A duci Jucik hátrányos helyzete (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A duci Jucik hátrányos helyzete
vannak.
ezeket, ha egy kövér ember helyében meglátnám, ijedtemben lefogynék magamtól :DDD
Vannak feltételei...
szerintem mindenki kajafuggo, eves nelkul elobb-utobb meghalna. azt, hogy valaki tul sokat eszik, nem lehet egy lapon emliteni a dohanyzassal vagy az alkoholizmussal.
nem azert eszik valaki tul sokat vagy rossz kajakat, mert a szervezete igenyli, fuggo es elvonasi tunetei lennenek. inkabb a szeme kivanja es szeret enni :D
Már töröltette magát :)
A képed alapján meg nincs veled gond szerintem.
Majd a változókor kicsit átformál....
Ismerek nem egy örök életében nagyon sovány nőt, akik a változókortól 10-15 kg felesleget cipel, és sajnos ezt a felesleget egy ideig cipelni kell, mert az átállásra idő kell....
Ezzel teljesen egyet értek!
Vajon milyen a személyisége annak, akit csak soványon szeretnek, segítenek, támogatnak?
Én lassan 50 éves vagyok, már nem vagyok még helyes sem, nem vagyok nádszál vékony, stb., ennek ellenére egy céges bulin fürtökben lógnak rajtam a férfi kollégák, a melóhelyen meg pont ennyire körül ajnároznak, pedig ráadásként van egy érdekes stílusom is:D
Én már le sem írom, hogy mi a különbség a széles csípő és a kövérség között.
Sokan egyenlőség jelet tesznek a + 20-30-40 kg és a genetikailag adott szélesebb csípő közé. pedig a széles csípő nem azt jelenti, hogy felszedünk 30 kg-ot, mert ez látszik normál testsúlynál is, ahogy egy keskeny csípőjűnél is látszik, hogy nem azért keskeny a csípője, mert a hasára felszedte a már említett 30 kg-ot, azaz 1 dkg felesleg nélkül is látszik a széles csípő....
A másik meg az, hogy a férfiak nem a széles csípőjű nőket keresték/keresik, hanem azokat a nőket, akiknek a gerincének a hajlata 45 fok, ugyan is az ilyen adottságú nők jobban bírják a terhességet, nagyobb a valószínűsége annak, hogy sok gyereket ki tudnak hordani.....
Ez komoly? :) Ilyesmivel foglalkozol a strandon?
Banyek, még arra sem emlékszünk, ki volt mellettünk, nemhogy hogyan nézett ki. Pihenünk, játszunk, egymással beszélgetünk.
A mondás szerint inkább 100 irigyed legyen, mint egy sajnálód. Örülj neki.
Szerintem nem irigykednek, hanem vágyakoznak. :)
Ugyanakkor Te tényleg szapulod őket, ha nem tévedek. :D
A gyomor képes összehúzódni, ha rendszeresen kevesebb táplálékot viszünk be egyszerre. Ez a folyadékra is vonatkozik. Utánaolvastam.
Mivel ez csak hosszútávon működik, ezért sikertelen a kevésbé önmegtartóztató fogyókúra és hamarabb fogy le a gyomorszűkítő műtéttel. Ez is egyre gyakoribb, ami nem minden veszély nélküli.
Irigykedik a halal masokra!
Szabadsag van, mindenki annyit eszik, amennyihez kedve van.
Hiába nem akarom látni, látom. Amúgy meg az a legnagyobb gond, amikor irigykednek a vékonyabbakra és őket szapulják az ilyenek.
És a gyerekeiket is zabáltatják, akik szintén kövérek. Hihetetlen.
ezt én sose értettem, hogy strandon "elnézni mások mit tesznek, hogy néznek ki"
a strand jó nagy, és mindenkié, nem?
mondjuk ha valaki fiatal, vagy ismerkedni jár le, akkor persze más. mégjóhogy bámészkodik:) de akkor meg nem a családosakat nézi, nem? :)
naív vagyok...
További ajánlott fórumok:
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- Ért már valakit hátrányos megkülönböztetés munkakereséskor az életkora vagy a külseje miatt?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Milyen hátrányos következménnyel jár, ha a Munkaügyi Központ töröl az álláskeresők nyilvántartásából?