A duci Jucik hátrányos helyzete (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A duci Jucik hátrányos helyzete
Azt hiszem erre mondják, hogy Nehéz, azaz sűrű a csontom...
Én ebben pont nem hiszek, de ha magamat és a barátnőmet nézem, akkor lehet benne valami?
sajnos én is sokat foglalkozok vele:DDDD
A férjem szokta is mondani, amikor "nagy diétába" kezdek, hogy aztán tudjam, hogy hol az elég, nehogy sovány legyek:S
Pedig nem voltam kövér. Én ilyen alkat vagyok.
67 kg:
Csípő: 97 cm
Derék: 75 cm
Mell: 97 cm
83 kg:
Csípő: 102 cm
Derék: 80 cm
Mell: 102cm
Csak néhány hónapig voltam 83 kg, és csak azért zavart, mert 6 helyett 8-al kezdődött a súlyom. A ruháimon sem vettem észre, igaz én sosem veszek méreten aluli ruhát, így ez a néhány centi belefér felfelé.
A barátnőm (ezt mindig hozom ellen példának) 167 cm magas és most csak 2 kg-al könnyebb nálam, de nem jó rá a nadrágom. Kb. 3-4 vel szélesebb nálam...
Nehezen tudom elképzelni, hogy 165 cm-hez a +16 kiló nem sok.
Mikor kövéret írok nem elfolyóan hájasra gondolok, nem csak azok kövérek.
Én 172 centi vagyok, és most 73-75 kiló körül, ez nálam már kövér.
A barátom barátnője kb úgy nézhetett ki, mint te. (vagy fordítva :D)
Mondhatom, igencsak kívánatos hölgynek láttam én magam is ... :)
A hölgy állandóan a kilóival foglalkozott, nyafogott, nem lehetett egy jóízűt vacsorázni vele, állandóan sírt a barátomnak, hogy kövér, le kell fogynia. Hiába mondta a párja, hogy szó sincs ilyesmiről, ragyogó nő!
A vége szakítás lett.
Azért ez így nem igaz. Múlt évben nyáron 83 kg voltam, de telt voltam, de még az sem nagyon. Szélességben 5 cm-et jelentett, azaz 5 cm-el volt több a csípőm, derekam, mellem, mint 67 kg-osan, comb 3 cm. Pedig én kicsi vagyok 165 cm.
Ja, most olvasom, hogy 90%-ban:D
Én a 10%-ban vagyok.
És igen, a legtöbb nő már 67 kg-al soks
Tudom, hogy nem te írtad. Az írója lehet, nem is tudja, hogy megjelent.
Bocs, nekem a hozzászólásaidból enyhe sértődöttség jött le, lehet, rosszul.
A kifogás max. az én bajom és igen, lehet, hogy lelki dologgal magyarázom elsősorban az elhízásom. Azonban azt hiszem, te nem olvastál vissza. Szó sincs megsértődésről. A cikket nem én indítottam, s jóval lentebb épp azt írtam, hogy nem igazán kerültem még hátrányos helyzetbe a túlsúlyom miatt.
Az, hogy neked tetszik-e vagy sem egy túlsúlyos ember, az a te dolgod, valóban, mint ahogy nekem is az, ha hányok a dohányfüsttől.. de nem is erről szól ez a fórum. Még a fórumindító is azt írta, hogy már nem bánja a beszólásokat, igaz, amióta elindította, itt már kapott hideget is, így még nem lépett egyetlen kommentre sem.
Nekem mindegy, ki hany kilo, senki miatt nem tepem a szamat se pro, se kontra.
Csak ne kelljen ketto (nemet) kozott ulnom a repulon, mint multkoriban orakon at.
Meg egy sovany se maradt itt; igaz, testes sem.
Szoval en nem tepem a ducik miatt a szamat feleslegesen.
Mondod ezt, mert nő vagy :D
De az se mindegy ugye, milyen magassághoz társul a 85 kiló.
A férfiak ízlése sem egyforma, bármilyen meglepő is.
Biztos vannak kivételek, de egy 85 kilós nő az esetek 90%-ában kövér.
Én nem dohányzom, sőt, ellene vagyok:)
De ismerek ducikat, akik dohányoznak is, meg esznek is bánatukban, nem mindenkinek elég 1 pótlék, van, aki egyszerre többet is használ.
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Milyen hátrányos következménnyel jár, ha a Munkaügyi Központ töröl az álláskeresők nyilvántartásából?