A hajléktalan néni története (beszélgetés)
Hol van, hogy mi van a nénivel?
Én nem találom. A fész en is csak annyit látok, hogy majd megmutatjuk Szandinak, de semmit nem értek belőle. / pedig semmi , amit Zacher kifogásolna / .
A riportot láttam, na már ott se volt kristálytiszta, miért kellett, de ahogy annak, majd ennek is utánajár a Fó , vagy TrTRK
ez a Tolvajkergetők oldal elég érdekes valóban. sőt mondhatnám ugyan azt csinálják, számlaszámmal kéregetnek ők is, stb.
azért kommenteltem,mert az a cikk ami arról a férfiról szól valóban emberséges és segítőkész. nekem így,h pénzt kérnek, plusz ruhát, plusz kaját, így már nem nagyon tetszik és kicsit elég számítónak tűnik.
mivel Szandi neve meg van jelölve a posztban, amit ő is lát a saját adatlapján, ezáltal kifogással élhetett volna ez ellen,de nem tette. sőt egy nagy szivecskével kommentelte ezt a kiírást.
háááát én nekem ennyi elég ahhoz,h nagyon kételkedjek a dolog hitelességében. nem szívesen utalok idegeneknek. egyedül a fiam ovijának ajánlottuk fel az adónk 1%-t. mert az nyomon követhető...
őszintén!!! ha csak 1000 ember küld 500 Ft-ot. ami valljuk be önmagába nem sok pénz,de összeadva igencsak szép összeg. ebből az Istenhegyi klinikára lehetne járatni a nénit, aki lelépett.
a számlán maradt pénzzel mi lesz???
hahaha
nekem ennyi bőven elég volt ;)
Nem lehet, hogy ez a fickó Szandra volt barátja, ismerőse, intézetis társa, stb., aki tudta a lány számlaszámát és ő kéreget?
Érdemben nem tudok hozzászólni, soha életemben nem volt számlaszámom, bankkártyám, nem tudom, hogy megy ez.
De azt tudom, hogy hozzáértő ügyesek bármire képesek.
Dear Friends!
Szandra Ujházi-val hálásan köszönjük az eddig befolyt támogatásokat!
Továbbra is elkél a segítség. Aki úgy érzi jótékonykodna, az alábbi számlaszámra tud utalni. Köszönettel: Jøyce
Újházi Szandra
OTP Bank: 11773425-03162947
A közlemény rovatba kérik beleírni: Ica néni részére
IBAN: HU45-1177-3425-0316-2947-0000-0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
ez a facebook oldalán van fent ennek a bizonyos Joyce JC-nek.
ezek szerint mégis csak elfogadják azt a pénzt.....
amúgy a Szandra facebook oldalán tényleg van fent számlaszám, nem ő posztolta ki hanem valami fickó,de a Szandi számlaszáma...
ennek ellenére csak ők tudják mi az igazság. ez egy meddő vita. nem voltunk ott, nem láttuk.
de aki egyszer hajléktalan lett az nagyon nehezen terelődik vissza a normális életbe. évek alatt megszokták. a néni iszik? a hajléktalanok 90%-a iszik...!
Az ellenkezőjét?
Nem, bizonyítani annak kell, aki valamit állít. És nem névtelen levelekkel. Attól persze te azt hiszel, amit akarsz.
A magam részéről egy szót sem hiszek a rágalmakból, amikkel a fiatal lányt illetik.
Nekem inkább a néni tűnik rafináltnak. Ideig óráig
tetszett neki a tiszta, biztonságok lakhatás, de visszahúzta a szíve az utcára.
Nem tisztem fénykép alapján megítélni, de úgy gondolom, szereti az italt, amit esetleg Szandi nem engedett neki, inkább lelépett.
Ahelyett, hogy ezt bevallaná, most kígyót-békát mond a jótevőjére - már ha igaz, hogy valaki állítólag találkozott és beszélt vele a napokban.