Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A 2 éves lányom nélkülem fórum

A 2 éves lányom nélkülem (beszélgetős fórum)


2012. dec. 4. 20:15

Ne aggodj!

Biztos minden rendben lesz!

Nekem masfel eves volt a lanyom - csakugyan iszonyu anyas - amikor pajzsmiriy mutetre kellett mennem. Aggodtam en is, nekem csak ket ejszaka volt kulon. Minden rendben volt itthon apaval es a nagyival!

Nyugi!

15. fe96902938 (válaszként erre: 14. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 18:57
Neked lesz a legnehezebb:D Én 24 óra múlva haza akartam jönni:D A dokim meg rám rivallt, hogy maradjak nyugton a ...:)Cóval nem könnyű.A pici meg háttérbe fog szorulni, mert a nagy hiánya elnyomja.
2012. dec. 4. 18:53
Köszönöm szépen mindenkinek, kicsit megnyugodtam, és már én is úgy érzem, hogy ez engem fog jobban megviselni. Persze, beszélgetünk sokat, de nagyon nehezen fogad el minden új dolgot vagy helyzetet, legyen szó bármiről, úgyhogy emiatt sem lesz könnyű, hogy eltűnök napokra, aztán hazaállítok egy kis "betolakodóval". Most még megérti és várja a kistesót, de ez élesben mindig máshogy szokott lenni nála. De túl leszünk rajta, ez is el fog telni...:)
13. fe96902938 (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 15:38

Ne aggódj, ha nagyon apás akkor ki fogja húzni.Lesz sírás-kesergés, de túl lesz rajta.

Ami még segít, ha az urad beviszi hozzád minden nap. Pityeregni fog a búcsúzásnál, de utána "nagylány" módjára fogja várni a következő napot.

12. 26c9a8950c (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 15:36
Természetes, hogy aggódsz-e miatt, de előttem szólókhoz hasonlóan én is csak azt tudom írni, hogy ez téged jobban megvisel mint őt. Az én esetemben egy nagyon anyás 3 éves maradt itthol az apukájával, sajnos nem 4 napra, hanem több mint 2 hónapra. Másik városban voltam kórházban, ráadásul influenza járvány miatt karantén is volt. Minden nap beszéltünk telefonon, de látni nagyon kevésszer láttam ez idő alatt. Amikor a kistesóval hazajöttünk Ő is kapott ajándékot, valamint amikor jött engem látogatni, apa sutyiban vett neki kisebb játékokat, amiket én adtam át. Emlékszik erre az időszakra, de nincsenek rossz élményei. Fel a fejjel. Szép babavárást!
2012. dec. 4. 13:55

Hozzánk májusba jön a Kistesó fiam júliusba fogja tölteni a két évet.Én is gondolkodtam,agyaltam rajta hogy mi lesz szegényemmel.De ahogy írták is engem minket jobban megfog viselni mint őt.Én mindig mondom neki,mutatom a pocakom tesó miatt és szépen elfogom neki mondani hogy anyának elkell majd mennie pár napra.

Nálam tervben van az is hogy majd kap a nagy a picitől valami ajándékot.Így is ösztönözve az elfogadásra.

Ja és azért bízom benne hogy hasonló lesz a szülésem(éjjel kezdődött reggel megvolt).

Ne aggódj ezen én már túl léptem engem az fog zavarni,bántani ha jönnek be és esetleg sírva fog elmenni úgy hogy ki kell szedni a kezemből,mert sajnos ilyen is van:-(

10. 5146e98818 (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 13:52
Túl fogja élni, maradandó lelki sérülés nélkül.
9. Andianyuci (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 11:20

Szia!Nekem is pont 2,5 éves volt a nagyobbik,mikor a kicsi született és a kötődés részéről és részemről is nagyon erős volt,és engem viselt meg jobban,hidd el a gyerekek könnyebben veszik az akadályokat,mint mi!Azóta,és ez pár alkalom,már elengedtem a nagyszülőkhöz egy éjjelre,de én akkor nem alszom,ő meg élvezi,de nagyon,és már 6éves,a kapcsolatunk ugyan olyan erős maradt!Ő a legfőbb támaszom,a barátom a segítőm,a mindenem,nagyon jól lehet velük kommunkiálni,hidd el!Sokkal együttérzőbbek,mint a felnőttek,és egyszerűen érzik,hogy mi van veled,és a legjobban reagálnak rá! :D

Sok sikert!És készítsd őt lelkileg(és persze magadat is,mert a te belső feszültségedet érzi,ha te félsz ettől,ő is fog,ugyan ez az oviba engedésnél is,és egyebek,nem akarok regényt írnbi)hogy mi fog történni és miért,hogy inkább várja a tesó érkezését és számolja a napokat,amikor hazajöttök a tesóval és Apa vigye be minden nap hozzátok,ez fontos!!!!! :D

Bocsika a regényért,de ha a gyerekről van szó,be nem áll a szám,mondjuk amúgy sem.... :)))

8. r-iett (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 11:09
Az én lányom 3 éves volt... sokat beszéltünk neki a dologról,hogy pár napot a kórházba leszek és ott is alszok és utána a tesóval hazajövünk.Mondjuk ő pont annyira anyás mint apás :) Minden nap bejöttek látogatni + telefonon beszéltem vele,de engem jobban megviselt a dolog mint őt.Párom ide-oda vitte, rengeteget játszottak stb szóval kellően lefoglalta :)
7. nemmaci (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 11:04
Miért nem próbálod meg elvinni 1-2 napra a nagyszülőkhöz? Akkor szokná, hogy távol van tőled.
2012. dec. 4. 10:58
Biztos beszéltetek már neki a kistestvéréről, beszélj neki arról is, hogy majd pár napig külön kell lennetek, amikor megszületik. Persze minden részletet nem kell neki elmondani, de már most elkezdheted felkészíteni, hogy amikor "elmész a kistesóért", pár napig kórházban lesztek, ahogy vele is. Gondolom majd úgyis beviszi apa meglátogatni, (ha lehet), ha elmagyarázod neki, és beszélgetsz vele róla, szerintem nem lesz gond!!
5. pritta (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 10:55
az én kisifam is anyás volt de kibírta apával ő 2 volt mikro tesó született és előtte mikor 1 volt szintén feküdtem kórházba. nem volt gond vele, pedig nagyon aggódtam :)
4. Ekka
2012. dec. 4. 10:47

Ne aggódj, kibírja! Figyelj, csak 4 napról van szó, ezen ne aggódj!

Az én lányom most 5 éves, 2 éves volt mikor munkába álltam, azóta heti 3 napot teljesen külön töltünk, nem sérült.:)

Tudom, hogy ez nem ugyanaz, de próbállak megnyugtatni.

Beszélgess Vele sokat, valamit érteni fog belőle. Mármint abból, hogy külön lesztek.:)

2012. dec. 4. 10:46
*aggódj(a héjják kedvéért!:D)
2. megi04 (válaszként erre: 1. - Gerencsi)
2012. dec. 4. 10:45
Igen.Ne agódj,nem lesz baj.:) Látni fogja,hogy most átmenetileg csak apa van ott.:)
2012. dec. 4. 10:41
Tudom, hogy rengetegen járhatnak hasonló cipőben, én mégis aggódom kicsit. 2 és fél éves lesz a lányom január végén, pont, amikor születni fog a kistestvére. Soha nem voltunk még külön huzamosabb ideig, és iszonyatosan anyás, ezért már attól a kötelező 4 naptól is félek, amit bent kell töltenem a kórházban. (Így is félek, be ne fektessenek a nyitott méhszájam miatt)Imádják egymást az apjával, és a nagyszülők is segíteni fognak, de esténként és éjszakánként csak én kellek neki. Hogy fogja átvészelni, amíg én kórházban leszek? Vannak erről tapasztalataitok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook