90 Napos verseny (beszélgetés)
Oké! Köszi. :)
Nem is tudom rá merel-e állni a mérlegre, mert tegnap délben is és este is pizza volt. :)
Nálam már az is eredmény,ha nincs plussz:(:(
Ancsika,holnap gondolok rád ha küzdök a pizzával!A gyümölcsnap miatt meg ne keseredj,az elözőt úgy is megusztad!!!!!!(nekem a kedvenc napom!,csak az a gáz vele,hogy nem ismerem a mértéket!Ezért kell minden 5. nap vízeset tartanom:( )
Én indexen fórumoztam "90 napos koromban", és mások tapasztalatai azt mutatták, hogy azoknál, akik 2-odszorra kezdték el a 90 napost; vagy nem működött, vagy kisebb mértékű fogyási eredményt hozott.
Másik tapasztalat (szintén többek példáját látva), hogy az első hónapban jobban mennek le a kilók, mint a 2. vagy 3 hónapban. Addig, amig jó a fogyás üteme, egyetek ahogy eddig, de látjátok, meg nagyon lelassul, vagy megáll, akkor kicsit adagot kell majd csökkenteni, vagy/és mozogni mellette.
De addig is enni kell rendesen :)
Én 12 kilót fogytam és nem vártam ki a 3 hónapot most , hogy újrakezdtem. Nem is megy úgy, mint akkor. :) Most a 31. napon 3 és fél kiló mínuszom van. Akkor már 5-nél jártam.
Viszont a második hónap jobban ment és a harmadik alig.
Most remélem sikerül még belehúzni a következő 60 napba.
Ezt találtam, de nem tudom sikerül-e megszerezni?
A címe: Calanetics-Gimnastyka Its Not Callanetics Tammilee Buns Of Steel Quick Toning
Sziasztok!
Nekem is fehérje napon van, de a szüleimnél vagyok és itt másik mérleg van, ezért nem állok rá, majd csak hétfő reggel lesz új eredményem (remélem!)
Ma körözöttet ettem kolbászkával, meg pritamin paprikával.
Ma beszéltem egy ismerősömmel, aki 13 kg-ot fogyott ezzel a diétával. Azt mesélte, hogy ő nem hagyta abba 90 nap után, hanem még 90 napot ráhúzott és akkor már csak 1 kg ment le neki.
Callanetics. Én már próbáltam, pár hét alatt centikben mérhető volt a fogyás. Igaz ez már vagy 10 éve volt.
DE JÓ!!!!!!!!!!!!!
A végén még bebizonyítjuk, hogy a diétának akkor van igazán hatása, ha nem tartjuk be! :-))))
Persze ez nem követendő példa, de azért megnyugtató, hogy akkor sem kell kétségbe esni, ha vmi közbejön. De ne legyen belőle rendszer!
Ma én is fehérje napozok. Már lement egy kis sült pipicomb, s van még nálam főtt tojás is, későbbre.
Sziasztok!
Én is szivesen csinálnám ezt a fajta diétát, mit kell tudnom róla?
De jó!
Gratulálok! Ez már akkor is alatta van! :)
75 kiló alatt vagyok!!!! :)
Igaz csak nagyon picit (74.9), de akkor is alatta van!!!