A Kaáli intézet (beszélgetés)
A kudarc akkor is fáj ha előtte pozitiv voltál, és akkor is ha negativ voltál elötte.
Viszont a lelkedet jobb ha ápolgatod,ha jó kedved van, és a jóra gondolsz, mert a stressz nem tesz jót.
Bár ez mind csak duma, mert ugyis végig tiszta ideg leszel:),Szétizgulod majd magad, csak negativ ne légy!De szerintem te nem is leszel az!Félni meg mindenki fél...azt lehet
De jó is volna, ha így lenne:)
Sajnos a spontánra nagyon kevés az esélyünk, de azért halvány 1% van.
Szia pojcsika! Ne viccelj, nem informáltál félre. Én is szeretném, ha arra bejöhetne, és ő is láthatná a kis embriókat. Remélem eljutunk idáig, és nem lesz közben gond.
Mi a tapasztalatod a suprefact-ról?
Szia Kia
Bocs, ha félreinformáltalak, nem volt szándékos, de ezek szerint nem megszokott dolog, hogy a férj ott van az ET-n.Én ehhez az egyhez ragaszkodtam és nem volt semmi akadálya.Azért kérdezz majd rá, ha nektek is fontos.Már előre is szurkolok.(én is suprefact-al kezdtem az utolso lombikot).
aha:)
A felturbózás majd Gonallal lesz. A következő ciklus kb. második hetétől.
De igen. Csak tavalyi kisnaptár volt. Ki is hajította a kukába. :-)))
Azt tudod, hogy a suprefact-ot mire kapjuk? Mert azt olvastam, hogy férfiaknak adják, hormon csökkentésére. (?????)
Nem fárasztasz:)
Nem kis naptáron számolta?
Nekem mindig ott a szemem előtt számolja:)
pedig az az első napod:)
Erre már nem emlékszem, hogy tőlem kérdezte-e.
Basszus, hülye vagyok. :-)))
Ha 13-án volt az 1. nap, akkor a 21. nap 02-a. Tehát jóóóól számolta őőő. Jajj, és még téged is fárasztalak vele.
Ne haragudj............
Eszembe jutott még valami, ami miatt másképp számolhatta a dr.nő.
A ciklus 1. napja délelőttre vagy délutánra esett?
Szerintem minden ilyen problémáddal hívhatod őket!
Hiszen nem egy c-vitaminról van szó...
Engemnem szokott érdekelni, hogy ciki-e felhívni! De lehet, hogy a recepciós csajok is tudnak segíteni!
Ha tudnád, hogy én hányszor hívtam már őket mindenféle problémám miatt!:)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben