A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Sziasztok csajok.
Na, egy hete csinálom normálisan megint az étkezéseket, és szépen tudtam tartani.
Hét végén vettem egy másik fajta édesítőt a rossmannban. Olcsóbb,mmint az ezerédes, és nagyobb kiszerelés. Kíváncsi vagyok milyen lesz.Ha nem jó, visszatérek az ezerédesre
És milyen jó árban van...
Nincs mellékíze?
Tudtok segíteni hogy kell az uj update lisztből kenyeret sütni?
Csak simán 50-50%-ban keverjem össze és süssem meg kenyérsütőben?
Nem tudtam megnézni, de sejtem melyikről beszélsz.
Reggel 75.2 voltam úgy, hogy csak kódokat tartok, nem tornázom. Kinek van kedve ebben a melegben? Nálatok mi a helyzet csajok?
Jaez végül is igaz.
Most penny-s bogyó+foly. van itthon,semmilyen mellékízét nem érzek,és mivel egyre kevesebbet használok,nem hiszem,hogy akkora nagy bajom lehet tőle.Sütikbe megy a fruktóz,mert édesítővel nem mindent lehet megsütni.A befőzéssel vagyok bajban,mert tabival,folyékonnyal meg sem próbálkozom,fruktózzal meg hát ne lesz olcsó mulatság,úgy sem,hogy van itthon már 3kg amit apránként szereztem be.Pedig már ideje lenne kitalálni vmi okosságot.
Sziasztok csajok!
Mi van a fórummal?
Én tegnap újra kezdtem. Most tényleg komolyan:)
Sziasztok!
2 hét alatt 3kiló!!az igen.Nagyon ügyes vagy!!!!
Na ne már!
KÉzpeljétek 2 hét alatt 3kg mínusz, hurrá:-) Közel a cél!
Mindenkinek szép napot kívánok, én ma leginkább cseresznyét fogok szedni és (enni).
Szia! Vegyél pudingot, olyat amiben nincs cukor. Dr. Oetkert szerintem nálatok is lehet kapni. Csináld meg u.úgy tejjel + édesítővel.
Van egy jó kis recept:
Ennek a sütinek a túrós-pudingos krémjét szoktam csinálni. Fincsi!!!
Amúgy meg nem nagyon van recept a édesség iránti vágy csökkentésére SAJNOS!
Norbi legújabb könyvében nem kódok vannak, hanem 2 csoportba sorolja az ételeket: fogyási napokon ehető és fogyási napokon nem ehető kategóriákba. DE hamarosan megjelenik az új könyve abban tuti máshogy lesz....
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!