Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A hajléktalan néni története fórum

A hajléktalan néni története (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
211. Cippora
2014. márc. 5. 11:43
Na látta valaki a Mokkába?
2014. márc. 5. 10:21
Volt a Mokkában?
209. 9bbc382386 (válaszként erre: 207. - 549be03e80)
2014. márc. 5. 09:47
Nem elérhető a link.
208. 273206364e (válaszként erre: 204. - Cippora)
2014. márc. 5. 04:55
Valószínű,hogy van benne valami.Nekem az nem igazán szimpatikus,hogy csak üzenget...
207. 549be03e80 (válaszként erre: 204. - Cippora)
2014. márc. 5. 00:25

A tolvajkergetokben feltettek egy linket,ahol a lany magat hirdeti egy randikeresoben,elegge onmagaert beszel a lany jellemerol;

[link]

2014. márc. 4. 20:06
Holnap kiderül a Mokkában állítólag beszélni fognak... talán akkor kiderül az igazság.
205. globus (válaszként erre: 199. - Kiramami72)
2014. márc. 4. 19:53
Én csak egy riportot láttam, és szintén hasonlóan éreztem. Őszintének tűnt a néni is. Biztos vagyok benne, hogy olyan körülmények lehetnek, amiről nem tudunk, és a találgatás elment rossz irányba.
204. Cippora (válaszként erre: 202. - 273206364e)
2014. márc. 4. 19:50
Azt írják,hogy a lány jelezte,hogy mindenki aki utalt,írjon neki,és vissza utalja.És hogy fent van egy olyan oldalon ahol prostik hirdetik magukat,hogy azt se tudta ki a gyerekének az apja,alig jár iskolába,drogozik...ezek mint hazugságok lennének?
203. grizus
2014. márc. 4. 19:21
Szerintem elég nagy baj, hogy annak ellenére, hogy senki se tudja a teljes igazságot, mégis egy csomóan támadják ezt a fiatal lányt, mondván, hogy egy pénzéhes rib..nc. Ez egyáltalán nem bizonyosodott be. Ami azt illeti, nekem a néni volt gyanús kezdettől, az volt az első benyomásom róla, hogy némileg megbízhatatlan. De lehet, hogy csak arról van szó, hogy nem egyeztek. Lakva ismerni meg... ennyi.
202. 273206364e (válaszként erre: 201. - Cippora)
2014. márc. 4. 19:13
Azért jó lenne tudni a teljes igazságot.
201. Cippora
2014. márc. 4. 16:44
Én most elolvastam a Tolvajkergetőkön a teljes sztorit,és kezdem elhinni,hogy igaz,és valóban szélhámos a csaj :(
200. 9bbc382386 (válaszként erre: 199. - Kiramami72)
2014. márc. 4. 13:45
tolvajkergetők a facén meg a budapestlight oldalon lehet tájékozódni ha már itt nem sikerült elolvasni mi a történet.
199. Kiramami72 (válaszként erre: 1. - Gween)
2014. márc. 4. 13:40
Mi van, ha demenciában szenved, és nem emlékszik, hová is kell hazamennie? Remélem, megtalálják, annyira boldog volt! Nekem a lány is teljesen őszintének tűnt minden hátsó szándék nélkülinek, akármit is gondolnak némelyek.
198. Krisz42 (válaszként erre: 197. - KLucus)
2014. márc. 3. 22:45

Köszönöm a humort,jól szórakoztam:)Bár a nénitől elkanyarodtunk.Remélem nem veszi alelkére:)

Berki majd simíttathatja a sitten,kérdés,hogy kivel?Esetleg elég kemény lesz- e ott is,hogy ne vele vasaltassanak?A focis pénzek biztos erre kellettek.Egyébként kinek akarja mutogatni?Vagy az egojának nem tetszik a tükörben?Ki találta ki egyáltalán ezt a hülyesèget?Ès mit kp,botoxot?:-D

197. KLucus (válaszként erre: 196. - Gween)
2014. márc. 3. 21:19
Tavol alljon tolem a rendorseg es az orvostudomany is :))
196. gween (válaszként erre: 191. - KLucus)
2014. márc. 3. 21:17

OMG:) fórumot tévesztettem?

mi vagy te, tán rendőr? ill plasztikai sebész :D

195. Gretaa
2014. márc. 3. 21:10

Én nem is tudom mit gondoljak ezzel kapcsolatban.

Csak az érintettek tudják a igazat.

Mindenesetre nagyon érdekes mindez.

194. KLucus (válaszként erre: 192. - Krisz42)
2014. márc. 3. 20:48
Sose tudhatod, hogy mit vált ki belöled az üres üvegek látványa :)
193. KLucus (válaszként erre: 192. - Krisz42)
2014. márc. 3. 20:40
Sok olyan ember van, aki saját magával nincs rendben. Persze, a magyarázat szerint csak a változatosság... vagy csak nem tud már mit kezdeni a pénzével. Nem tudom, nekem nem jutna eszembe, hogy bármit divatból levágassak magamról. Akinek nem tetszik így, nézzen más irányba. Nem vagyunk egyformák. Ezen a herevatyarászáson én is jót szórakoztam, szerintem beteg dolog ezt még nagydobra is verni. Harmadik fület kellene a fejem tetejére varratni és hasonló ilyen társakkal zenekart alapítani Szatyrok (ejtsd: szatírok) névvel.
192. Krisz42 (válaszként erre: 191. - KLucus)
2014. márc. 3. 19:36

Nekem már az is kiakasztó volt,hogy a nők plasztikáztatjâk a szeméremajkukat,de ez.....mi van,önértékelési gondjai vannak és ezt még reklámozza is?

Igen,egy nagy hajléktalan buli kannás borral,ez minden vágyam;)Csak szégyenlős vagyok,pedig igazán csak büdösen érzem magam jól és biztos tudat alatt alkoholista vagyok,azért nem iszom,hogy elnyomjam:))

191. KLucus (válaszként erre: 189. - Krisz42)
2014. márc. 3. 19:17
Az nem herevasalás, hanem heresimítás. Ipari satuval csinálják, jó drága.
190. KLucus (válaszként erre: 187. - Krisz42)
2014. márc. 3. 19:15
Szerintem is a szociális érzékenység lesz a probléma... A gyerekek helyett józsit, lalit, meg az ö barátosnéjét, böbét kellene befogadni, akik mondják, hogy a többieket is elhívnák bulizni a lakásba. Józsi nem balhés, nem kell aggódni, csak 22szer büntették már lopás, rablás, meg egyéb apróságok miatt. Mire hazamész szerkezetkészre lelopják a lakásodat... :O
189. Krisz42 (válaszként erre: 188. - D2d5bb5db4)
2014. márc. 3. 19:09

Igazad van,úgy gondolom,hogy nekem minimum 3hajléktalant kellene befogadnom,hogy jóvátegyem a hibám:)

Egyébként is,nekünk sokkal fontosabb hír Berki herevasalása,mint az ukrán háború.Lásd a műsoridőt.

188. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 187. - Krisz42)
2014. márc. 3. 19:01
Hát, ideje lenne elgondolkoznod, milyen hazafi vagy! .))Semmi szociális érzékenység?
187. Krisz42 (válaszként erre: 181. - 3b1a5ec920)
2014. márc. 3. 18:51
Én vagyok a szemét,mert a 3gyerekemet nevelem,ahelyett,hogy őket szépen félretenném és inkább buliznék,pasiznék és párkeresős oldalakon ismerkednék úgy,hogy őket letagadnâm,aztán ösdzeszednék egy hajléktalan alkeszt,szerepelnék a médiában,mert nem igazán segíteni akarnék-azt lehet csendben is.Mennyi segítő szándék lehet valakiben,aki a saját gyerekével sem törődik,aztse tudja ki az apja és nem a gyereke a legfontosabb,hanem a bulizás.Hurrâ,istenítsük.
186. KLucus
2014. márc. 3. 18:46
És még egy dolog. Ezek az emberek általában onként kivonják magukat a társadalomnak nevezett halmazból. Nem akarnak semmit alkotni, nincsenek célok az életükben, mert különben azért egy idö után változna a helyzetük. Örökbe fogadás. Nekem sem tetszik egyes ujságokban a riport a 20 éve hajléktalan emberrel, aki "verseket" ír. Persze nem az érzéseit vonom kétségbe, de mindezt beszáradt szaros gatyában és némi gyomorsavval a puloverén teszi. Aki a saját maga számára nem létezik, az senki számára sem létezik sajnos, mert nem közöl semmit és öt sem érdekli semmi sem. Igen, van olyan, akit kisemmizett a család, vagy más komoly gond akadt az életében, de aki két éve hajléktalan, az szerintem perverz. Fél méter kosz a köröm alatt, rohadt ruha, nem tud más rendesen járni a gombás, retek lábain. Ö már csak magától fog változni, örökbe fogadva mindez nem fog benne változni, csak amig uj a más körülmény, utánna jön a szabad vagyok, azt csinálok, amit akarok inkább. Én nem örülnék a lakásomba felhalmozott kartondobozoknak, rongyoknak, üvegeknek, tetünek, bolhának.
185. KLucus (válaszként erre: 181. - 3b1a5ec920)
2014. márc. 3. 18:34
Nna, hajléktalanok. Az igazi hajléktalan (valoban ezeknek az embereknek kb 90 %a) büdös, rohadt, igénytelen, alkesz, semmire sem becsüli magát, ráadásul folyamatosan mástól várja a segítséget, saját maga érdekében max. kukázik, üvegeket gyüjt, az árát piára költi föleg. Szép élet. Nem rászoruló, csupán ennyi elég neki, holott legalább a ruháit kimoshatná, lefürödhetne, mert erre azért van lehetöség. Párom a melója során elég sok ilyennel találkozik, sok jót nem mesélt róluk. Az állandó kéregetés, amikor odajön, nem tudod eldönteni, hogy a sajnálattól, vagy a rettenetes büztöl okádjál. Ha valaki gondolja, fogadjon egy ilyet örökbe, de azon is gondolkodjon el, hogy vajon miféle büntudatának engedne ekkor, mit kellene kompenzálnia, hogy ezt az ablakba kitegye. Lehet, persze, lehet mindent, talán ez is egy uj divat lesz, mint az állatkerti örökbefogadások. Ezek az emberek fél liter szar borért összeverik egymást, ellopják egymás holmijait, pedig ilyen cuccokra azért egyikünk sem vágyna. Ez nem a mi problémánk, hanem a hajléktalan problémája, megoldani neki kell, a kéregetéssel, meg az egyéb ilyenekkel a saját megoldását odázza el. Kukából enni az önbecsülés legaljának a legalja szerintem.
184. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 183. - KLucus)
2014. márc. 3. 18:17

Ha adjuk az okosoknak az ötleteket..........

mint szandika

183. KLucus (válaszként erre: 182. - D2d5bb5db4)
2014. márc. 3. 18:14

Akik nev nelkul tettek jot a pesti hajlektalan ferfival, azoknak pusztan 1 kb 3 napig terjengo cikk jutott a facebookon. Nem kertek penzt, adomanyt, semmit csak az onkormanyzatot hogy segitsen! Az igaz es ennek kapcsan tisztelendo!

Ne haragudjon az aki ezt elhiszi de ha ez meg veletlenul is igaz akkor szerintem az a lany elmebeteg hogy egy csovest befogad... En tuti nem csinalnam!

raszorulo??? A csovesek 90%-a tehet arrol h ott van ahol! Penzt adjak neki??? Mire??? A kupakos borra??

A maradek 10% talal ra lehetoseget h legalabb ne legyen olyan budos mint a pumaketrec!

Holnaptol hajlektalanmenhelyek lesznek ahol kivalaszthatod a neked tetszo csovest akit haza lehet vinni???

182. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 180. - KLucus)
2014. márc. 3. 17:28

Igaz! És engem nem érdekel( de azért beszélek róla), de azt hitte a lány, hogy az égbe megy ezzel a cselekedettel. Csakhogy nem bírom az ilyet! Jól nézünk ki, lassan mindenkinek örökbe kell fogadni 1 hajléktalant. Pedig a pesti főnök megmondta, hogy a hajléktalan kérdést megoldották.

Ez nem az egyszerű emberek dolga. Ha teljesen önzetlenül tette volna, ki sem derült volna. / na, ez szépen sikerült:( /

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook