A Kaáli intézet (beszélgetés)
Igen, ha nem felejtem el, akkor olvasom:)
Erre sajnos nem tudoma választ. Én ilyen esetben fel szoktam hívni.
Még valamit elfelejtettem a priviben írni. A szuri hatására kitolódhat a mensid! Nekem 5 napot csúszott tőle...
Köszi.
Ezek szerint olvastad a blogot. :-)
Már csak az aggaszt, hogy a kezelőlapon, amin adott, az van, hogy a ciklus 21. napján kell elkezdeni a szurit, ami november 3. Dr.nő pedig 2-át mondott. Szerinted?
Szia!
Nagyon örülök, hogy kezdhetsz!
A dr.nőben nem csalódtam. Ő mindig ilyen! Még akkor is, ha nagyon fáradt, és sok munkája van!
Sziasztok lányok! Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Eddig mindig elkísért a férjem, de csak a vizsgálatok utáni konzultációra jött be. Ez ma is így volt. Egy két perces uh-ra nincs értelme bejönnie, de a többire szeretném, ha ott lenne velem. November 2-án kezdem az injekciót!
Ágica! Gratulálok!!!!!!!!! +++++++++++++++
Szia Andi!
Sajnálom, hogy nem sikerült:(
Igen, én is Pestre járok a dr.nőhöz. Ha minden jól megy, akkor januárban egy 3. napi hormonsorra megyek. Két hétre rá, meg ciklus leállítással kezdünk.
Nagyjából februárra számoltuk a punkciót, meg az ET-t.
Sziasztok!
Reggel ismét csináltam tesztet(most Gabriel),ezen is a két csík ott mutata magát. Hívtam a dokim és délután megyünk vérvételre.Ott aztán tényleg kiderül mi a helyzet!
Mondjuk én nem örültem vona ha ott van és ő sem.
Az első uh-ra sem jött be. Amikor s vérzés miatt voltam akkor bejött, de hasit csináltak már így 3-ra mikor szvhangot néztek is bejött és kiderült, hogy hüvelyi, szegény teljesn lefagyott mikro meglátta, hogy egy idegen pasas nyulkál bennem.
Szia Kia!
Hát persze, hogy bemehet a férjed veled.A konzi az egyértelmű, hisz közös életetekről van ott szó.A vv-re és uh-ra én nem igényeltem, hisz pár perc az egész, de az ET az egyértelmű.Ha a párod tud időt szakítani és ott lesz veled az intézménybe, ki ne hagyja az ET-t.Nálunk a Kőrösi Dr azt mondta, hogy az a fogantatás, ha itt a férjem persze, hogy bejöhet.Fogta végig a kezem és nagyon halkan végigbeszélgettük.Ők meg a lábam között dolgoztak addig.............A punkció az más, hisz ugyis alszol, de az őrzőben, ahol ébredezel szintén ott lehet.Sztem a pesti kaáli semmiben nem tér el a győritől.
Bízok, mert bele vagyok kényszerülve, mert legközelebb Pécsen van , és az nekünk meszivan !!
Nincs más lehetőség :(( !!
Erika!
Nem bántani akartalak!Az amin Te mentél át,azt csak Te tudod.Gondolhatod,hogy 8 lombik alatt nekem is volt rengeteg csalódásom.Én csak azt akartam mondani,hogy ha nem bízol meg maximálisan az orvosodban,akkor válassz másikat.Szerintem csak úgy lehet ezt végigcsinálni,ha bízol benne,hogy az orvos mindent megtesz a siker érdekében.Ha úgy érzed,hogy ez nem így van,akkor tényleg jobb ha választol másikat.Nekünk ilyen értelemben szerencsénk volt,mert az orvosunk tényleg minden tőle telhetőt megtett értünk!Bízom benne,hogy hamar valóra válik a Ti álmotok is!Mégegyszer sok sikert!
Én majd csak jövőre vágok bele a 4.-be. Értelmetlen lenne ilyen rossz eredménnyel...
Nem is vagyok jól lelkileg, és most főleg nem tudnám elviselni a következő sikertelenséget!
A dr.nővel januárt beszéltük meg, de ez még változhat!
Szia!
Nálunk is mind a 3-szor megnézhettük az embriókat, és a férjem végig bent volt ET-kor.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben