90 Napos verseny (beszélgetés)
Köszi a biztatást,de a héten a legnagyobb önuralom sem lesz elég,attól tartok!!!Annyit sütök-fözők,hogy az illatoktól és a kostolgatástól is csak szaporodnak a kilók:((((((
A jövő héten minden visszaáll a régi kerékvágásba,elhúznak a gyerekek:(((,dolgozóba megy a párom,ráérek majd a diétámmal foglalatoskodni!Addig is abban bízom,hogy nem lesz drasztikus a változás:((((!!!!!
Azért igyekszem nagyoooooooooooooon jó lenni:D
Néztem a naplódat! Az az 50 kg-s képed biztos, hogy inspiráló lesz :) Nekem máris inspiáló :)
Nekem ugyanis úgy 50 kg az álomsúlyom, hogy valamikor általános iskola nyolcaik osztályában voltam utoljára 51 kg, azóta csak több... úgyhogy elég merészet álmodtam :))))
Ja, és nézem, hogy levágtad a hajad :) Én is, most a hétvégén levágtam :) Már régóta szemezgettem az ollóval, és most rászántam magam :)
Még a hajfestés hátravan, mert már eléggé lenőtt, húztam-halasztottam a szoptatás miatt, de most már nem bírok tükörbe nézni, úgyhogy megkockáztatok egy hajfestést a hétvégén...
Neked is! :) Meg jó étvágyat. Épp sajtsalátát eszem. nyaminyami
Megérte bőjtölni a tésztákat. 72.2 voltam reggel :)
Már túl vagyok 2-szer 1000 lépcsőn! :)
Cserébe este iszok egy pohár paradicsomlét. Enni ma 1 almát és fél banánt ettem :( Nem megy a gyümi!
Sziasztok!
:(((((
+1 kg!
:((((
Igazságtalanság!!!!
Ráálltam :( 73.3 , de várható volt, mert tegnap össze ettem mindent!
Tettem egy képet a naplómba amin még 50 kiló voltam.
Azóta leszoktam a cigiről és szültem egy gyereket. Hiztam 94 kilóig és onnan araszolgatok szépen lassan. Nagyon lassan!
Érdekes felfelé sokkal gyorsabban jöttek a kilók :) :) :)
Jó reggelt!
Ma rá sem merek állni a mérlegre. :)
Majd 2-szer lépcsőzök, ha a kislány is engedi. Megpróbáltam tornázni, de mászik rám és elnevetgéltük az egészet. :D
Sziasztok!Jó reggelt!Tegnap elhamarkodottan dicsértem meg a mérlegemet,mert fogalmam sincs,hogy csinálta,de ma 3 kilóval többet mutatott:(((((!!!!
Annak a sofőrnek sem szólt senki az óra átállításról,aki a férjeméket munkába viszi,mert az új idő szerint hajnali fél négykor itt volt nálunk,és csodálkozott,hogy ma senki nem akar dolgozni menni:)))!
Az én férjemmel nincs ilyen gond (még) :)
Már 1-2 kiló minusznál is nagyon dicsért. Sőt tegnap Ő főzött amig mi játszótereztünk és fogalmam sincs honnan tudta, hogy milyen napom van, de karfiolt készitett külön nekem a rizshez.
Hozzáteszem nagyon jól főz, de volt kitől tanulnia, mert anyukája szakács.
A kislányomnak senki se szólt , hogy 1 órával tovább lehet aludni. :(
Dobostorta a tetején nem cukormáz lesz, hanem Shrek. Ő választotta. :)
Nem tudom milyen lesz, mert még sosem rendeltünk tortát. Mindig házilag készitünk, de ki szerettük volna próbálni.
A férjekről,hogy mit vesznek észre:)))),egy jó régi történetecske:))Elég régóta festettem már a hajam,amikor a kedvesem rákérdezett,hogy befestetted a hajad?!!No,mondom,mi történt,hogy észrevetted??!!
-Hát festékes a füled!!!-volt a válasz:)))
Egy másik,ha megengeditek:))
Kb 20 éve voltunk házasok,amikor rákérdezett május elején,hogy tudom-e milyen nap lesz hamarosan?
(május 5.-én esküdtünk,tehát arra gondoltam,hogy eszébe jutott a házassági évfordulónk,ami azelött még sohasem fordult elő)
A csodálkozástól megdöbbent arccal néztem rá,amikor is közölte,hogy a lovunknak a születésnapja lesz,és kéne neki zabot venni ajándékba!!!!!!!!!!(volt pár évig egy lovunk,aminek a bolondja volt,és akinek szintén május 5.-én volt a szülinapja:)))
Erről ennyit:))))DE nem panaszkodom!!!!
bocs a kitérőért!!
Jó éjt!Egy órával tovább aludhatunk!Szegény öcsém jól kifogta,ma éjszakás!Amikor visszaállították az órát,akkor meg nappalos volt:((
Milyen tortát rendeltél?
Én ma rendeltem a csajszimnak tortát, mert pénteken lesz 2 éves. :)
Addig megpróbálok mégjobban ráhajtani, mert gyüminapom lesz, de nem fog érdekelni! :)
Annyira jó,hogy vannak sikerélmények!Nálam ma már megint szülinapi torta!A fiam barátnőjének 23.-án volt a szülinapja,de csak ma jött hozzánk,erre a srác benyögte,hogy készíthetnék egy csokitortát.
Nem tehettem meg,hogy nem ettem belőle!
Holnap szigorú gyüminapot tartok!!(remélem!)
Reggelire sütöttem egy teljeskiörlésű pizzát magamnak,jó kis fokhagymás zsírszegény tejföllel megkenve.Van abban igazság,hogy a tk lisztek sokkal tovább teltségérzetet bíztosítanak,mert a délutáni tortáig eszembe se jutott enni.
Én most "Emelt kagyló" és "Forró krumpli" nevű gyakorlatokat csináltam ebéd helyett :)))
Ezek Pilates gyakorlatok :) Majd most fogok lassacskán az ebédhez jutni, miután a kiskrapekomat megszoptatom :) De már amikor csináltam a gyakorlatokat, és mondta a videón a csaj, hogy: "most következik a forró krumpli", na egyből összeszaladt a nyál a számban :)))
Egyébként nagyon szeretem a husikat, meg a sajtokat, azért nekem a fehérjenap az elsőszámú kedvencem, ezután jön a keményítő, mert élek-halok a krumpliért is :))) Keményítő napon sem tudom megunni a krumplit :))) Még egyetlen fehérje, vagy keményítő napon sem bűnöztem, mert ezeket imádom! Aztán jön a szénhidrát nap. Nnna, ezen a napom a végére már nagyon utálom a sok édességet. Pedig alapvetően szeretem, csak ilyenkor nagyon tömény nekem egész nap nápolyit, pogácsát, sütit meg jégkrémet/fagyit enni. A gyüminapról meg ne is beszéljünk... Egyszerűen képtelen vagyok betartani :( Amikor tavaly csináltam, olyan szépen, szigorúan betartottam a diétát, hogy egyetlen napot se bűnöztem, és a víznappal se volt gondom. De most egyszerűen nem megy a gyüminap... víznapot persze, nem tartok, mert azt már tényleg durvának tartom a szoptatás miatt. Nnna, mindegy... bűnözés ide, vagy oda, de az utóbbi két hónapban leadtam 8 kilót, és ennek nagyon örülök :)
És a fényképemről én látom is kicsinykét az eredményt :)
Bár, mivel nem nagyon járok emberek közé, nekem senki nem mondja...
A férjem meg minden nap lát, úgyhogy Ő se nagyon veszi észre... ehh, már tegnap mondtam Neki, hogy Ő már csak akkor fog feleszmélni, ha 50 kg leszek :))) Majd, akkor rámcsodálkozik, hogy: "Jé, mintha fogytál volna!" :))))
Én is vagyok, de nem akar aludni a csajom. :(
Nekem a szénhidrát nap a kedvencem. :)
Szia! Nem magadban beszélgetsz :) Itt vagyok én is :) De most már megyek tornázni, mert halogatom-halogatom, aztán meg elmarad a végén...
Nálam 10 deka plusszt mutatott a mérleg tegnap óta... hja kérem a sajtos tészta vacsira, a gyüminapon, az nem kóser ;)
De szerencsére a tejtermelésemnek jót tett, mert a tegnapi vacsi óta eddig 750 ml tejet fejtem le, úgyhogy most nem bánom, hogy bűnöztem :)
Nnna, megyek és letornázom azt a nyavalyás tíz dekát! És hurrá-hurrá, ma fehérjenapom van! Az egész fogyiban ez a legcsodásabb ünnepnap :)
Imádom a fincsi husikákat :)))
Nem viznapozok. :) Ma pipimellét ettem délben és nem esett jól. Ezért most vacsira tojáslevest fogok enni. :)
Reggel 72.3 -at mutatott a mérleg!!! Persze a gyüminap után. Végre 73 alá mentem. Már 2 hete ott tanyáztam. Remélem megint megindul.:)
Köszi!Gondoltam,hogy most már esedékes,de nem hallottam róla sehol:))
Ma mi finomat ettél??Gondolom,nem víznapoztál:)))!!!
Szioasztok!
Szerintem szombat éjjel.
Még nem bűnöztem! :) :) :)
Hurrá, hurrá
Dejódejó! Bekerültem én is a táblázatotokba :)))
Köszi Szaabina!!! :))