90 Napos verseny (beszélgetés)
Én terhességem előtt mindent borsoztam. :) Azóta mértékkel és csak 4 színű borsot teszek az ételekbe. De a zöldbabot borssal még nem kóstoltam. :)
Esetleg próbáld ki mustárral legközelebb....
Akkor neked - a gyümölcs kivételével - kánaán a 90 napos-
A gyümölcsnapra nekem azt mondta a doki, hogy ha már nagyon unom a gyümit, ehetek zöldséget is. Persze nyersen. Karalábét, répát, káposztát, jégsalátát ajánlott. Esetleg próbáld ki.
Ha nem rajong a húsért, akkor fehérjenapon egyél inkább tejterméket. Én sokszor szoktam körözöttet tölteni paprikába, és azt felszeletelem, és úgy eszem.
Nagyon finom a sajtban sült tojás is - igaz, nem egy alacsony kalóriatartalmú étel. Sajtszeleteket 1 centi vastagon tégy egy tűzálló tálba. Erre üss 1-2 tojást, vigyázva, hogy ne menjen szét. A tetjére ismét sajt. Mikróban 2 -3 perc alatt kész.
A halat sem szereted?
én most kéthetente tartok gyüminapot...
akár jól is elsülhetett volna..........:)
Olyan pizzát is lehet enni amit bolba veszek? Mert én még nem sütöttem . A mai alakításom után meg el sem kezdem.
...............és igen,részvétem azoknak a gyüminaposoknak,akik nem szeretik......a magam részéről alig várom a holnapot!
Sziasztok. Hát én ma főzeléket eszek /ennék/ de úgy elcsesztem ahogy illik. Borsot tettem a zölbabba!!! De valaki megmondaná miért??? És csípős lett amit én nem szeretek. na de eszem mert éhes vagyok. Estére csinálők egy kis rizst magamnak. mekkora balfék vagyok!!!!!!!
Köszi. Én most kefirrel csinálom a spenótot.
Szeretem a tejtermékeket, a zöldségeket és a főtt tésztát.
A gyümölcsöt, húst nem!
Válogasd össze, mi az, amit szeretsz. És ha gondolod, itt segítünk abban, hogy úgy készítsd el, hogy bele lehessen illeszteni a 90 naposba. Én pl nagyon szeretem a spenótót. De hát ugye tejjel kell felengedni. Na, addig kísérleteztem, míg megtaláltam a zabtejet. Most azzal csinálom. Mindenki tud valami trükköt....
én ma keményítőzök, de holnap kánaán! most azongondolkozom, mit süssek. Pizza, fánk? Húúú, beindult a fantáziám.
Víznap nálam egyenlőre szóba sem jöhet!
Nekem gyüminapom van. :( Még olvasni is jó volt amit írtál. Érzem az ízt a számban. :D
Elismerem,a pizza tényleg jó sajt nélkül is!!!Sőt szósz nélkül is!!:(Mivel nem volt kedvem boltba menni.............SŐT:Ha teljeskiörlésű lisztből készítjük,akkor marad nekünk is,mert ha kínálom sem fogadják el :):):)Bőven tettem rá paradicsomkarikát,hagymakarikát,fokhagymaszeleteket,
párolt brokkolit,megszórtam lenmaggal,oregánóval,egy bazsalikomízbombával,metélőhagymával...(hmmmmmmmmmm,
Stál után szabadon :):):) )a lényeg a lényeg,ma nem csokolózunk:):)!!!Részvétem a víznaposoknak!!!!
A barátnőm attól fogyott 14 kilót, hogy elhagyta a kenyeret. Én évek óta nem eszem kenyeret, mert a mostani kenyér nem ízlik. A fekete kenyeret szeretem, de az egyetlen pékség ahol lehetett venni bezárt. :(
Már gondoltam rá, hogy megtanulok kenyeret sütni. :D
Loni, ezen már én is gondolkodtam, mert ahogy az itteni adagokat elnézem én egy nap alatt nem eszem annyit, mint más 1 étkezésre. De én diéta nélkül sem ettem soha sokat. Sajnos nálam az izlésemmel van gond. Kevés ételt szeretek, de azok mind hízlalnak. :)
na görcsölj a mennyiség miatt. az legyen a fontos, hogy csak egyfélét egyél, ne keverd a fehérjét a szénhidráttal, s akkor könnyen megemésztődik. tudod, hogy én mekkora adagokat eszek szénhidrátnapon? Valaki írta, hogy 10 dkg tésztát számol, a fenét, én 25 dkg-t simán. Ha lecsökkented a mennyiséget, akkor biztos lelassul az anyagcseréd. Higgy laconcigirlnek, a szétválasztásra figyelj, mennyiségi megszorítást egyenlőre még ne tervezz.
Én teljesen elhagytam már a csokit és a pohár levest is. De csak azért mert elfelejtettem. Na holnapra kikészítek levest. :)
Istenem! :) Én 1 év alatt nem eszem ennyi gyümölcsöt. ( de én nem szeretem) Ma már túl vagyok egy fél banánon. Ebédre vettem 1 őszibarackot, de még nem vitt rá a lélek. Egyébként is a tegnapi 2 pizzát böjtölhetem :) :)
Én a pizzára paradicsomot, hagymakarikát, fokhagymát szoktam tenni. Meg persze pizzaszószt.
Szia! Ne agódj, ha leállt a fogyás. Megindul az újra! Hülyekérdés, de eszel eleget? Ha ugyanis nem eszel eleget, akkor - tapasztalatom szerint - akkor áll le a fogyás. Ha szépen eszel, akkor jobba megy - nálam.
Én rendszeresen ettem olyan pizzát, melyre tettem paradicsomszósz, és csináltam rá ilyen zöldséges feltétet: pároltam pici olajon hagymát, rá tettem egy kis kaliforniai paprikát, meg főleg sok laskagombát, jól megfüszereztem. Néha tettem rá kukoricát is vagy ananászbefőttet.
Véleményem szerint a keményítő is szénhidrát csak összetett és nálam nem számitott bűnnek a kettő néminemű keverése :P Mint a példa mutatja, így is fogytam 23 kg-ot. Ennél sokkal nagyon bűn keverni a fehérjéket mással.
Pl. sajtot tenni a pizzára nagyobb baj, mintha ananászt vagy kukoricát tennél rá :))
Ha nem szereted a csokit, akkor nem kötelező megenni, én pl. sokszor kihagytam anno. A viznapot meg akkor tartsd, ha úgy érzed van hozzá erőd, egyáltalán nem kötelező. Én havi egyet tartottam.
Viznapot inkább akkor tarts, ha megáll a fogyás, vagy nagyon lelassul, mert az egy kicsit megdobja az eredményességedet. :)
Mi baj a gyümikkel, én pl tegnap is egy anyahajónyit beburkoltam ebédre is vacsira is, és még uzsira is egy fél tányérral(!) mégis 40 dkg-val kevesebbet mutat a mérleg mára.
A gyümölcsöktől nehéz hízni.
A naplómban látszik, nálam hol kezdődik egy tisztességes mennyiségű gyümi vacsora :)
Én is-is. A saját igényeimhez igazítottam. De inkább az új szerint csak víznapok nélkül.
Én is itthon sütöm a pizzát és teszek rá pizzaszószt paradicsomot 2db olivabogyót és egy ici-pici sajtot. :)
Szerintetek melyik jobb a régi 90-napos vagy az új,ti melyiket csináljátok?
Sziasztok. Én ma kezdem a 90-napot,remélem sikerülni fog. Nekem valahogy a szénhidrát nap nem tetszik. Ti mit szoktatok enni ilyenkor? Én régen Norbiztam akkore lefogytam,de sajnos jött egy fél éves depresszió és felszedtem 6 -kg-t,most ezt szeretném leadni. Nekem jobb ha nincs csoki meg ilyesmi.
Teljeskiörlésű tönkölylisztből sütöm a sajátomat,félig megsütöm,rá a szósz,-2perc sütés -paradicsom szeletek,(bár nem szabadna,de ettől pizza a pizza,pár karika mozzarella),-pár perc és készre sütöm(egyébként az újabb 90 napos minden napra enged fehérjét :)
Jó reggelt. Ma keményítő napom van. Zöldbab főzeléket fogok csinálni magamnak. Egyébként nekem már most leállt a fogyás. Centi nem ment le és kiló is csak fél. De végig csinálom a 90 napot mindenféleképp. Jövő héttöl már tornázni is tudok. Lányok a pizzát ti hogy eszitek?? Csak a tésztára tesztek szószt és annyi? Azt még nem ettem. És milyen szószt?
További ajánlott fórumok: