berzsok74:màjus 25.
Baby83:május 25.
Catwalk75:màjus 28.
Molykusz:màjus 28.
Adrissz83:màjus 30. (+- 1-2nap)
Mira87:
LLLLL: június 10.
Nekem eddig tök rendszeres volt :( 26-28 napra jött mindig, az szerintem normális... Aztán előző hónapban késett 3 napot, majd májusban elkezdtünk próbálkozni, most meg korábban jött 6 nappal... Ez az én szerencsém :(
Köszönöm Molly mindenképp pár nap mulva meglátjuk:) Barátcserje kapszulat próbaltad mar? én szedem most a 2. dobozt kezdem de ezek szerint csodákra képes és az innofolic is:) Neked is összejön hamarosan hidd el :) Én már nagyon várom a kis trónörökös :)
Jah persze megertem en nekem is rendszertelen.bar most az utobbi mensiim 26 napra jöttek meg.tehat a napokban kellene ovu legyen.de szerintem most nem lesz mert semmit nem erzek.nem fajok.neha picit szurkal viszont tegnap is szarul voltam razott a hideg...alig birtam enni.es hasmenesem volt.feher sürü folyas van.de passz.:-)most nem is foglalkoztat a baba.tegnap is szabin voltam kikapcsoltam.neked megy a drukk.
Az nem jo lehet azert lett nega.en is mintha latnek halvany csikot.ejfel utan mar ne igyal es ne pisilj es reggel csinald..kb 5-6 ora teljen el.egy jo tanacs csak.aztan ahogy gondolod.drukkolok.
Szia Molly igen teszteltem este 11 kor..Ma reggel elég keveset aludtam ittam éjjel aztan reggel nega lett.. Kicsit megjön érzésem van a hasamban alul remélem nem jön!!!!! :D A cicim fáj ugyan ugy semmi extra... majd tesztelek 1-2 nap mulva újra. Azért tesztelek ennyit mert ugye nagyon rendszertelen a mensim és nem tudok pontos infót... Reménykedem h sikerül!
Monita mi ujsag?izgulok erted.♡♥♡♡
Jo reggel.reni tegnap is teszteltel?ugye?a hcg 2naponta nö.nem erdemes egymas utani nap csinalni.holnap kellene meg vasarnap.drukkolok.
Viszont csinaltam egy reggeli tesztet de még éjfél körül pisilni mentem és 5óra fél6 körül csináltam most a tesztet reggel ami nega lett... Szóval még semmi nem biztos majd meglátjuk lehet rossz volt a teszt vagy valami...
További ajánlott fórumok: