A Kaáli intézet (beszélgetés)
3 éves múlt augusztusban. Holnap megyek raporta az oviba... Tárgy: verekedés.
Kia! Én szeptemberre voltam beírva, de augusztussban egyszerűen nem akart megjönni. Így későbbre tolódott minden. Végül a fogamzásgátlót szeptember elején kezdtem el szedni, de nem kellett végig (talán 18 nap, ezt meg kéne pontosan nézni), utána volt 3 nap pihi, majd jöttek a szurik. Én 14 napig szúrtam magam Gonal F-el 150 egységgel, majd a végén jött az Ovitrelle, Luvoris, meg még valami (amit éjszaka kellett beadni).
Ismét nagyon köszi. :-) Akkor nem értem az én esetemet, de már semmin sem csodálkozom. Azt mondta a drnő, hogy a mensi után menjek egy uh-ra, de mindegy, hogy melyik napon. Meg is néztük, hogy október közepe lesz kb. Viszont novemberre vagyunk beírva ET-re. Akkor most ez hogy lesz???? Pénteken megtudom. :-)
Ezek szerint, ha én 29 éves vagyok, akkor max 2-őt fognak engedélyezni. Ha ez így van, akkor nem kell min gondolkodni. :-)
Bárcsak már itt tartanánk!!!!!!
Szerintem lehet, de nézd meg rajta, hogy nincs e benne hozzá adott cukor és természetsen csak tízóraira vagy ebédhez, reggel és este nem.
Nekem változó volt, de mindenkinek kell a diéta az a legfontosabb olyan van akinek csak a diéta kell és gyogyit először nem írnak fel, de a gyógyszer a diéta nélkül semmit nem ér.
Nekem 50 körül volt ha jól melékszem a terhelt, ami még mindig nagyon magas, de az éhgyomri már jó volt, mert 6 lett. De az arányok is számítanak, hogy hányszorosa a terhelt az éhgyomrinak tudok olyat aki 26-as terheltel súlyos ir-es, emrt az éhgyomrija alcsony. Szóval a diétát nem úszod meg sehogy.
Ez egy kicsit bonyolult. Leírom pl. a mi esetünket. Nekem augusztus 9-én jött meg a menstruációm és attól a naptól kellett szúrnom. Viszont a leszívás ettől az időponttól számolva a 12. napon volt. Elvileg ehhez nézik majd a szülés időpontját, mivel ez tuti biztos. Egy szabályos 28 napos ciklusban ez a 14. napon történik meg. Ha valamelyik szüléskalkulátorral szerettem volna kiszámolni a szülés várható időpontját nem az augusztus 9-et kellett beírnom kezdő időpontnak, hanem augusztus 7-et, mivel két nappal előbb történt minden, és a többi doki is mindig így számolta. Nem érdekelte őket, hogy mikor jött meg, csak az, hogy mikor történt a leszívás.
A korodtól teszik függővé, hogy mennyit kaphatsz vissza. Nekem a 3-at nem engedték (pedig kértem), mert első lombik volt, és 32 éves voltam. Ilyenkor elég nagy a "rizikó", hogy mind a három embrike megtapad, és ezt a dokik nem nagyon szeretik, mert állítólag veszélyes.
Látom megnyugodtál,és ez jó! Nemtudom kivárom e a pénteket vagy már csütörtökön tesztelek.Bogicámmal mi vásárolni megyünk délután,biztos figyelemelterelés! :-)
A te délutáni programod is szupi ötlet!
Köszi szépen a biztatást! Nagyon aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket! Beszéltem a barátnőmmel is, (aki szülésznő, tehát bizonyos mértékig szakmabeli) hogy a teszt még nem minden. Sok esetben negatív teszt mellett is van baba. Remélem nálam is így lesz majd! Majdnem egy órát beszéltünk telón, mire lelket öntött belém.
Ency! Mi is Kovács Péterhez járunk! És szintén tesó projectezünk. :) Imádom a dokit, nagyon kedves, csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.
Kia! Nagyon szorítok nektek is! Szólj, ha már lesz időpontod!
Ágica! Te hogy bírod? Gondolom most elvettem a kedves a teszteléstől! ;)
Most pihizek, délután lemegyek kozmetikushoz, és kényeztetem magam. Remélem jó hatással lesz rám!
Köszönöm a választ. Igen, ez lesz az első lombikunk, és nagyon gondolkodunk rajta, hogy ha lesz lehetőségünk választani, mennyi embrikét kérjünk vissza. Örülök, hogy jó tapasztalatod van a drnőröl.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mikortól számítják a terhességet? A szülés dátumát mihez képest nézik?
Köszönöm a drukkot! :-)))))
Kedves Andi!
Szerintem hamar csináltad meg a tesztet,a 10-ik napon még nem igazán tudja kimutatni a teszt az esetleges terhességet.Ha most van esetleg pl.20-as Hcg,azt ugye nem mutatja ki a teszt,az csak a következő napokban dől el,hogy emelkedik,vagy csökken.Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!
Szia Kia!
Köszönöm szépen! Nem tudtak lefagyasztani sajnos, így majd ismét kezdjük Gonallal. 5 lombikot támogat a tb így a kistesót is. Tavaly két embrikét kaptam vissza. 5 naposakat. Mind a kettő megtapadt, de csak Domikám fejlődött tovább. Kovács Tímea végezte el a leszívást, mert akkor az én dokim szabin volt. Nagyon rendes volt és aranyos. Nekem 16 db petesejtem lett és ebből 9 termékenyült meg. Ennek ellenére nem tudtak lefagyasztani, mert nem fejlődtek úgy ahogy kellett volna. :-( Nektek is ez lesz az első? Drukkolok nagyon. November már itt van. :-D
Szia Ency! Hatalmas nagy gratuláció! De jó, hogy vannak ilyen pozitív történetek is! Én is Kaáliba járok, Kovács Tímeához. Nálunk is apagondok vannak. Novemberben lesz az ET, és nagyon-nagyon izgulunk.
A kistesó fagyibaba lesz? A kistesót is támogatja a tb, vagy az teljesen önköltséges? Mennyi embrikét kaptál vissza tavaly?
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok? Igaz mi majd csak a jövő év második felében megyünk vissza a Kaáliba tesóért. Kovács P. a dokink. Nagyon szeretjük. Nálunk a férjemnek vannak problémái, mert herevisszérsérve van, ezért kellett/ kell a lombik. Szerencsére nekünk sikerült tavaly elsőre és most májusban megszületett a kisfiunk.
Szia Cicus!
Kefírt lehet enni?
Neked mennyi volt az IR-ed, hogy diéta is kellett mellé?
Andi! Lehet tényleg korai volt! Csinálj mielőtt mész vérvételre aznap reggel. Addigra nől a HCG érték.
Egyébként milyen érzékenységűvel csináltad?
A vérvétel pontosabbat mutat majd! Drukkolok!
Cicus!
Neked a mostani sikeres beültetésnél mennyi volt a terheléses inzulinod?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben