A duci Jucik hátrányos helyzete (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A duci Jucik hátrányos helyzete
Minden sorodból ömlik a rosszindulat, más ember lenézése, még a hugodé is, nem is értem, hogy írhattad ki a kilóit az engedélye nélkül. Én a te gondolatmenetedet tartom szánalmasnak, mert egyik szavad üti a másikat. Ráadásul hülyeségeket írsz, csak hogy neked legyen igazad, vagy ki tudja miért, talán te sem tudod.
Dicsekszel ezerrel, a húgod kárára! Vagy a többi emberére. Na ki a szánalmas???
Én is küzdök az egészségemért, több-kevesebb sikerrel. Ezt nézed le, ez szánalmas neked... nekem meg a te soraid. Hajnalban futsz? Én meg este. Ki a .... érdekel, hogy neked ki a kedvenc tévés személyiséged??? Szóval 50 kilót híztál a két gyereked után.. borzalmas, mert én annyit nem! :) HOGY ENGEDHETTED EL ÍGY MAGAD??? Te, aki hajnalban futsz :) az a gyanúm, hogy te meg a húgodat utálod, a gyengeségéért, meg ezek szerint a testes családod és le is nézed őket. Pedig...
Nem bántani akarlak,de én a soraidat olvasva,úgy éreztem,h te szeretnél újra az a nő lenni,aki voltál,mert a belenyugvás egy adott helyzetbe,nem egyenlő az elégedettséggel.Belenyugottál és elfogadtad a kialakult helyyzetet,mert úgy érzed ezen már képtelen vagy változtatni.Egyszerűbb leírni egy történetet a bukásról és annak elfogadásáról,mint x hónap múlva egy sikertörténetet megalkotni,ami mögött kemény munka és kitartás van.Gondolj bele,ha most valami úton-módon lefogynál 10 kg-t,akkor mit írnál?Bocsi,tévedtem,szuperul érzem magam a bőrömben,csak megcsináltam,ez az, még többet akarok...
Talán azért is készült el ez az iromány,h megkapd a mások negatív véleményét,és ösztönözzenek téged arra,h nem belenyugodni kell,inkább tenni érte,h a tükörből a bomba nő nézzen vissza rád,akire te is vágysz.Ezt az érzész lehet minusz 5 kg-val fogod elérni,de lehet többel.Egy biztos,akár mennyire is szépítesz,kiérződik az iirományodból a segélykiáltás.
Ha tévedek,bocs kommentem.Sok sikert,tudom,h menni fog :-)
ez egy beállított kép, az életben lehet, hogy lehangolóbb.
20 év múlva meg pláne...
azért van némi retus.
az arca szép, a helyében én ledobnám a felesleget.
Nehéz meghatározni látatlanban főleg a duci fogalmát.
De ha azt jelenti szerinted, hogy arányosan telt, akkor elhiszem.
Nem írom ide a nevét.
Aki agyon dícséri önmagát...:)
Atlagos, azaz kozepes testalkatu.
Viszont soha nem kinoztam magamat az etel megvonasaval, de tudok merteket tartani.
Nem csupan elem az eletet, hanem elvezem is, amihez hozzatartozik az etelek, italok mertekletes elvezete. Eljen a vacsora utani ludlab szelet!
En is az vagyok.
Nem szeretnek olyan eletet, ahol a centik, kilok mennyisege hataroznak meg az eletminosegemet.
Az eletet elni kell.
Akkor te egy boldog nő vagy :)
Végre valaki! :)
Nem tudom.
Szerintem inkább egymás közt megy a versengés.
Mindig jobban néz ki a csoporttárs, volt barátnő, kolléganő, boltos, szomszéd, bárki, stb
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Milyen hátrányos következménnyel jár, ha a Munkaügyi Központ töröl az álláskeresők nyilvántartásából?