A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!
Hogy vannak a forum-cicak?:))
:))
mennyi idős a kis hős???
hali,most akartam írni neked.
most mellettem lapít,és közben,dagaszt.
hát nem semmi ez a jelenet!!!
:))))
:DDDDDDDDDDD
Kivanok szep napot, es sok-sok szep egerket!!!
Ne feledd, tuske boki egy "dolgozo" cica, meg kell becsulni!!:))))))
Sziasztok!
Köszönöm a jó tanácsot. Nem is gondoltam, hogy baja is lehet a cicának,bár eddig nem volt gond az alufóliás játékkal. Megfogadom a tanácsot, és labdát váltok.
Szia zena!
O"urasa'ga u'rfi :))
Tudom,hogy az!:))
Nagyon vigya'ztam,hogy mikozben fe'nyke'peztem,nehogy mege'bresszem...:))
A csala'd is ima'dja,e's o" ezt tudja is :))
szia! bombi is szeret apportírozni. neki vannak kis habszivacs labdái (kb akkora mint egy szilva), azok nem okoznak kárt a lakás berendezésében a dobálásnál, tökjól pattognak, és könnyen tudja a cica hurcolászni.
nem utolsósorban nem veszélyes a cicára nézve sem:)) szerintem nézd meg, hogy egy ilyenre le tudod-e cserélni az aulfólia golyókat!:))
(amúgy a fém a fogait is károsítja, koptatja a zománcot)
Szia!
Ha nem haragszol meg,adnek egy tanacsot!
Vigyazz az alufoliaval, mert a cica,ha jatszik vele,akaratlanul is kiharaphat egy pici darabot belole,es lenyelheti.Es ez a pici darab eleg ahhoz,hogy komoly bajokat okozzon a beleiben.
Csak ennyit szerettem volna mondani,a cicad erdekeben.
Pupi
A Kicsi Sarga tunderi egy joszag...es az a kep rola, ahogy alszik a parnan...hat az minden penzt meger! De azt hiszem, ezt mar mondtam .
Imadom!!!:))))))
Dehogy vagy rossz!!! Mar en is elkepzeltem magam ket darab egeret kergetni..:)))
Azt ugyan nem kaptam, de a Pepi cicam behozott ket madarat ma, amit meg kellett fognom,(szinten lepkehaloval), meg is fogtam oket, es repultek cicastul egyutt.
De holnap kezdodik az egesz ujra,tudom,ismerem a macsit mar!!:))
Aminek viszont nagyon orulok, hogy meg tudja fogni a vakondot is,a hazam korul ugyanis sok van, es Pepi nelkul mar minden novenyem tonkrement volna.
Es itt van a szezonja megint, jonnek a vakondok tavasszal ragni a gyokereket.Szoval lesz a Pepinek munkaja epp eleg!
Szia!
A Kicsi Sa'rga ma'rcius 8.-a'n lesz 6 ho'napos.
Persze,hogy jo' cica,nem vad,mindenfele kovet,amerre csak megyek,mint egy kiskutya :)Egye'bke'nt minden cica'm ilyen :)Nem aze'rt,kovetnek,hogy kaja't kapjanak,(persze,ha adok,elfogadja'k),soxor a simogatasomat hia'nyolja'k :)))
:)))))))))))
Ma'r el is ke'pzeltelek 2 egeret kergetve,terme'szetesen 2 lepkeha'lo'val,ra'ada'sul 2 kulonbozo" ira'nyba :)))))))
Hu",milyen rossz vagyok,ugye?:)))))))))))
Igen, veszettseg elleni oltas kell nekik, es ezt itt olyan szigoruan veszik, hogy 500 dollaros buntetest vonhat maga utan, ha "elfelejtem" az allatokat elvinni ra.
A masik cicam, a Pupi,:))) csak evente egyszer kap es a kutyusom is. De ezt a megatalkodott macseket ketszer kell vinnem evente, a "hobbija" miatt.
Igaz, egesz Kanadaban ismeretlen a veszettseg,nyilvan az oltasok miatt.
Sajnos, Pepi megfogja a madarakat is, amit mar nem szeretek, de hiaba beszeltem a fejevel, nem hallgat ram.
Hat tenyleg jopofa lehettem a lepkehaloval a kezemben, de azt hittem, kikopom a tudomet, mire elkaptam azt a mocskos egeret. Pepi csak rohogott rajtam.
Hala Istennek, a Pupi cicam nem vadaszik. Jol kineznek,ket egeret kergethetnek egyszerre!..:))))
Szia Pupi!Sziasztok!
Nagyon jo't nevettem az aja'nde'kozo' cica'don,e's elke'pzeltelek lepkeha'lo'val a kezedben egere'szni.:)))))))
Az e'n cica'im is megfogja'k,me'g a madarakat is,olyankor ha la'tna'tok,mennyit bu"ve'szkednek a fa'n,csak hogy meg ne la'ssa o"ket a mada'r... :))
szerintem Pupi a veszettség elleni oltásra gondolt. (ami könnyen átterjedhet a patkányokról a cicákra, ha a cica kontaktusba kerül velük).
mérgezés ellen sajnos fix, hogy nincs, egyébként nem lenne ennyi mérgezéses baleset (amikor valaki direkt megmérgezi más kutyáját-macskáját).
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?