Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 Napos verseny fórum

90 Napos verseny (beszélgetés)


❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
716. norci78 (válaszként erre: 715. - Adri25)
2007. szept. 27. 19:00

szia

a cikkeim között találsz egy olyan recept "áradatot" amit a szénhidrát napokon lehet enni.(csak még nem hagyták jóvá)

715. adri25
2007. szept. 27. 18:56
Sziasztok! Ti mit szoktatok enni szénhidrát napon? Pizzán és édességen kívül.
714. dindin19 (válaszként erre: 713. - ZSAMA)
2007. szept. 27. 18:45
BOLDOG SZÜLINAPOT!
713. ZSAMA (válaszként erre: 711. - Szazala)
2007. szept. 27. 17:46
Köszönöm szépen, ma van a 18. napom . Nem hittem volna hogy eddig is birni fogom, de megy !!!!
712. adri25
2007. szept. 27. 17:06
Szia. Laconicgirl,olvastam,hogy te most 2 hetente tartassz gyümi napot. MIlyen napot tartassz helyette? Lehet ilyet csinálni. Nekem valahogy elég minden reggel a gyümölcs. Mielőtt elkezdtem a 90-napot,szoktattam magam és 2 hétig minden reggel gyümit ettem. Hát jóból is megárt a sok.
711. szazala (válaszként erre: 710. - ZSAMA)
2007. szept. 27. 15:54
még ha az őrület miatt is ment le,akkor is gratula!
710. ZSAMA
2007. szept. 27. 15:15
A tegnapi napom, kész örület volt,igy mára lement 80 dkg. Most tartok a -5 kg. -nál. Székelykáposztát ettem hús és tejtöl nélkül. Vacsira cukkinit és rizst készitek szójásan.
2007. szept. 27. 14:59
megkívántam egy kis céklasalit, lehet hogy veszek is a boltba
708. szazala
2007. szept. 27. 14:18

Találtam róla írást,ha valakit érdekel:


Még finomabb és tápanyagokban gazdagabb lesz, ha a megmosott céklát nem fõzzük, hanem a sütõben közepes tûzön egészben megsütjük. A puha cékláról húzzuk le a héját, majd daraboljuk fel, és a Paprikasalátánál megadott összetételû salátalével ízesítsük. Ez esetben õrölt köményt tegyünk bele. Mivel a cékla nagyon édes, az elõírt cukormennyiség fele is elegendõ. Ha a tormát hosszában 3�4 szálra hasítva adjuk a céklához, akkor a tálalás elõtt el is távolíthatjuk belõle.


Céklából a hosszúkás, tojásdad alakúak a legízletesebbek. Amennyiben nem fõzzük, hanem nyersen lereszeljük, akkor nem csak tápanyagokban, hanem vitaminokban is dús salátát készíthetünk. A nyers cékla elõnye még, hogy nagymértékben növeli a szervezet védekezõképességét, mivel antocián tartalma fokozza a sejtlégzést, ami meggátolja a ráksejtek képzõdését. Ásványi anyag�hiány esetén is elõnyös, mert az összes zöldség közül a cékla magnéziumtartalma a legmagasabb

707. szazala
2007. szept. 27. 14:10
Én sütöttem már céklát sütőben,hosszabb folyamt,mint megfőzni,de az összes fontos anyag benne marad.(Mint tudjuk a cékla nagyon egészséges)Mikr már átszalad rajt a kés,vagy kötőtű,akkor kész.Lehúzni a héját,karikára szelni és ahogy szokták cukros-ecetes lében,köménymaggal megszórva salátának elkészíteni.
706. pavelancsika (válaszként erre: 703. - Loni)
2007. szept. 27. 13:58
Nekem a cékla egy kicsit bizarr. Igaz kb 25 éve ettem egyszer a napköziben. :) Az akkor annyira rossz volt, hogy azóta eszembe sem jut megkóstolni! :D
705. pavelancsika (válaszként erre: 700. - Szazala)
2007. szept. 27. 13:56
Köszi szazala! :)
704. doboska.p (válaszként erre: 700. - Szazala)
2007. szept. 27. 13:48
Igen nenkem is feltünt!! De ez most így tök jó. Van amikor feljövök aztán olyan soláig nem ír senki.
703. Loni
2007. szept. 27. 13:44
Valahol olvastam, hogy a céklát ugyanúgy meg lehet sütni sütőben, mint a krumplit. Állítólag angyon finom. Ma veszek céklát, kipróbálom, beszámolok majd róla. :)
702. Loni (válaszként erre: 699. - Pavelancsika)
2007. szept. 27. 13:41

Sima egyszerű finomlisztből.

Mivel nem keleszted a tésztát, alapvetően is kicsit kemény lesz. Ha tönkölylisztetel készíteném, szerintem még nehezebb, keményebb tészta lenne.

2007. szept. 27. 13:40
Na nagyjából elfogyott afőzelék. 3 kanálra való maradt. Direkt itt ettem a gép előtt hogy eltereljem a figyelmem. A családomnak palacsintát sütök délután,biztos ezek után egyet enni fogok!
700. szazala
2007. szept. 27. 13:39

Milyen aktív ma a fórum!!Látszik,hogy senki nem tart víznapot:):):)

(tudod Ancsika!,neked részvét!:) )

2007. szept. 27. 13:38
Loni, milyen lisztből készíted?
698. szazala
2007. szept. 27. 13:37
MEGÉRKEZETT A SAJT!A páromnak töki pompost sütök.Ne csak nekem legyen jó napom!
697. doboska.p (válaszként erre: 696. - Loni)
2007. szept. 27. 13:36
Nemfelejtek el beszámolni róla!
696. Loni (válaszként erre: 695. - Doboska.p)
2007. szept. 27. 13:31

Most pirulok, vagyis vörös fény lettem...:)))


Szorítok, hogy sikerüljön!

695. doboska.p (válaszként erre: 693. - Loni)
2007. szept. 27. 13:30
Köszönöm Loni! Te vagy a FÉNY!! Biztos hogy ki próbálom. talán holnap még nem mert nem lesz időm de leírom és a következő ch-s napon csinálom.
2007. szept. 27. 13:26

Kacsazsír :) :) Régen nagyon szerettem azt is, de amióta nem eszem kenyeret..... Lilahagymával, de finom!

Na jó abbahagyom a nyálcsorgatást és megküzdök a barackommal. :D

693. Loni (válaszként erre: 680. - Doboska.p)
2007. szept. 27. 13:23

Na ne már!!!!!! A legügyetlenebb ember is sokkal jobb pizzát tud, mint a bolti! Tapasztalat!

Írtam már neked a focaccia receptjét? Majdnem olyan, mint a pizza, de azért könnyebb. Próbáld ki!

Íme a receptje:

20 dkg liszt

1 csomag száraz sütőpor

1,5 -2 deci víz

1 kanál olaj

2-3 gerezd zúzott fokhagyma (ízlés szerint)


A lisztet szitáld le egy tálba, keverd el benne a sütőport. A közepére csinálj egy mélyedést, oda önts vizet, és szép óvatosan kezd el elkeverni a lisztet ezel a vízzel, ha már besűrűsödik, újra adj hozzá vizet. A végén add hozzá az olajat is. Ha szereted, a zúzott fokhagymát is. (Ez el is hagyható.) A nokedlitésztánál keményebb tésztát kell kapnod, de nem kell keleszteni. Amikor összekeverted, kicsit gyúrd át. Majd ujjnyi vastag, tenyérnyi darabokat szegass belőle. Kiolajozott tepsiben süsd ki. Nekem 150 fokon kb 20 perc alatt sül meg.

Isteni dolog.

A tetjére tehetsz még plusz fokhagymát, hagymát, pórét, oregánót, lenmagot, szezámmagot, paradicsomot. De magában is fonom. A családnak meg kínálj hozá tejfölt, sajtot esetleg kacsazsírt. (Közen csukd be a szemed, és ne végy levegőt, nehogy elcsábulj...:D)

2007. szept. 27. 13:22
lehet enni túrógombócot is, liszt vagy griz helyett szójaliszttel készítve, vagy túróparfét
2007. szept. 27. 13:21
Holnap pizzát eszek az már biztos!!!
690. pavelancsika (válaszként erre: 683. - Loni)
2007. szept. 27. 13:20

Ez jól hangzik :)

Nekem mindig lelkifurdalásom van a sok sajt miatt. Körözöttet szoktam enni én is minden második fehérje napon. És tojást a másikon :)

689. doboska.p (válaszként erre: 686. - Pavelancsika)
2007. szept. 27. 13:19
Hát ajánlom hogy ne is kóstold meg. Én nem tudom hol jár az eszem komolyan mondom!!
2007. szept. 27. 13:18
hatásos :)
687. szazala (válaszként erre: 680. - Doboska.p)
2007. szept. 27. 13:18
Persze lehet enni,én szeretem a tönkölylisztet azért sütöm abból,.......na meg persze azért,mert így nem kapkodják el a többiek:)
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook