90 Napos verseny (beszélgetés)
Nálam is pont ez a probléma, eszem ha stresszes vagyok, ha ideges vagyok, ha szomorú vagyok, eszem örömömben is, ünnepnapon. Ha épp leülök, és nem mozgok vagy csinálok valamit, rögtön azon jár az eszem hogy mit kéne enni :)
Ráadásul este nem tudok keveset enni, mert akkor alig birok elaludni, és a vége ugyis az sokszor, hogy egyszer csak a hűtőben kajtatok :) Ja és csokifüggővagyok. Bármilyen diétát csinálok, este egy kocka csokit muszály ennem :)
Szia adri25!
Jó lenne, legalább nem egyedül kezdenénk el! Én holnap szeretném kezdeni, ha gondolod csinálhatjuk együtt! Remélem most sikerül!! :) :) Cupp!!
Az elhatározás oka benne van a naplómban, az első bejegyzésben. Az akaraterőm azért néha akadozik, pl ma is :)
Szűzteat vagy kapszulát reggel éhgyormorra, vagy este utolsó étkezés után használok. Gyorsítja az emésztést, és zsirok felszivódását csökkenti.
Nem mind az 50-et, a 90 napossal kb. 23 kilót fogytam 126-ról 103-ra. A többit egyéb módszerrel, illetve módszerek keverékével, sok sok kísérletezzésel, időnként félrenyúlásokkal, majd saját hibáimon tanulva, újult erővel nekilendülve.
Anyu a 90 nap alatt 105-ről 85-re fogyott, 20 kilót, aztán még tizet odafigyelve arra, hogy mennyi és mit eszik.
A 90 napos utáni küszködésem módszerei és részletei a publikus mérlegelőmben vannak, illetve a naplóm első bejegyzésében van még egy-két ilyen globális leírás a módszerekről, és indítékaimról. Aztán a naplóm többi része árulkodik a mindennapi küzdelmemről a kilók és önmagam ellen :DD
Hahó!
Én is Laconicgirl miatt kaptam ismét lendületre!Nagyon ügyi volt! Hétfőn állok neki végre a 90 naposnak! Eddig még nem próbáltam ki, de remélem most sikerül! Mindenkinek sok sikert! :) :) :) :)
a 90 napossal fogytál igy le? Egy év alatt 50 kilót? Nem akartam hinni a szememnek. Mintha két különböző nőt látnék. Nagyon jól nézel ki, sokkal fiatalabbnak látszol lefogyva. GRATULÁLOK !
Ugyanezz az anyukádnak is, nagyon jól néztek ki!
Na most én is nagyobb lendületet kaptam.
csak 3 darab banán volt :)+kicsi szölő+3 körte+2alma+4grafruit.............tovább is van mondjam még??? :))))))))))))))
Nagyon aranyos anyukád van,és gratula a fogyáshoz!
Mellesleg anyukám is velem kezdte a fogyit tavaly a 90 napossal, ő most 64 éves ! és sikerült neki a 3 hónap alatt kb 20 kg-tól megszabadulni, majd utána még leadott szép lassan 10-et. Nagyon sokat jelent, ha valaki a családban veled csinálja a 90 napost. Mondhatni szinte igy egyszerű volt nekem és neki is :))
Tettem fel arcképet róla a képgalériába! (többet nem engedett :D)
ne keseregj, ha érzed a ruhákon a változást, az már jó. Ne akarj egyik napról a másikra lefogyni, jó persze ki ne szeretne. Én is!!! S lehet, hogy holnap én írok hasonlókat a mérlegelésem után....De ugye a dokik is csak havi 1 kilót tartanak egészségesnek. Szóval, hány havinál is tartassz?
A mérlegen nehogy változtass: én vettem a 90 napos előtt, bár ne tettem volna!!! tiszta hülye, néha van, hogy 15 kilós különbségeket produkál!
még csak 3 hete kezdtem a 90 napost,és igen víznapozok minden 5.nap...............bár most elrágtam egy sárgarépát,mert odavoltam.
Nem mondhatnám,hogy lassu az anyagcserém.........
Az a baj,hogy türelmetlen vagyok,legszívesebben azt látnám,hogy minden napi mérlegelésnél kevesebb legyen!
A mérlegem nem digitális, olcsó auchanos.....lehet,hogy ez a baj???????!!! :))))
A fiam megkörnyékezett egy turórudival,de erős voltam!!!!
Nyavajgok itt nektek,pedig igazából nem kéne,hogy elégedetlenkedjek,ment le pár kiló,tudom,hogy csak víz,de legalább éjszakánként elég 2-szer kimennem a wc-re,nem kell óránként,mint a diéta elött.
Tudom, hogy lassú, de ez születésem óta ilyen. Alsós koromban még tisasent is szedettek velem, de rövid idő után abbahagytam, mert anyum nem akart rászoktatni. (szerencsére)
Ezt a szűzteát egy nap egyszer kell inni? Este vagy reggel? Nem hajt meg?
Nekem mindennap van, gyüminapon vagy után többször is. Azokkal gyorsitom, amiket leírtam...
Rengeteg folyadék, napi minimum kb. 3 liter...Nagyon sok nyers rost, sok mozgás, szűztea (filteres is és a kapszula is van), zöldtea, natúrland fittforma tea, időnként csalónapok beiktatása (csalónap az, amikor szándékosan több kalóriát eszem, mint amennyire aznap szükségem van, ilyenkor a cél becsapni a szervezetet, hogy ne álljon át takarékos üzemmódra)...