A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem bírtam ki péntekig,és ma csináltam tesztet. Ott a második csík is :-),nagyon jó szülinapi ajándék volt korán reggel! De nem mondtam még senkinek,mindenki a holnapi napot várja. Nagyon örülök neki,de félek is.Remélem most minden rendben lesz! Bolond vagyok,vagy természetes hogy félek a vetéléseim után? Gyakorlatilag most sincs semmi tünetem,annyi hogy éjjelente néha kicsi émelygés rámtőr,de ez csak pár percig tart,és elmúlik miután ittam.
Cicus!A tesztem olyan erősségű mint a te képeid közt az első. Emlékszel még re,te azt hányadik nap csináltad? Én ma vagyok az ET+12. nap.
Igen, de még olyan távolinak tűnik.
Látni láttm már és hallottam is és el hiszem, csak nem tudom beleélni magam.
Kedden? Akkor mindenképpen írjál nekünk! :-)
Nagyon szorítok, és remélem, hogy akkor már el fogod hinni, ha látod, hallod ŐT!
Bocsi csajok, megyek, mert még szeretnék lezuhanyozni a Született feleségek előtt, hogy azt már ágyból nézhessem.
Jó éjt nektek!
De bizony, jót is jelenthet :)
A méhed elkezdett nőni, nyúlnak a szalagok, mert a babó is szépen növekszik :)
Ezt érzed.
Én is kb. ilyen idős terhesen kezdtem érezni.:)
Nem még nem, mivel még mindig semmi jele.
Nagyon aggódom, mert napok óta időnként szurkál alul a hasam, nem erősen, csak úgy éppen hogy, de félek ez nem jelent jót.
Szia Cicus!!!
Hogy vagy mostanában? Át tudod már érezni, hogy kismami vagy?
Sziasztok!
Mártika, örülök, hogy végre itt vagyunk mind a ketten! Mi újság?? Mi a következő feladat?
Andi!Sok pihi, magneb6, és nyugiiiii! Szorítok holnapra! Majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Armar! Rég hallottam rólad...hogy telnek napjaid? Mikor mész legközelebb Tímeához?
Azért furcsa nekem, hogy most ilyen magas, mert tavaly 4,4 volt az éhgyomri. És nem igazán értem, hogy mitől ment így fel.
Próbálok változtatni az étkezési szokásaimon, de nehéz 3 óránként enni. Főleg kortátokkal.
Akkor nincs is semmi gond az oviba. Igaz mi is lehetne a gond a gyerekekkel!!!
Holnap gondolok rád! :-)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben