A duci Jucik hátrányos helyzete (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A duci Jucik hátrányos helyzete
És miért lenne ez jó?
Én nem szeretnék olyan lenni. Tök jól elvagyok a saját testemmel. Ha minden igaz, akkor jelenleg 7 kg-al vagyok nehezebb Rékánál, igaz alacsonyabb is vagyok nála, és bár nincs annyi izmom, mint neki (nem látszik:)), de a cicim sem mű.
Soha senki nem mondta még az alakomra, hogy jobb lenne, ha olyan lennék, mint Réka, sőt! Ha diétába kezdek, akkor férjem mindig figyelmeztet, hogy ne fogyjak sokat. Emlékszik az utolsó nagy fogyásomra, ami betegség miatt volt. Magamnak sem tetszettem olyan vékonyan, pedig az összes izmom látszott, de másnak sem...
Én nem vagyok duci, közelebb állok a modellalkathoz. De ettől függetlenül én magam is túlzásnak tartom Réka testét, szerintem már túl férfias.
Persze, elismerem az erőfeszítéseit, kitartó meg minden, de azért ugye nem kötelező, hogy tetsszen?
Jó, én meg csak mondom, hogy Monica is mű, tehát amennyire nem akarod, hogy befolyásoljon, amit be akarnak adni az újságok, a reklámok, retusált képekkel, pont annyira a hatása alatt is vagy, megeszed, beveszed, hogy ő egy természetes szépség (az volt, egykor, most egy szép idős nő, kisebb nagyobb korrekciókkal).
Ha már olyat akarunk mondani, akin nincs beavatkozás, akkor helytállóbb Cindy Crawford és Julia Roberts (nem véletlenül, ők is mediterrán gyökerekkel rendelkeznek), és Bellucci korosztálya mindketten.
Nem tudom, ahhoz képest, hogy mennyire "nem jó" az a test, milliókat keres vele. Valahogy mindenki kritizálja, de sokakat motivál.
Nekem nem tetszik rajta, hogy olyan vaskos a dereka, túlgyúrta a hasizmát szélesre, holott csak a középső részt elég lett volna, de elfogadom, hogy az egyik dologból következik a másik, szóval neki az a típusú edzés, amit az ő edzője csináltatott vele (mert neki is van), az ilyen hasizmokat eredményezett és nem vették figyelembe, hogy ő középen ilyen iramban szélesedik. Viszont ez testalkat kérdése is, és gondolom, ha már visszavékonyítani nem tudja, legalább megtartja ilyennek, hogy azért plötyi mégse legyen.
Nem ritka, hogy valaki a sok hasazástól ilyen lesz, és ezt nem mindig lehet előre látni, visszacsinálni meg nehéz, vagy lehetetlen, és ő az utóbbi időben, talán a szereknek köszönhetően is, amiket szed, oda vastagodik. Mindez nem kisebbíti a belevetett munkát, törődést.
Monica Bellucci 50 is elmúlt, ne hasonlítsuk össze, Réka 38. Plusz Bellucci is edz, személyi edzővel, legalább 20-25 éve. Igaz, ő híres arról, hogy nagyon sokat kell photoshoppolni a képeit (bár nekem is nagyon tetszenek a mediterrán nők). Szóval ha már arról van szó, hogy nem szabadna engedni a média nyomásának meg hogy a képek sokszor retusálva vannak, sikerült beletrafálnod pont egy olyanba, aki erre ékes példa (a hialuronsavas injekcióit hagyjuk, szóval rajta is vajmi kevés természetes dolog van, ahogy Réka mellében).
Ők ketten annyira különbözőek, hogy nem lehet összehasonlítani. Senki se edzene Rékával, ha úgy nézne ki, mint Bellucci. Ahogy Belluccinak nem adnának olyan szerepeket, amelyekben 100-200 évvel ezelőtt élt nőket alakít, ha szálkásan izmos lenne.
Ez tény, Magyarországon az emberek kb. 60%-a túlsúlyos és szív/cukorbeteg, a számuk évről-évre nő, a gyerekeknek is több mint fele kövér. De ha valamelyik életmódtopikban meg mersz szólalni, hogy talán kevesebb cukrot, fehér lisztet, húst és vacakot kellene enni, nyomban rád ugrik öt felháborodott nő, hogy ez hülyeség meg neki senki ne szabja meg mennyit egyen.
Pedig egyszerű, jelenleg az orvosi tesztek alapján a mediterrán típusú étrend az egyetlen, ami növeli az élettartamot és ténylegesen egészséges hosszútávon. De ennek alapjaival mindenki tisztában van gyerekkora óta, mert már harmadiktól tolják a táplálkozási piramist: kevés hús, sok zöldség-gyümölcs, olívaolaj, teljes kiőrlésű lisztek és tészták, olajos magvak, tejtermék mértékkel.
Na most őszintén, hány olyan embert ismersz, aki ebédre kihagyja a húst vagy csak vizet iszik?
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Milyen hátrányos következménnyel jár, ha a Munkaügyi Központ töröl az álláskeresők nyilvántartásából?