A hajléktalan néni története (beszélgetés)
Engem is megrettent hogy merre tartunk, hogy nem akarnak emberek a gyerekeikkel együtt élni, hogy befogadnak hajléktalant pénz reményében, hogy elhitetnek emberekkel dolgokat , becsapnak,megaláznak.Hogy elmarad a tisztelet, a felelősség-tudat.
Szép napot Neked is! :)
"ez az egész úgy hülyeség ahogy van."
Bizony hülyeség. Adott két ember a társadalom pereméről, akik megpróbálták együtt, aztán valamiért mégsem működött. Tök mindegy kinek a hibájából. Ők megpróbálták! Ez a lényeg.
Aztán most itt van sokezer fröccsögő, akik sárral dobálják vagy egyik vagy másik felet, ki tudja miért? Basszus, nem akarok egy ilyen társadalomba élni.
az a helyzet, hogy nem dőlök be. engem sokkal inkább megrettent ez a dolog. főleg, hogy az emberekben mennyi gyűlölet van.
De én itt ki is szállok a beszélgetésből, egy élmény volt veletek legalább ez. :)
Szép napot mindenkinek! :)
Volt ilyen lány, 14 évesen megszülte a környékünkön, hát felnevelte, nagyszülőkkel együtt.
Nem kirívó eset ha kiskorúként szül valaki.
De a nevelőanyjánál élhetett volna,de nem tette, ő döntött így!
Te gondolkozz légyszíves.
azaz te sem tudhatod, mi lett volna ha kiskorúként szülsz.
ráadásul ez a lány eleve hátrányos helyzetből indult.
ez az egész úgy hülyeség ahogy van.
ahány honlap annyi éves a néni. 76-82ig változó. ahogy a neve is. szintén ahány honlap annyi szobás a lakás. egyszer 1 szobás lakás, egyszer pedig "mindig lejön hozzám", honnan jön le egy 1 szobás lakásban? a csillárról??
ezt ők kitalálták. meg sem lepődnék,ha valójában a nagyanyja lenne. gyorsan kellett sok pénz. hát ez a legegyszerűbb módja.
a gyerekét meg azért tagadta le,mert nehogy már elapadjon az apanázs. micsoda? egy csövesre van, a gyerekedre nincs?
különben meg fk is nevelhet gyereket...
ez a baj,h a sok ember elhisz minden szart ami a tv-ben van.
engem pl. a Pedigree reklám hatott meg annak idején, mégsem vettem magamhoz minden kóbor kutyát.
ezek meg jót röhögnek a markukban,h mennyi pénzt össze lehet így harácsolni.
Ez egy mondás: ha öreganyám lenne az öregapám, szóval ne beszéljünk arról MI LETT VOLNA HA.
Nem, én 21 évesen szültem, ma már egyetemre jár és még mindig velünk él.
Nem mindent persze, de te mindent?
Inkább az életszerűség felé hajlok,mint a naíva felé..
Hogy is írtad lentebb?
"...ha öreganyám lett volna öregapám .... szóval a tény az tény."
Vagy esetleg szültél kiskorúként?
Én sem tudom mi lehet az igazság, de pl az is tény, hogy Ica néni ha éppen berúgott, akkor állat módjára üvöltözött a vele együtt csövesként élő testvérével.
Szóval nem feltétlen kerek ami gömbölyű...
Vazlatosan a tortenetet (szerintem).
A kislany neveloszulokhoz kerult, majd kesobb terhes lett; a neveloszulok ugy dontottek, hogy gondoskodnak inkabb rola is, mert az abortuszt nem vallaljak fel; igy az anyja tud tanulni tovabbra is. Kozben nagykoru lett, valami orokseg is jutott neki, igy az osszejott penzbol tudott valami kicsike lakast venni. O elkoltozott, de a gyermeke (talan) maradt a neveloszuloknel. Mivel a neni hasonlitott elmondasa szerint a szeretett nagymamajara, ugy dontott, hogy magahz veszi, amiben segitettek a baratai is. Amennyiben jol ertelmeztem, o nem keresett meg senkit a mediabol, csak valaki; aztan racuppantak... mivel szep lany, feltetelezhetoen nehany fiunak is nemet mondott... amugy meg melyik fiatal el szerzetes modjara? Nem rosszabb, mint a hozza korban hasonlo fiatal... Ha meg annyira erkolcstelen eletet elne, nem igy nezne ki az arca, hiszen az alkohol, a drog nem kozmetikai szalon. Irigyseg, rosszindulat..
Ha elvetette volna, most azert is tamadnak...
Mindegy: aki kutyat akar utni, talal hozza botot, aminek meg ugyebar ket vege van.
Azta....aztán te mindent elhiszel, amit olvasol?
Mielött meghallgattad a feleket?
Elhiszed amit tök kívülállók írnak?
Ha én kiskorúként szülök,akkor is vele maradok, legfeljebb kiadom a lakásom és maradok a nevelőszüleimnél és mellette járok iskolába,de soha semmilyen körülmények közt nem hagytam volna így.
Ennek a lánynak más "dolgok" sokkal fontosabbak voltak...