A 2 éves lányom nélkülem (beszélgetés)
Ne aggodj!
Biztos minden rendben lesz!
Nekem masfel eves volt a lanyom - csakugyan iszonyu anyas - amikor pajzsmiriy mutetre kellett mennem. Aggodtam en is, nekem csak ket ejszaka volt kulon. Minden rendben volt itthon apaval es a nagyival!
Nyugi!
Ne aggódj, ha nagyon apás akkor ki fogja húzni.Lesz sírás-kesergés, de túl lesz rajta.
Ami még segít, ha az urad beviszi hozzád minden nap. Pityeregni fog a búcsúzásnál, de utána "nagylány" módjára fogja várni a következő napot.
Hozzánk májusba jön a Kistesó fiam júliusba fogja tölteni a két évet.Én is gondolkodtam,agyaltam rajta hogy mi lesz szegényemmel.De ahogy írták is engem minket jobban megfog viselni mint őt.Én mindig mondom neki,mutatom a pocakom tesó miatt és szépen elfogom neki mondani hogy anyának elkell majd mennie pár napra.
Nálam tervben van az is hogy majd kap a nagy a picitől valami ajándékot.Így is ösztönözve az elfogadásra.
Ja és azért bízom benne hogy hasonló lesz a szülésem(éjjel kezdődött reggel megvolt).
Ne aggódj ezen én már túl léptem engem az fog zavarni,bántani ha jönnek be és esetleg sírva fog elmenni úgy hogy ki kell szedni a kezemből,mert sajnos ilyen is van:-(
Szia!Nekem is pont 2,5 éves volt a nagyobbik,mikor a kicsi született és a kötődés részéről és részemről is nagyon erős volt,és engem viselt meg jobban,hidd el a gyerekek könnyebben veszik az akadályokat,mint mi!Azóta,és ez pár alkalom,már elengedtem a nagyszülőkhöz egy éjjelre,de én akkor nem alszom,ő meg élvezi,de nagyon,és már 6éves,a kapcsolatunk ugyan olyan erős maradt!Ő a legfőbb támaszom,a barátom a segítőm,a mindenem,nagyon jól lehet velük kommunkiálni,hidd el!Sokkal együttérzőbbek,mint a felnőttek,és egyszerűen érzik,hogy mi van veled,és a legjobban reagálnak rá! :D
Sok sikert!És készítsd őt lelkileg(és persze magadat is,mert a te belső feszültségedet érzi,ha te félsz ettől,ő is fog,ugyan ez az oviba engedésnél is,és egyebek,nem akarok regényt írnbi)hogy mi fog történni és miért,hogy inkább várja a tesó érkezését és számolja a napokat,amikor hazajöttök a tesóval és Apa vigye be minden nap hozzátok,ez fontos!!!!! :D
Bocsika a regényért,de ha a gyerekről van szó,be nem áll a szám,mondjuk amúgy sem.... :)))
Ne aggódj, kibírja! Figyelj, csak 4 napról van szó, ezen ne aggódj!
Az én lányom most 5 éves, 2 éves volt mikor munkába álltam, azóta heti 3 napot teljesen külön töltünk, nem sérült.:)
Tudom, hogy ez nem ugyanaz, de próbállak megnyugtatni.
Beszélgess Vele sokat, valamit érteni fog belőle. Mármint abból, hogy külön lesztek.:)
További ajánlott fórumok:
- 5 hónapra elmegy külföldre ... nélkülem... de már nem is bízok benne!
- Normális dolog az, ha azon sértődök be, hogy a pasim nélkülem megy shoppingolni Budapestre?
- Mit válaszolnál, ha a férjed az kérdezné tőled: "Tudnál nélkülem élni?"
- Attól félek, hogy méhnyakrákom van. Mi lesz a kislányommal nélkülem?
- Mennyire normális, ha a párom párszor nélkülem megy el kirándulni 5-7 napra?
- Hogyan tudnám rászoktatni a két és fél éves ikreimet, hogy elaludjanak nélkülem?