A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nem baj, remeljuk, nem is lesz hosszabb,mert....
--{=
:-)
Sziasztok, +++++ es kitartast a remenykedoknek!
Itt agyalok a sotetben, hogy nekunk mi maradhatott eddig ki a vizsgalatokbol... Adjatok tanacsot, otleteket lszi. Amit eddig gondoltam: az pajzsmirigy, trombozis, azt ennyi :-( Sajnos tegnap az intezetben sem mondtak semmi ujat.
Nalam eleg sok sejtecske volt, de nem fejlodtek hogy fagyasztani lehessen. Ez ellen mit lehet tenni?
Hisztero, HSG, genetika, PCO, andrologia, mar megvolt. Koszi elore is, Adri
Szia armar! Itt vagy még?
Elvileg 4-ig szól a munkaidőm, de általában 5-ig bent vagyok. Ma egy picit még ráhúztam. :-)
oké:)
Puszi
Jó éjszakát!
Szia Zsanetta!
Hogy vagy?
A válasz egyszerű ,mert üzlet az egész.
a lombikért ők rengeteg pénzt kapnak az OEP-től.
Ne add fel,hisz rád is vár egy szebb jövő a pici babával/babákkal!!
A hitedet ne veszítsd el!!!
Sajnos a legtöbb orvos, csak azt nézi, hogy határértéken belül vannak e azok a hormonok, amikre nekik szükségük van. És csak akkor adnak gyógyszert, ha már nagy gáz van.
Ha meg maszekon eljutsz az éppen illetékes dokihoz, akkor sokkal okosabb leszel, meg persze a pénztárcád is vékonyabb lesz, de legalább nem úsznak el ilyen miatt a lehetőségek.
Tényleg, voltál már terheléses inzulinon? Esetleg nézettél pajzsmirigyhormonokat is?
Értem, amit mondasz.
Csak annyira elegem van már ebből az egészből, hogy már nem sok erőm van egy újabb csatára.
Egész évben ezért küzdöttünk, és 3 beültetés után derül ki, hogy a pajzsmirigyem teljessen tropára vágta az egészet. És még örülhetek neki, hogy most derült ki, és nem akkor, amikor már erőteljes tünetei vannak, és nehezebben lehetne kezelni.
Ne haragudj, de mennem kell. Épp eleget túlóráztam ma, elindulok haza. Sajnálom, hogy épp most kezdtünk el beszélgetni. Ha lesz rá energiám otthon, még vissza nézek.
Vigyázz magadra, és fel a fejjel. :-)
Puszi
Azért, mert mostanra elegem lett abból, hogy mindig van egy kétcsíkos tesztem, és itt vége van mindennek:(
Magánúton mentem el endokrinológushoz...
Igen, ezt néztem akkor is, amikor írtad, csak nem értettem. Nem tudtam, mi a határ.
Úgy sajnálom, de tényleg! Annyira drukkoltam neked! De semmi sincs veszve. És még mindig drukkolok ugyanúgy. Ez az év gyorsan eltelik már, mindjárt november, majd jönnek az ünnepek, és akár még csoda is történhet addig. Talán egy kicsit ki is kapcsolsz,gyorsan eltelik karácsony, majd szilveszter, és januárban újúlt erővel vágtok neki a következőnek, és egyben utolsónak. :-)
sajnos nem.
egy kicsit komolyabb problémát dobott ki a gép.
Az anti TPO-m 114 lett. 12 a felső határ.
És a terhelt inzulinom is magasabb a kelleténél.
én most egy darabig nem megyek hozzá. Nem lettek jók az eredményeim.:(
talán januárban kezdhetünk újra. De ez csak a kontroll után jöhet szóba.
Sziasztok kányok!
Hogy vagytok?
Igen ott, bár még nem működik az Egészségház csak jarnuártól.
Szerda-péntek délután-este rendel, sztk-s.
A többit priviben.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben