A Kaáli intézet (beszélgetés)
Én dr nőhöz járok a Kaáliban. Dr. Kovács Tímea
Nekünk nagyon szimpatikus. Alapos, kedves, érthetően magyaráz. Andrológus ajánlotta.
Hát az biztos, hogy nagy erő kellett ennyi mindenen keresztül menni. El sem szeretném képzleni! Nagoyn erős kapcsolat lehet az övéké. Én sem panaszkodom, de még ugye lombik előtt miért is panaszkodnék. Remélem, hogy nem visel meg mindket nagyon. Tegnap Roland kicsit elszomorodott, mert próbláltam vele arról beszélni, hogy ha esetleg mésem jönne össze az első, akkor mi lesz. Persze ez NEM ÍGY LESZ! Csak azért nem árt előre beszélni róla. Hát azt hiszem, hogy jobban ki van ettől az egésztől mint én! Talán maga hibájának érzi! Ez az én fejemben soha meg sem fordult!
Remélem én is hogy belőled erőt merítek majd!
Szívesen. :-)
Délután írok egy újabb bejegyzést az árakról is. Már félig készen van. :-)
Szia! www.lombikbebi.blogspot.com
Ez az én blogom, lépésről-lépésre,ami eddig történt velem ez ügyben...
Szia Gera175!
Írtam privit.
Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra. Leírnátok nekem, hogyan történik minden? Most szertnénk időpontot kérni a Kaáliba. Árakról tudni lehet valamit? Elsőkörben inszemre gondoltam, gyógyszerek, injekciók stb.
Az endokrinológus pajzsmirigy hormonokat néz, inzulin terhelést csinál, belgyógyász.
Minezt vv-telből megtudja nézni.
Én magánba mentem el, mert felénk nincs ilyen:(
De a háziorvosod adhat beutalót ilyen orvoshoz.
Elvileg nálunk is a párom katonái miatt kerültünk lombikra, most meg kiderült, hogy nálam sincs minden rendben:(
De ehhez kellett egy kémiai terhesség, meg egy vetélés:(
endokriológushoz
Ez milyen vizsgálat ?? És kitől kel kérni, hogy nézzenek meg??
A hormonom, jó csak a spermák nem a doki nő eszt mondta ja meg jött a kilóimmal !!
Erre fogni könnyebb, bármi másnál !!
Sajnálom:(
minden hormonod rendben van?
Én a vetélésem után mentem el endokriológushoz, és hát elég ilyesztő lett az eredményem. Nyugodtabb voltam, amíg nem tudtam, hogy ilyen rejtett betegségem van.
Ne hogy bedőlj ennek, hogy a fagyi bébik kevesebb eséllyel indulnak !!
Mi 2 spontán elment a fagyi bébik meg megmaradtak, igaz elhaltak de azok erősebek, meg később kezdenek el fejlődni, ne agodj ha késve jelenek meg!!
A HIT az fontos higgyél a sikerbe !!
Tudom, mert ez lenne a 4 dik beültetés :((
És csak kb. 15 e ftom bánta az injekiok
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben