A Kaáli intézet (beszélgetés)
Örülök nektek bcicus!NAgyon aranyos lehetett!
Látom, mostmár kicsit jobban beleéled magad, most hogy már integetett neked a drága!!!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben van!
Nagyon boldog babavárást kívánok!
Cicus!!!!! Igazán boldog vagyok, hogy sikerült Neked!Emlékszel mennyit veszekedtem Veled levélben?
azt kívánom, legyetek a picivel minél boldogabbak. És sztem senkinek nem okozol fájdalmat, hisz attól senkinek nem lesz jobb, ha Neked se jó....sőt eseted példázza, hogy mindenből kisülhet jó....
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, épp nem rég értünk haza. Nagy kő esett le a szivemről. Jól van a mi kis csodababánk. 12 hetes 1 naposnak felel meg (hivatalosan 12+3 ennék, de a lombik miatt ez ugye változik. 3 hete hétfőn pont 9 hetesnek mérték, úgyhogy teljesen jó ütemben nő) 5,6cm az ülőmagassága. Az egyi kikezeét könyékig bekpata először aztán integetett vele. A tarkóredője 1,8mm és van orrcsontja.
Lányok kívánom, hogy ti is mielöbb átélhessétek ezt. És ne haragudjatok, hogy itt ömlengek elnézést, ha vaakinek fájdalmat okoz.
Andi! Tényleg nagyon-nagy szerencséd van a munkahelyeddel kapcsolatban. Én meg nem győzök titkolózni. :-)
Köszi a biztatást a szurikkal kapcsolatban, biztos menni fog, csak minden kezdet nehéz...
Ency! Nagyon köszi! Remélem jövőre sikeresek leszünk!
Ma mentem a lombik után először dolgozni. Borzalmas volt..... Bevallom, csak ültem az asztalnál és nem csináltam semmit. Pakolgattam a papírokat jobbról balra és vissza, miközben a gondolataim teljesen máshol jártak. Dél körül kezdtem el az érdemi munkát, de addigra már túl voltam egy főnöki beszélgetésen. A főnököm elég jól állt a témához, és bevallotta, hogy ő arra számított, hogy sikerülni fog. Rendes volt, és megbeszéltük már a szabik beosztását is a januári lombik kezdéshez, így nem lesz gond az elmenetellel. Összetehetem a két kezem, hogy ilyen rendes emberrel van dolgom. Bezzeg a kisfőnök az nem ilyen. Egész nap hozzám sem szólt, majd fél négykor felhív telefonon egy mondvacsinált dologgal. Tudta, hogy el kellett jönnöm előbb (Rebit orvoshoz kellett vinnem), mégis telefonálgatottt. Szóval kaptam ma hideget, meleget. Remélem holnap már jobb lesz.
Kia! A szurik miatt ne aggódj! Én a Gonal f-et mindig magamnak adtam be 90 fokos szögben, az Ovitrellt és a Luvorist azt hol a barátnőm (ő szülésznő), hol a szomszédom (ápolónő) adta be, az utolsót (amit éjszaka kellett) azt szintén a szomszédom adta be.
Ágica! Szorítok nagyon! Remélem a vérzésed el fog múlni! Én Rebivel az elején nagyon véreztem,rendesen megjött, és mégis ott volt!!!! Kitartás!!!
Ági! Követlek a blogodon, illetve felvettelek az én blogomon az olvasnivalók közé. Este visszaolvaslak.
Puszi
szia ágica!
3x2-t vegyél be belőle. ilyen esetekben segíeni szokott!
egyébként gratulálok.
Sziasztok! Még mindig vérezgetek,de a mai tesztem erősebb + volt mint pénteken. A dokibá annyit mondott ismét ágynyugalom és a gyógyszerek szedése. Ha erősebben véreznék akkor ismét vesznek vért.Úgydöntöttem csinálok szerdán ismét tesztet,abból lehet következtetni.Mert nem fog erősödni a csík,ha baj van. Remélem nem lesz!!!!!
A Rutascorbinról hallottatok már? Olvastam,sokan kapták a terhesség elején mikor volt egy kis vérzésük!
Armar Te tudod.....csak ez egy meddőségi orvosnak alap kellett volna legyen, hogy megnézze....én ezek után nem bíznék.
Nekem a nőgyógyászom, aki nem meddőségi spec. ezzel kezdte. Persze, hogy van vetélés lombik nélkül is....de úgy kezdeni lombikot, hogy vetélést okozó problémát nem zárok ki...ezzel a lelkeddel, az időddel és a pénztárcáddal szórakoztak....elnézést kérek, ha keményen fogalmaztam, de ilyenkor mindig felháborodok.
Injekciós lányok: ha ijesztő a has, lehet combba is szúrni.
Szia!
De jó, hogy itt vagy!
Kérdezni szeretnék tőled. Te mit szoktál enni, ha a "kötelező" étkezésen kívül rádtör az "ehetnék"? Mármint, ha nem vagyok éhes, de úgy ennék valamit, akkor mit ehetek?
Ja, és aszurival kapcsolatban igazad van. Eddig nekem csak olyan volt, amit 45 fokban kellett beadni.
Szerintem, nyugodtan hívhatod majd:)
Ha véletlen nem érnéd utól, úgyis elkérik a számod, és amint van egy kis ideje, hívni fog:)
Sok fájdalom van bennem, DE NEM HARAGSZOM a dr.nőre!!
Sőt teljessen megbízom benne. Bármikor, bármi bajom volt, mindig segített! Sőt a magánszámát is megadta, hogyhy baj van, feltudjam hívni:)
Ma is baszélgettem vele egy kicsit:) Nagyon aranyos volt:)
Szia!
Én nem vettem külön fertőtlenítőt. A férjem acrszeszével szoktuk áttörölni azt a területet, ahová kapom a szurit:)
Én nem tudom magamnak beadni, mindig a férjem feladata ez:)
A köldökömmel nagyjából egy vonalban, de a köldöktől pár centire adja be. A tűt kb. 45 fokos szögben szúrja. Ha beadaod az adagot, akkor várj pár másodpercet, mielőtt kihúzod a tűt.
Ha véletlen bepuklisodna, egy picit szétmasszírozhatod.
Ne aggódj! Minden rendben lesz!!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben