A halálbüntetés visszaállítása (beszélgetés)
A tévében már másodszor több, mint 80 %-kal mondtak igent a nézők a halálbüntetésre. Megdöbbentem. Igaz, hogy a lelkem mélyén én is mindig pártoltam ezt a büntetésnemet, de életünk mai állása szerint erőteljesen tiltakozom!!
A Ti véleményetek?
Én személy szerint nem tartom büntetésnek az ilyen a bűnözők számára a halálbüntetést, mert egy pillanat alatt vége az életüknek, nekik ebben semmi szenvedés nem lenne.
Jobbnak tartanám jól megkínozni őket, ahogyan netán ők tették áldozataikkal, de semmiképpen nem ítélném őket halálra.
Vagy egy másik alternatíva, hogy életük végéig legyenek csak siralom házban, és minden egyes nap azon izguljanak, hogy mikor viszik őket a kivégzésükre.
Csak egy javaslat...
Arabok mintajara: aki lop, levagtak a karjat, aki gyilkolt egy hold toltenel tobbet nem elt, kivegeztek. Barbarisztikusnak hangzik, de hatekony. (nezd meg az egyesult allamokban, kik annyira "embersegesnek" tartjak magukat a foglyaikat kinozzak vallataskor. Kerdezd meg az Arab foglyaikat. George Bush az elnokuk, nyilvanosan beismerte.)
Tudod e ki volt Bogar Mihaly?
Nem orult bele semmibe sem...
Tudod hogy az AVO-soknak is volt hoherjuk?
Amikor Akasztottak az embereket a borton udvaran, az udvaron levo teherautok motorjait bo"gettek, hogy akasztaskor nehallhassak a borton lakoi miket kiabal akit akasztanak, vagyis gyilkolnak...
Azoknak pedig csak az volt a bunuk, hogy maskent gondolkodtak, mint a kommunistak! Azokra is kell gondolnunk...
A mi katonáink?
Ezt nem hiszem! A férjem 2 évig volt katona senkit nem ölt meg.
Reméljük.
Miért molesztál?
További ajánlott fórumok:
- Te visszaállítanád a halálbüntetést?
- Te betiltanád a halálbüntetést?
- Mi a véleményetek a szám szerinti osztályzás visszaállításáról alsóban?
- Mit szóltok hozzá, hogy visszaállították a 3 év gyest?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Hogyan tudom a képernyőfelbontást visszaállítani normális méretre?