A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szeretnenk latni kepeket a Miki cicarol es a Nagy Sargarol is am!!!
Ne csak egy cicot kenyeztessunk!:))))
Orulok, hogy tetszett a "musor",amit kuldtem.
Ezeken a cicokon mar csak nevetni lehet, csuda jopofak!:)))))
Szioka Pupikam!
Nekem a kedvencem,olyannyira,hogy meg a telefonomra is letoltottem:)
Nagyon ugyes volt,aki igy osszealakitotta :))
Tenyleg remekul lehet szorakozni mikozben nezed,erdemes megnezni :))))
Szia Pupikam!
Igen,itt vagyok:)
Nagyon buszke a Kicsi Sargam,hogy o ilyen hires lett :))
Vigyazzak?:)))Nem olyan konnyu ot elrabolni :))
Szia emagdi!
Ha tehetne,allandoan csak a vallamon lenne:)
Volt mar ra pelda,hogy felmaszott a vallamra,elaludt,mint ahogy a kepen is lathato:),en meg igy jarkaltam vele egyik szobabol a masikba,nem zavarta egyaltalan,bekesen szunyokalt :))
A cicaim kuldik a Forum-cicaknak.
http;//www.1funny.com/funnycats2.shtml
Jo szorakozast!:))
Szioka!
Vegre visszajottel!
A Kicsi Sarga elrabolta a szivemet.
Csak vigyazz!!ha szeptemberben hazamegyek, elrabolom a Kicsit!!:)))))))))))))
Sziasztok!
Reg nem jartam erre,de mostmar lassan,de biztosan jovok,nemigen volt kedvem netezni eddig :(((((((
Feltettem az adatlapomra Kicsi Sargarol meg 2 kepet,ha kedvetek van,nezzetek meg:)
simán emlékezhet a korábbi sérelmekre.
előfordulhat az is, hogy esetleg valamilyen szagot nem szeret, amit érez bizonyos emberen. pl szüleim macskája mindig fúj a szomszédnénire, pedig az mindig ad neki valami kis husit. a kaját elfogadja, de nem nyúlhat felé, mert akkor egyből fúj a macska. valószínűleg azért, mert sokat dohányzik (a szomszéd), és érzi rajta a dohányszagot, ami nem tetszik neki.
ugyanilyen hatást válthat ki bármilyen gyógyszer, vagy akár vitamin is. (pl a B vitaminnak a szagát emberi orral is meg lehet érezni pár napos szedés után, minden bizonnyal a gyógyszereknek is van valamilyen szaga).
Az egyik cicam, a Pepi, a szomszedomra "allergias".Nem volt semmi baj,amig 4 evvel ezelott a szomszed veletlenul ralepett a labara,azota Pepi messzire keruli ot, akarhanyszor atjon.
Nyilvan a cicanak nem lehet elmagyarazni, hogy veletlen volt, o csak a fajdalmat erezte, amit a szomszed okozott neki.
Azota sem felejtette el.Ugy latszik, jo a memoriajuk...
lehet állatot külföldre vinni, csak kell neki útlevél, oltások, chip, stb.
a "beviteli szabályok" amúgy országonként változnak, van, ahol valóban van karantén, de sok helyen nincs.
ha nem lehetne állatot külföldre vinni, az állatok tenyésztése, és a kiállításra járás is szinte lehetetlen lenne:))
de azzal egyetértek, hogy szörnyű lehet az állatoknak az utazás, bár olyanról is hallottam már, amelyik szereti.
Igaz, igaz;hat akkor itthagyom,csak a kepeit viszem magammal, az is jo??
Kulonben en is el tudnam szorakoztatni, mondjuk nyivakolnek neki 10 oran keresztul...Gondolod a tobbi utas hulyenek nezne?..esetleg macskanak??:))))))
Micsoda hires cicaid vannak!
Legkozelebb nagybetuvel kell majd kiejteni a nevuket...:)))
Habar meg kell hagyni, Bombi egy tunemeny,a Frici meg a parja!
Szeptemberben hazamegyek, elvinnem a Pepi cicat latogatoba, mit szolsz?
Mondjuk, beteszem a kezitaskamba.Csak kibirja ott a 14 oras utat!
Allati klassz volna, nem gondolod?
de azért ebbe talán jobb nem belegondolni:))
előbb-utóbb azt hiszem paranoiás lennék, ha azt figyelgetném, a macskák hol látnak a lakásban szellemet:))))
szerintem meditálnak ilyenkor:)))
kis buddha mindegyik:)
sziasztok!
képzeljétek, szombaton délelőtt az egyik állatos újságtól jöttek, hogy interjút készítsenek bombival.
gondoltam, hogy nem lesz sima menet, mert nagyon félős, de hogy ennyire nehéz legyen előkaparni az ágy alól egy-két fénykép erejéig, azt nem gondoltam volna. teljesen be volt tojva, teljes testében remegett. néhány kerekszemű, teljesen rémült kép készült róla :)))
teljesen furcsa volt az is, hogy fricire is átragasztotta ezt a félelmet, pedig ő azért szokott haverkodni az idegenekkel. de most frici is úgy elbújt, hogy még egy fotó erejéig sem lehetett előkeríteni.
hát, nehéz dolog ez a média-szereplés:)))
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?