A duci Jucik hátrányos helyzete (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A duci Jucik hátrányos helyzete
Teszek is, amennyit tudok. Nem könnyű, az okait tudod te is :)
Mérlegre állni most nem akarok, félek, hogy sokkal többet mutat, mint amennyit látni szeretnék :)
Egy nő nagy izmokkal is nőies. Akikre azt mondod, hogy csúnyán izmosak, azok általában nem természetesen lettek ilyenek, hanem növekedési hormont vagy tesztoszteront szednek, vagy mindkettőt egyszerre. De egy nő férfihormonok nélkül, ha belegebed, se lesz férfiasan vagy csúnyán izmos, hidd el. Rásegítés nélkül legalábbis nem. Oké, ha egy nő menopauzában áll neki, talán a hasa férfiasabban fog kinézni, de ez akkor is megtörténhet, ha nem sportol, menopauzában már nincs annyi női hormon a szervezetében.
Mondjuk nem rábeszélni akarlak csak mondom, hogy ez egy tévhit, hogy valakinek rosszul állna, amit írsz.
én meg erről beszélek, én 152 centihez ha 53 kiló vagyok, akkor a 12-14 éves vagy a kicsi xses cuccok jók rám. és te meg azt írod 170 hez vany 53 kiló és jó..
most ahogy sokan a kilókat számolják, ez kb lehetetlen, hogy 18 majd 20 centi különbséghez ugyanaz a kiló, és egyiken sincs felesleg... na ezért hülyeség a kilókat számolni.
Kedves Cikkíró!(bár tudom nem olvasod)
Ha mélyen magadba nézel,akkor pontosan tudod,hogy nem fogadtad el,hogy már te is a Duci Jucik táborát erősíted,ellenkező esetben soha nem született volna meg a cikked.;-)
Én csak annyit mondtam az izom joval nehezebb és tágabbak a határok mint sokan gondolják :)
Illetve tényleg a túlsúly jelenlegi kategóriáit egy biztositasi statisztikus menten lottek be.
En nem gondolom hogy igy megmondhato hogy 170 cmhez 60 kilo kell es pont. Mert ez izomzattol csontsurusegtol testfelepitestol csomo mindentol fugg.
Avval ertek egyet hogy az egeszseg szamit. De az egeszseg egyenenkent eleg valtozo.
Igen, testépítés. Csak azok szoktak izomból túlsúlyt felmutatni, akik testépítők (és ők sem mind). Szóval egy testépítőnek elhiszem, hogy azért túlsúlyos, mert túl sok rajta az izom. Amúgy meg a túlsúly akkor is káros az egészségre, ha ez izom, merta szívünk akkor is erőlködni fog, hogy cipeljük ezt az egészet, nem véletlen, hogy azok a testépítők, akik túlsúlyosak de híres izomkolosszusok, 40-50 évesen meghalnak.
Akik meg testépítők de normál súlyúak, ők elélnek akár 90 évig is, de egy átlagemberhez képest izmosabbak (ami nem plusz kilókban nyilvánul meg, hanem normál súly de zsírtalanabb felépítés).
Tele van a net a testsúllyal kapcsolatos írásokkal, idézetekkel. Hol azért küzdenek, hogy lejjebb menjen a súlyuk (minden tiszteletem az övék), hol azt "hirdetik", hogy ducin is szép az élet (valóban így is gondolják, ha ennyire kell ezt hangsúlyozniuk?)...
Szerintem egy dolog a fontos: Az egészség... És bizony a tartósan fennálló túlsúly okozhat magas vérnyomást, cukorbetegséget. (Persze-persze ilyen baja soványnak is lehet, de a túlsúly hajlamosít.) Ezért fontos - és nem a külső miatt - hogy az ember egészségesen étkezzen és mozogjon...
Ez attól is függ, hogy ki milyen magas, meg hogy ezek a kilók hogy oszlanak el.
Sokszor mondjuk, hogy az izom nehezebb mint a zsír. Oké, ha valaki heti 8-12 órát súlyzós edzéssel tölt, mellette célzottan kajál, annál el is hiszem, hogy az izma olyan nehéz.
Annak, aki nem sportol semmit, nem tudom elhinni
Amúgy fogalmam nincs, hogy miért van az, hogy az egyik nő tök jól néz ki +10 kilóval (nem magamra célzok, hanem általában), a másik meg rosszul van, ha 2 kilóval többet mutat a mérleg.
Nyilván nem vagyunk egyformák, de nem is baj ez.
Mindenki úgy szép, amilyen testben jól érzi magát.
Azt én sem tudom elhinni, hogy aki olyan irdatlan kövér (100-120 kiló), az miért bizonygatja ország-világnak, hogy mennyire elégedett ezzel a súllyal. Ja, és ezen belül is különösen a huszonévesekre gondolok.
Te így vagy szép, ha én 50 kilós lennék, rohammentőt hívnának hozzám :DD
Az én alkatomhoz a 64-65 kiló lenne a tökéletes. Én olyan cicis-segges vagyok, amit szeretek, de a pocakom zavar, attól a legnehezebb megszabadulni, a fene enné meg :))
Nem lehet mindenki Jasmineeh Rossi;
bar nem volna rossz ugy kinezni.
Én 50 alatt vagyok és szép látvány vagyok:)))
Soha olyat nem mondtak rám, hogy beteges vagy szörnyű vagy ilyenek, könnyű is a csontozatom de vékonyak is a csontjaim, szóval nemcsak a sűrűsége, hanem az átmérője ilyen (igaz, sose volt eltörve semmim, úgyhogy annyira azért nem rossz a csontsűrűségem sem, gondolom). 161cm-hez teljesen illik a súlyom és a kinézetem. Nem plötyisen vagyok vékony, hanem sportolok, szóval kerek, tömött izmaim vannak. Nem volt könnyű, mert ektomorf vagyok, nem hízom, de nehéz magamra sok izmot pakolni is, szóval nagyon sok tudatosság, következetesség kellett hozzá. Évekig, nem kampányszerűen. Az egészségem miatt teszem, az esztétikus külső csak egy "mellékhatás":D
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Milyen hátrányos következménnyel jár, ha a Munkaügyi Központ töröl az álláskeresők nyilvántartásából?