Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 Napos verseny fórum

90 Napos verseny (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
1196. szazala
2007. okt. 30. 18:51

Köszi a biztatást,de a héten a legnagyobb önuralom sem lesz elég,attól tartok!!!Annyit sütök-fözők,hogy az illatoktól és a kostolgatástól is csak szaporodnak a kilók:((((((

A jövő héten minden visszaáll a régi kerékvágásba,elhúznak a gyerekek:(((,dolgozóba megy a párom,ráérek majd a diétámmal foglalatoskodni!Addig is abban bízom,hogy nem lesz drasztikus a változás:((((!!!!!

Azért igyekszem nagyoooooooooooooon jó lenni:D

1195. a26b2a1b7e (válaszként erre: 1190. - Szazala)
2007. okt. 30. 17:58
Majd lemegy az nyugi!!!
1194. a26b2a1b7e (válaszként erre: 1193. - Pavelancsika)
2007. okt. 30. 17:58

Néztem a naplódat! Az az 50 kg-s képed biztos, hogy inspiráló lesz :) Nekem máris inspiáló :)

Nekem ugyanis úgy 50 kg az álomsúlyom, hogy valamikor általános iskola nyolcaik osztályában voltam utoljára 51 kg, azóta csak több... úgyhogy elég merészet álmodtam :))))

Ja, és nézem, hogy levágtad a hajad :) Én is, most a hétvégén levágtam :) Már régóta szemezgettem az ollóval, és most rászántam magam :)

Még a hajfestés hátravan, mert már eléggé lenőtt, húztam-halasztottam a szoptatás miatt, de most már nem bírok tükörbe nézni, úgyhogy megkockáztatok egy hajfestést a hétvégén...

1193. pavelancsika (válaszként erre: 1192. - Szazala)
2007. okt. 30. 12:34

Neked is! :) Meg jó étvágyat. Épp sajtsalátát eszem. nyaminyami

Megérte bőjtölni a tésztákat. 72.2 voltam reggel :)

1192. szazala
2007. okt. 30. 08:37
Jó reggelt!
2007. okt. 29. 18:44

Már túl vagyok 2-szer 1000 lépcsőn! :)

Cserébe este iszok egy pohár paradicsomlét. Enni ma 1 almát és fél banánt ettem :( Nem megy a gyümi!

1190. szazala
2007. okt. 29. 10:51

Sziasztok!

:(((((

+1 kg!

:((((

Igazságtalanság!!!!

2007. okt. 29. 08:50

Ráálltam :( 73.3 , de várható volt, mert tegnap össze ettem mindent!

Tettem egy képet a naplómba amin még 50 kiló voltam.

Azóta leszoktam a cigiről és szültem egy gyereket. Hiztam 94 kilóig és onnan araszolgatok szépen lassan. Nagyon lassan!

Érdekes felfelé sokkal gyorsabban jöttek a kilók :) :) :)

2007. okt. 29. 07:49

Jó reggelt!

Ma rá sem merek állni a mérlegre. :)

Majd 2-szer lépcsőzök, ha a kislány is engedi. Megpróbáltam tornázni, de mászik rám és elnevetgéltük az egészet. :D

2007. okt. 28. 18:04
Ma én is zabálok! :( Délben ettem galuskát pöriszafttal. :) Most meg jön a pizza. :)
1186. szazala
2007. okt. 28. 10:52

Sziasztok!Jó reggelt!Tegnap elhamarkodottan dicsértem meg a mérlegemet,mert fogalmam sincs,hogy csinálta,de ma 3 kilóval többet mutatott:(((((!!!!

Annak a sofőrnek sem szólt senki az óra átállításról,aki a férjeméket munkába viszi,mert az új idő szerint hajnali fél négykor itt volt nálunk,és csodálkozott,hogy ma senki nem akar dolgozni menni:)))!

1185. pavelancsika (válaszként erre: 1183. - Szazala)
2007. okt. 28. 05:33

Az én férjemmel nincs ilyen gond (még) :)

Már 1-2 kiló minusznál is nagyon dicsért. Sőt tegnap Ő főzött amig mi játszótereztünk és fogalmam sincs honnan tudta, hogy milyen napom van, de karfiolt készitett külön nekem a rizshez.

Hozzáteszem nagyon jól főz, de volt kitől tanulnia, mert anyukája szakács.

1184. pavelancsika (válaszként erre: 1182. - Szazala)
2007. okt. 28. 05:30

A kislányomnak senki se szólt , hogy 1 órával tovább lehet aludni. :(

Dobostorta a tetején nem cukormáz lesz, hanem Shrek. Ő választotta. :)

Nem tudom milyen lesz, mert még sosem rendeltünk tortát. Mindig házilag készitünk, de ki szerettük volna próbálni.

1183. szazala (válaszként erre: 1179. - A26b2a1b7e)
2007. okt. 27. 23:22

A férjekről,hogy mit vesznek észre:)))),egy jó régi történetecske:))Elég régóta festettem már a hajam,amikor a kedvesem rákérdezett,hogy befestetted a hajad?!!No,mondom,mi történt,hogy észrevetted??!!

-Hát festékes a füled!!!-volt a válasz:)))

Egy másik,ha megengeditek:))

Kb 20 éve voltunk házasok,amikor rákérdezett május elején,hogy tudom-e milyen nap lesz hamarosan?

(május 5.-én esküdtünk,tehát arra gondoltam,hogy eszébe jutott a házassági évfordulónk,ami azelött még sohasem fordult elő)

A csodálkozástól megdöbbent arccal néztem rá,amikor is közölte,hogy a lovunknak a születésnapja lesz,és kéne neki zabot venni ajándékba!!!!!!!!!!(volt pár évig egy lovunk,aminek a bolondja volt,és akinek szintén május 5.-én volt a szülinapja:)))

Erről ennyit:))))DE nem panaszkodom!!!!

bocs a kitérőért!!

1182. szazala
2007. okt. 27. 23:10

Jó éjt!Egy órával tovább aludhatunk!Szegény öcsém jól kifogta,ma éjszakás!Amikor visszaállították az órát,akkor meg nappalos volt:((

Milyen tortát rendeltél?

2007. okt. 27. 22:10

Én ma rendeltem a csajszimnak tortát, mert pénteken lesz 2 éves. :)

Addig megpróbálok mégjobban ráhajtani, mert gyüminapom lesz, de nem fog érdekelni! :)

1180. szazala
2007. okt. 27. 19:19

Annyira jó,hogy vannak sikerélmények!Nálam ma már megint szülinapi torta!A fiam barátnőjének 23.-án volt a szülinapja,de csak ma jött hozzánk,erre a srác benyögte,hogy készíthetnék egy csokitortát.

Nem tehettem meg,hogy nem ettem belőle!

Holnap szigorú gyüminapot tartok!!(remélem!)

Reggelire sütöttem egy teljeskiörlésű pizzát magamnak,jó kis fokhagymás zsírszegény tejföllel megkenve.Van abban igazság,hogy a tk lisztek sokkal tovább teltségérzetet bíztosítanak,mert a délutáni tortáig eszembe se jutott enni.

2007. okt. 27. 13:44

Én most "Emelt kagyló" és "Forró krumpli" nevű gyakorlatokat csináltam ebéd helyett :)))

Ezek Pilates gyakorlatok :) Majd most fogok lassacskán az ebédhez jutni, miután a kiskrapekomat megszoptatom :) De már amikor csináltam a gyakorlatokat, és mondta a videón a csaj, hogy: "most következik a forró krumpli", na egyből összeszaladt a nyál a számban :)))

Egyébként nagyon szeretem a husikat, meg a sajtokat, azért nekem a fehérjenap az elsőszámú kedvencem, ezután jön a keményítő, mert élek-halok a krumpliért is :))) Keményítő napon sem tudom megunni a krumplit :))) Még egyetlen fehérje, vagy keményítő napon sem bűnöztem, mert ezeket imádom! Aztán jön a szénhidrát nap. Nnna, ezen a napom a végére már nagyon utálom a sok édességet. Pedig alapvetően szeretem, csak ilyenkor nagyon tömény nekem egész nap nápolyit, pogácsát, sütit meg jégkrémet/fagyit enni. A gyüminapról meg ne is beszéljünk... Egyszerűen képtelen vagyok betartani :( Amikor tavaly csináltam, olyan szépen, szigorúan betartottam a diétát, hogy egyetlen napot se bűnöztem, és a víznappal se volt gondom. De most egyszerűen nem megy a gyüminap... víznapot persze, nem tartok, mert azt már tényleg durvának tartom a szoptatás miatt. Nnna, mindegy... bűnözés ide, vagy oda, de az utóbbi két hónapban leadtam 8 kilót, és ennek nagyon örülök :)

És a fényképemről én látom is kicsinykét az eredményt :)

Bár, mivel nem nagyon járok emberek közé, nekem senki nem mondja...

A férjem meg minden nap lát, úgyhogy Ő se nagyon veszi észre... ehh, már tegnap mondtam Neki, hogy Ő már csak akkor fog feleszmélni, ha 50 kg leszek :))) Majd, akkor rámcsodálkozik, hogy: "Jé, mintha fogytál volna!" :))))

1178. pavelancsika (válaszként erre: 1177. - A26b2a1b7e)
2007. okt. 27. 13:31

Én is vagyok, de nem akar aludni a csajom. :(

Nekem a szénhidrát nap a kedvencem. :)

1177. a26b2a1b7e (válaszként erre: 1176. - Szazala)
2007. okt. 27. 11:07

Szia! Nem magadban beszélgetsz :) Itt vagyok én is :) De most már megyek tornázni, mert halogatom-halogatom, aztán meg elmarad a végén...

Nálam 10 deka plusszt mutatott a mérleg tegnap óta... hja kérem a sajtos tészta vacsira, a gyüminapon, az nem kóser ;)

De szerencsére a tejtermelésemnek jót tett, mert a tegnapi vacsi óta eddig 750 ml tejet fejtem le, úgyhogy most nem bánom, hogy bűnöztem :)

Nnna, megyek és letornázom azt a nyavalyás tíz dekát! És hurrá-hurrá, ma fehérjenapom van! Az egész fogyiban ez a legcsodásabb ünnepnap :)

Imádom a fincsi husikákat :)))

1176. szazala
2007. okt. 27. 11:00
Sziasztok!Bár nagyon úgy nézki,hogy magamban beszélgetek:)),de azért elmondom,hogy ma reggel normális volt a mérlegem!!!:))Csak el ne kiabáljam!!!
1175. szazala
2007. okt. 26. 22:47
Ügyi vagy!!Nekem is mondták,hogy látszik valami:)))),bár elég hihetetlen,mert szerintem rajtam még a mínusz 30 sem látványos:)),de azért jól esett!Bár azt is hozzátette az illető,hogy nem tud engem elképzelni az úszógumijaim nélkül:((Hát én álmodom is vele,hogy normálisan állnak rajtam a ruhák!!
1174. pavelancsika (válaszként erre: 1173. - Szazala)
2007. okt. 26. 20:55

Nem viznapozok. :) Ma pipimellét ettem délben és nem esett jól. Ezért most vacsira tojáslevest fogok enni. :)

Reggel 72.3 -at mutatott a mérleg!!! Persze a gyüminap után. Végre 73 alá mentem. Már 2 hete ott tanyáztam. Remélem megint megindul.:)

1173. szazala
2007. okt. 26. 19:12

Köszi!Gondoltam,hogy most már esedékes,de nem hallottam róla sehol:))

Ma mi finomat ettél??Gondolom,nem víznapoztál:)))!!!

1172. pavelancsika (válaszként erre: 1171. - Szazala)
2007. okt. 26. 15:08

Szioasztok!

Szerintem szombat éjjel.

1171. szazala
2007. okt. 26. 14:42
Üdv!!Lusta népség:)))))!Lazítunk ezerrel???:)))Pedig még nincs is igazi hétvége!!!Mikor lesz óravisszaállítás???
1170. szazala (válaszként erre: 1169. - Pavelancsika)
2007. okt. 25. 20:16
jó Neked!!:)))............egyébként én sem!!(nagyon)
2007. okt. 25. 19:40

Még nem bűnöztem! :) :) :)

Hurrá, hurrá

2007. okt. 25. 10:12

Dejódejó! Bekerültem én is a táblázatotokba :)))

Köszi Szaabina!!! :))

2007. okt. 25. 08:58
Vacsorára frissensült kakaóacsigát ettem. Isteni volt! :) Ma gyümölcsevés közben erre fogok gondolni. :)
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook