90 Napos verseny (beszélgetés)
Már ott vagyok :)
Mától hivatalosan is abbahagytam a 90 napost és a SBD szerint étkezem. :)
Mindenkinek szoritok!
Nagyon szépen köszönöm,és Neked is nagyon boldog szülinapot!!!:)Mostanság nem frissitted a mérlegelődet,remélem azért még kétszámjegyű vagy!!!!
Sajnos nem foghatjuk a horoszkópunkra:(((((((,ismerek baromi sovány skórpiókat is.Pedig egy jó kifogás sose rossz!!!:))))Ma reggel nagyon rendes volt a mérlegem,de volt kis szülinapi süti,remélem nem ártott meg nagyon!!:))Holnap kiderül!Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok csajok!
A verseny nyertesei, ti még kitartotok!
Szazala! Isten éltessen! Én is holnap születek, úgy látszik a túlsúlyunk a horoszkópunkban is benne van...
egyik mondatom elfelejtettem befejezni :D
"még eddig nem láttam olyat, aki ha betartotta, ne fogyott volna vele hatékonyan" :)
igen az első 2 hét hatásos, csak utána kell vigyázni a szénhidrátok visszavezetésénél, én abba szoktam belebukni, mert kevés az akaraterőm :)
de magával az első két héttel nincs gond és működik is jól, nálam is másnál is ha betartják. kis túlsúlynál is garantált. még eddig nem láttam olyat aki ha
ahogy igy elnézem a mérlegelődet 10-06-án is ugyanigy 73 kg körül voltál mint most, ami azt jelenti hogy bő egy hónapja nem sok értelme van a 90 naposnak már nálad. csak időpazarlás.
2 hét alatt minimum 2 kilót fogysz a south beach-el, ha szépen betartod. egy ismerősöm 7,5 kg fogyott vele, de ő keményen edzett is mellette. Átlagban 3-4 kilót fogynak vele az emberek a két hét alatt.
Anyósoméknál lesz 1.-én disznóvágás. Azt hitte megyünk mi is a lánnyal, de mondtam neki, hogy nem verem fel az ágyból hajnal 3-kor a kislányt. Én meg undorodom az egésztől.
A férjem szereti a husikat és falusi gyerek, de Ő sem rajong a disznóvágásért. El lehet képzelni én a bérházi, városi lány mennyire élvezem. Ja és ugye húst sem eszem. :)
Sziasztok!Ma alig tudtam belépni,míg máskor automatikusan,addig ma kérte a nevemet,jelszómat,és még akkor sem engedett be:(((Arra gondoltam,biztos nagyon haragszik rám,de kiderült a turpisság,a fiam állított valamit a gépen......
DE már itt vagyok....Ma megint túl egy disznóvágáson,hál isten ma nem nálunk,hanem a tesómnál,így viszonylag hamar szabadultam,és ami a lényeg,nem nekem kellett mosogatni:))))))
Ebben a hónapban,még egy ilyen esemény várható(még jó,hogy csak hárman vagyunk testvérek)
A déli pecsenyézés után már csak gyümölcsöt ettem,bár holnap is nehéz nap elé nézek!!Be fogom tölteni a 44-et:((( (ha minden jól megy:)) )
Megnéztem nekem bizti nagyon édes lenne.
Azt hiszem én már lélekben a következő diétában vagyok. :)Ez nagyon megállt.
Nem csalódtam benned!!:))))))))))))))
Kegyes hozzám a mérlegem,vagy csak tudja,hogy szülinapom lesz,mert reggel volt egy mínuszom:)))
Báár....................ma sütöttem egy új sütit,ami amúgy nem nagy szám,de folyamatosan kostolgatom,hátha találok benne valami finomat:(((( Egy kicsit érdekes(annyira,hogy az amúgy édesszájú fiam meg sem kostólja)!
Ha valakit érdekel,akkor a naplómban megtalálja lépesméztorta(vagy valami ilyesmi) néven.
Visszakaptam a gépem! :) :) hurrá.
Szóval én itt vagyok!
na és a gyümölcsnapok mennyire tetszenek?
melyik 90 napost csináljátok, a sok víznapos változatot vagy a sima régi hagyományosat?
Jó reggelt!
UUUUUUUUUUUUtálom ezt a sz.r időjárást!!!
Sziasztok!
Tegnap behalt mindkét gépünk. :( Már javítás alatt az egyik a másik cserés lett. :( Ez nagyon hiányzott karácsony előtt.
Csak bejelentkeztem, hogy nem vesztem el. :)
Remélem délután már otthonról is tudok írni.
Éjjel kakált. :( Nem szokott, de szegény most nagyon megszenvedte.
Ki mit eszik ma?
Én isteni tarhonyás krumplit. Igaz a krumplit nem tudtam lehet-e, de eszembe jutott, hogy máskor itt olvastam a krumplistésztát és végülis ez is az. :)
Mi a gond?Csak nem beteg???!
Anyukádnak boldog szülinapot!5 nap múlva nekem is lesz:(((Múlik az idő..........
Jót, jobbat, mint az éjszaka volt! :)
A csajszimnál komplett ágynemű , ruha és pelenka csere volt hajnal 1-kor és 20 percnél többet egyszer sem aludt. :(
Na mindegy. Ma megint tortázunk, mert anyumnak szülinapja van. :) De szénhidrát napom van belefér. :)