A Kaáli intézet (beszélgetés)
Az eredményt nem befolyásolja, de z állapotnak nem tesz jót ha már egyébként kezelve vagy.
13-as éhgyomri az jó magas.
3 hónap az már jobb, de havonta ha már kezelve vagy nem jó nézegetni, mert ronthat az állapoton.
A diétát is tartod rendesen?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. A barátnőméknek javasoltam a Kaáli intézetet és szeretném megtudni, hogy miként lehet jelentkezni az intézetbe és mi a protokoll, amíg eljutottatok a lombikprogramig.
Tudom, hogy nem lehet 2 mondatban leírni,de ha valaki venné a fáradtságot azt nagyon megköszönném.
Köszi és drukkolok Nektek: viliflora
Látod a doki is azt mondta nem foglalkozz a teszttel.Holnap elmész,vérvétel és kiderül mi a helyzet.
Írtad,hogy te csak az Utrogestant "szeded",meg az Elevitet. Nekem mellette még szednem kell MagneB6-ot3x1,Aspirin Protect,Femibion,Halolaj kapszula,C-vitamin. De tudom minden intézmény más és minden doki.
Mi volt az oviban?
Szia!
Nekem is lehene egy kérdésem?
Nekem két hét telt el a két cukorterhelés között. Ez is befolyásolhatja a mostani eredményét?
Nekem most 13 valamennyi volt az éhgyomri, és 38 valamennyi a terhelt. Én erre napi 1 Merckformin XR-t kaptam. 3 hónap múlva kell kontrollra mennem.
Nyugi!
Van akinek két hétig van hasmenése.
Én pont ma egy hete, hogy szedem, és nekem csak a 2. napon volt egy enyhe.
Szia!
A negatív teszttel tényleg ne foglalkozz!!
Nekem az első beültetésemkor a 14. napon negatív volt a tesztem, és mégis elindult a beágyazódás.
Addig, amíg nincs rendes vérzésed, vagyis pontosabban amíg nem válik le a mnyhártya, addig nincs veszve semmi!!
drukkolok neked!
Nem tudom leírni az eredményeimet, mert a dokinál vannak a papírok.
Felhívtam Kovács dokit, de nem tudták adni, így egy másikkal beszéltem.Azt monta, hogy holnap mindenképp menjek, szedjek MagneB 6-ot,és rengeteget feküdjek. Azt is mondta, hogya negatív teszttel ne foglalkozzak, mert sokszor téves.
Hát nekem elégvalószínűtlennek tűnik, hogyha nem normális a ciklusod akkor rendben legyenek a hormonjaid. Nem írdnád meg a hormoneredményeid. Inzulinterhelésen voltál?
A barnázás ha csak kicsi még nem jelent a dokik szerint semmit, csak az ha rendesen megjön.
Az utrot ne hagy abba még most se. A dokidat pedig jobb lenne felhívnád,ma és elmondanád mi a helyzet. Ő majd eldönti kell mennetek vagy nem. Tudom az anyagiak sokat számítani, de volt már valaki terhes azmellett,hogy barnázgatott vagy vérzett. Sőt - teszt mellett is!!!! Szóval beszélj a dokival. És ha mégis ott a baba,ne a pénzt nézze a férjed és a kivett szabadnapot, hanem ennek az esélyét!
Egyébként a doki mondta neked ezeket az időpontokat az utro használatához? Mert nekem semmit nemmondott. Én reggel 7 körül,délben 1körül és este 7-8 között használom. Szájon át meg ugyanaz az időpont mint a másikféleképp reggel és este.
Tesztet már nem merek csinálni, mert attól félek, hogy még egy negatívot nem tudok túlélni. Ha nem jön meg holnapig, akkor felmegyünk Pestre, bár a férjem szerint nincs értelme (többek között ezen is vitáztunk reggel, no meg a piszkos anyagiakon, mert egy Pesti út kb 8ezer +1 nap szabi).
Igyekszek pihenni, de délben muszáj ejnyebejnyére mennem az oviba.
3x2 Utrogestant használok: reggel 6-kor, du 2-kor és este 10-kor.
Holnap reggel azért csinálj még egy tesztet,mert a multkori -,és a barnázás mellett még lehet ott baba.Próbálj meg pihenni ma.
Mennyi utrogestant kapsz? Remélem minden rendben lesz.Írd meg,hogy elmentek-e holnap dokihoz!
Még régebben ráfogták a stresszre. A hormonlaborjaim mind jók...
Ma reggel elkezdtem barnázni. :( Ez menyire rossz jel? Reggelről persze összevesztem a férjemmel is. Már mindketten nehezen viseljük ezt a bizonytalanságot. Mindenesetre ma nem vesszük meg a pályamatricát, mert ki tudja mi lesz ebből a barnázásból.
Hello!
És azt lehet tudni, hogy miért nincsenek normál ciklusaid?
Sziasztok! Lassan én is megyek haza!!
Puszi nektek csajok!
Ezerszer inkább ilyen miatt hívjanak be, mint pl visszahúzódó, nem játszik a többiekkel, nem oviba való mégs, stb..stb..
Verekszik? :-))) Na és? Biztos meg volt rá az oka. :-)
De cuki....
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben